5x creatief met vakantiefoto’s

19 september 2022 in Reisinfo0 reacties

Heb je deze zomer een gave reis gemaakt waar je al maanden, misschien wel een aantal jaar, naar uit hebt gekeken? Dan is de kans groot dat jouw telefoon en fotocamera vol staan met prachtige vakantiekiekjes. Je hebt je uiterste best gedaan om deze foto’s te schieten, dus een eervolle vertoning is wel op zijn plaats. Je kunt een aantal dingen met je vakantiefoto’s doen. We geven je graag vijf ideeën ter inspiratie.

Inhoud artikel

  1. Maak een fotoalbum

We beginnen natuurlijk bij een voor de hand liggend idee, namelijk een fotoalbum maken. Met een behulpzame online tool kun jij binnen een handomdraai een fotoalbum maken. Deze wordt vervolgens binnen een paar dagen bij jou thuisbezorgd, waardoor het een lekker makkelijk en snel idee is. Maak er een mooi tafelboek van, zodat je elke dag een pagina kunt omslaan en naar nieuwe foto’s kunt kijken. Zo kun je tijdens je lunchpauze weer even wegdromen naar je vakantiebestemming.

  1. In je interieur

Wist je dat je je eigen foto’s heel goed als kunstobject in je interieur kunt gebruiken? Je kunt je foto’s op groot formaat laten afdrukken, bijvoorbeeld op een canvas of op een aluminiumplaat. Zo kun jij heerlijk pronken met jouw vakantiebestemmingen en kun je er ook nog elke dag naar kijken.

  1. Een premium telefoonhoesje

Als jij de hele dag met je telefoon in je handen loopt – wat bijna iedereen tegenwoordig doet – dan is het een leuk idee om een van jouw favoriete vakantiefoto’s in een hoesje te verwerken. Je kunt een premium telefoonhoesje laten maken met een mooie foto en bijvoorbeeld een betekenisvolle quote. Deze kun je zowel op een siliconen hoesje als bijvoorbeeld een uniek, houten hoesje laten printen.

  1. Een smaakvolle traktatie

Heb je iets te vieren? Laat dan een van je mooiste vakantiefoto’s op een taart zetten! Dit kun je gemakkelijk online regelen, waarbij je jouw foto en een taartsmaak selecteert. Zo kun je jouw verjaardag, jubileum of andere bijzondere datum helemaal in stijl vieren. We willen je er ook graag aan herinneren dat je echt niet persé een feestje moet hebben om een taart te bestellen!

TIP: Wil jij graag te weten komen hoe je nog mooiere foto's kan maken? Lees ook onze blogpost, tips om mooiere foto's te maken met je smartphone.

  1. Maak je eigen stickers

Verstuur je vaak brieven of wil je je eigen spullen wat opleuken? Maak dan je eigen fotostickers, welke je op je laptop, agenda of to-do list kunt plakken. Zo word je dagelijks herinnerd aan je favoriete reis en voeg je een persoonlijk tintje toe aan je kaartjes en brieven. Als de stickers op zijn is het echt tijd om een nieuwe reis in te plannen!

  1. Extra: Maak mooiere foto's met onze smartphone gids

Wil jij ook originele foto's maken met je smartphone? Download onze smartphone fotografie gids.
75 tips om de beste foto's te maken met je telefoon. Een overzicht van de beste foto Apps, inspiratie, instellingen, nabewerken en backups maken, ... het staat allemaal in deze handige gids.

Smartphone fotografie

Gratis gids smartphone fotografie downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?