Reacties op Dé 21 top bezienswaardigheden & dorpen in Puglia: wat zeker zien?"

42 ervaringen

- 2 maart 2024 - Aerts Lut

We hebben met de gids alles op en top voorbereid om de eerste twee weken te vertrekken

- 23 oktober 2023 - Monica

De gidsen van reisroutes zijn altijd fijn. We hebben er al meerdere gebruikt. De gids van Sardinie vind ik tot nu toe het beste. Deze gids vond ik iets minder maar dat kan ook komen omdat wij Puglia echt minder vonden tov andere plekken in Italie.

- 16 augustus 2023 - Lewyllie Nancy

Top site! Al meerdere keren beroep gedaan op de reisgidsen.

- 20 juli 2023 - Daniela

Binnenkort naar Puglia ! Ik kijk naar uit!

- 21 mei 2023 - Danny Haegeman

Onze uitvalsbasis was Torre Canne. Een klein kuststadje dat goed gelegen is om de wijde omgeving te verkennen. Wat ons zeker kon bekoren waren Alberobello met het Truli-dorp, Monopoli en Polignano a Mare met de zeer fotogenieke inham. Matera was voor ons een hoogtepunt met de vele witte woningen tegen en in de rotsen. Ook de Castellana Grotten waren zeker ook de moeite waard met een ondergrondse wandeling van iets meer dan twee uur met als hoogtepunt de witte grot. In het hoogseizoen kan het wel zeer druk zijn dus vroeg inplannen is de boodschap. Een verborgen pareltje voor de historici is Egnazia, het wordt omschreven als "klein Pompeï". Het historisch museum is prachtig. Een korte Engelstalige beschrijving maar het is zeer aanschouwelijk voorgesteld zodat het zeer goed te begrijpen is. Er is ook een buitengedeelte, bij warm weer bezoek je dit best in de vroege ochtend. Voorzie toch een 3-tal uur voor een uitgebreid bezoek.

- 14 april 2023 - Wieleman Philippe

Leuke routes, prachtige uitleg. Geen opmerkingen

- 4 maart 2023 - C. v.d. Voort

Mooie informatieve gids

- 8 februari 2023 - Ina van haaften

Bedankt voor de mooie tips wij gaan er zeker gebruik van maken.

- 18 augustus 2022 - Sofie Cromboom

Geweldige reisgids. Goed beschreven achtergrondinformatie. Alle belangrijke dorpjes/ steden werden in deze gids opgenomen. Een topper!

- 15 juli 2022 - Bart Flamand

steeds zeer volledige en praktische reisgidsen die jullie maken. Topkwaliteit, en bespaart je heel wat tijd qua reisvoorbereiding!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?