11 x waar overnachten bij de Zaanse Schans en Zaandam? (update 2024)

Koop de volledige gids voor € 7,5

11 x waar overnachten bij de Zaanse Schans en Zaandam? (update 2024)

25 januari 2024 in Nederland0 reacties

Tijdens je bezoek of rondreis langs de Zaanse Schans en Zaandam heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven bij de Zaanse Schans en Zaandam!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Het Pulletje in Westzaan

Verblijf in een typisch oud Hollands huisje Het Pulletje aan het water in Westzaan. Het huisje beschikt over traditionele Nederlandse inrichting en voorzien van alle comfort en gemak dat je maar nodig hebt! Je kan gaan varen over de grachten of genieten van een wijntje op je prachtige balkon met uitzicht op de gracht. Meer info en boeken.

  1. Best Western Zaan Inn

Comfortabel verblijven in de sfeer van de Zaanse industriehistorie in het Best Western Zaan Inn Hotel. Het moderne 3 *** Superior hotel is centraal gelegen naast station Zaandam en biedt ruime en moderne kamers die van alle hedendaagse gemakken zijn voorzien! De kamers zijn eigentijds en sfeervol ingericht met een knipoog naar de historie van de Zaanstreek. Wil je graag de streek met de fiets verkennen? Huur dan één van de comfortabele huurfietsen. Meer info en boeken.

  1. Landal Beach Resort Ooghduyne

Dit vakantiepark heeft in 2016 een gloednieuw centrumgebouw met o.a. een subtropisch zwembad, restaurant met terras, indoor speelplaats en bowlingbanen. Nieuwe troef voor Landal Beach Resort Ooghduyne zijn de 66 strandhuisjes die geschikt zijn voor 4 volwassenen en 2 kinderen en voorzien van alle modern comfort. Men leeft er als het ware op het strand, geniet je van de zonsondergang en val je in slaap met het geluid van de branding.

Het park beschikt veder over een 2x9-holes golfbaan met A-status en een familiegolfbaan. Je kan zich culinair laten verwennen in Juliana’s, wij genoten er van het verrassingsmenu van de chef. Ook kan je ’s morgens beroep doen op de broodjesservice of voor ’s avonds een gourmetmaaltijd bestellen. Meer informatie en reservaties.

  1. Manzo's Suites (Zaandam)

Manzo's Suites is het eerste boetiekhotel ligt in het hartje van Zaandam, centraal gelegen aan het bruisende plein de Dam. Manzo’s Suites kenmerkt zich als comfort en luxe midden in het stadsleven en bedrijfsleven van Zaandam en de karakteristieke cultuur van de Zaanstreek.

De kamers zijn ruim ingericht voorzien met king-size bed met een oversized smart tv en een ruime open badkamer. In de lofts kan je ook genieten van een royaal ingebouwd bad midden in de kamer. En s' morgens wordt het ontbijt in gezellige picknickmanden voor de deur gebracht! Genieten toch? Meer info en boeken.

  1. Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

De unieke gevel van dit hotel zal je zeker niet ontgaan! Het Inntel Hotels Amsterdam Zaandam bestaat namelijk uit ongeveer 70 gestapelde typische Zaanse huisjes. Elke kamer is ook geïnspireerd door de rijke lokale geschiedenis en ingericht met historische foto's van typisch Nederlandse taferelen. Daarnaast heeft het hotel ook een wellnesscentrum en fitnessruimte ter beschikking.

Het 4-sterrenhotel bevindt zich in het centrum van Zaandam, naast het treinstation dat je in 12 minuten naar het levendige Amsterdam brengt. De ideale locatie voor je verblijf in Zaandam. Meer info en boeken.

  1. B&B De Koog

Deze knusse B&B De Koog, biedt gezellige accommodatie met ruime, moderne ingerichte kamers die voorzien zijn van alle faciliteiten dat je maar nodig hebt. 'S morgens kan je genieten van een continentaal ontbijt en overdag kan je heerlijk wandelen of fietsen in de omgeving. Meer info en boeken.

  1. Saense Huisje

In de B&B Het Saense Huisje, overnacht je bijzonder! Het schattige kleine huisje is gelegen in een prachtige tuin aan een vijvertje. Een rustige en aangename omgeving waar je volledig kan ontspannen. De kamers bieden alle comfort en met een kopje koffie kan je genieten van het uitzicht op de rivier of de tuin. Je kan in de B&B een fiets huren om de omgeving te verkennen of je kan in de buurt gaan golfen. Meer info en boeken.

  1. BnBhuis20

Bed & Breakfast huis 20 is gelegen in Nauerna, een kleine buurtschap in de groene polder van gemeente Zaanstad. “B&B Huis 20” bestaat uit 2 kamers en een appartement. Iedere kamer heeft een eigen opgang, een keuken, een badkamer met douche en een aparte wc. Ontvlucht van de drukte van de stad en kom tot rust in het groen van het platteland op maar 15 minuten van het centrum Amsterdam. Een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Landgoed Marquette Heemskerk

Een landgoed zoals in een sprookje; met een lange oprijlaan, een slotgracht, een poort én een toren. Wakker worden in Hotel Marquette is uitgerust ontwaken in het groen. Schuif de gordijnen wagenwijd open en neem even de tijd om te genieten van het prachtige uitzicht op het omliggende landgoed van Chateau Marquette. Daarna kan je de dag perfect beginnen dankzij het uitstekend verzorgde ontbijt. En na een actieve dag in de duinen, op het strand, in Amsterdam, Haarlem of Alkmaar is je hotelkamer een uitstekende plek om weer tot ontspanning te komen. Bijzonder overnachten is dat! Meer info en boeken.

  1. Sir Adam Hotel (Amsterdam)

Sir Adam Hotel is gevestigd in de gloednieuwe A’DAM Toren in Amsterdam, en biedt uitzicht op het IJ en de historische binnenstad. Het Sir Hotel is een boetiekhotel speciaal voor mensen die houden van authentieke ervaringen op unieke locaties. Het hotel heeft ook meer te bieden dan alleen maar comfortkamers om te overnachten, je kan altijd een kijkje gaan nemen in de sportschool, de muziekbibliotheek of in The Hub. Oh ja.. Zorg er zeker ook voor dat je naar het 360-graden uitzicht over de stad gaat kijken vanaf het dakterras! Meer info en boeken.

  1. Amsterdam Teleport Hotel

In het Amsterdam Teleport Hotel wordt het allerbeste van een hostel en een hotel gecombineerd om van jouw verblijf een onvergetelijke ervaring te maken! Elke kamer heeft een eigen unieke stijl, kies je voor de 'Game Bunker' of gaat je voorkeur toch uit naar het 'Corona Beach House'? Een heerlijk bed in je eigen moderne privéstudio, super aardig personeel, een ontspannen sfeer, gratis fietstocht, een privé stadsstrand vooraan en een heerlijk ontbijt met live cooking. Wat wil je nog meer? Meer info en boeken.

  1. Mis niets in Holland boven Amsterdam met onze reisgids

Verken de regio van Holland boven Amsterdam met onze compleet uitgewerkte rondreis. Download de reisgids preview hieronder. Wil je graag de volledige rondreis maken, koop je reisgids Holland boven Amsterdam met een complete autoroute en zie de mooiste plekjes.

Holland boven Amsterdam

Gratis reisgids Zaanse Schans downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?