15 x jeugdherbergen in Lissabon + hostels: Prijzen, info & foto's

Volledige reisgids kopen voor € 10

15 x jeugdherbergen in Lissabon + hostels: Prijzen, info & foto's

26 mei 2021 in Lissabon0 reacties

Graag wat minder geld uitgeven voor je overnachting in het bruisende Lissabon? Wij maakten alvast een lijstje van 15 jeugdherbergen, hostels en hotels waar het prijskaartje wat lager ligt.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hans Brinker Hostel Lisbon

Het Hans Brinker Hostel ligt in het centrum van Lissabon in een gezellige omgeving. Het hostel heeft ruime slaapzalen en enkele betaalbare privékamers. In de buurt van het hostel zijn er heel wat bars en restaurants die open blijven tot in de late uurtjes.

Je overnacht er al vanaf €12/nacht, inclusief ontbijt. Veel goedkoper zul je het niet vinden! Meer info en boeken.

  1. Rodamon Lisboa Hostel

Het Rodamon Hostel ligt in het hartje van Lissabon op 800 meter wandelen van de haven en het Praça do Comércio. Rond dit plein zijn er heel wat gezellige restaurantjes en valt er altijd wel iets te beleven. Het hostel is modern en heeft een typische Portugese stijl. Je overnacht er vanaf €27/nacht. Meer info en boeken.

  1. Sant Jordi Hostel

Het Sant Jordi Hostel is gevestigd in een gerenoveerd oud herenhuis en bevindt zich in het centrum van de stad. Op 300 meter van het hostel ligt de Monte Agudo, vanop deze plek heb je een prachtig panoramisch uitzicht over Lissabon en is zeker een must-visit tijdens je verblijf.

Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €29/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Lookout Lisbon Hostel

Het Lookout Hostel bevindt zich in de bruisende wijk Bairro Alto op 500 meter van het centrum van de stad. Het is het ideale verblijf voor backpackers en budgetreizigers die ’s avonds nog graag eens een stapje zetten. De kamers zijn ruim en verzorgd en hebben een gedeelde badkamer.

Je overnacht er al vanaf €27/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Yes Lisbon Hostel

Het Yes Lisbon Hostel bevindt zich in het historisch stadscentrum in de buurt van heel wat bezienswaardigheden. Zo liggen het Arco da Rua Augusta, het Museum voor Hedendaagse Kunst en het Praça do Comércio binnen een straal van 500 meter. Het hippe hostel is modern ingericht en heeft slaapzalen tot 6 personen.

Je overnacht er al vanaf €28/nacht. Meer info en boeken.

  1. Sunset Destination Hostel

Het Sunset Destination Hostel ligt aan de haven van Lissabon vlakbij de metrohalte ‘Cais do Sodré’. Dit prachtige hostel is ideaal voor backpackers en alleenreizigers, er is zelfs een rooftop-pool waar je een frisse duik kunt nemen met een prachtig uitzicht. Je overnacht er vanaf €29/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Surf in Chiado

Het Surf in Chiado Hostel bevindt zich in het centrum van de stad in een smalle en rustige straat. De kamers zijn ruim en modern ingericht en hebben een klein terras. De gedeelde badkamers zijn verzorgd en uitgerust met een inloopdouche. In dit hostel overnacht je al vanaf €14/nacht. Meer info en boeken.

  1. Stay With Me Hostel

Het Stay With Me Hostel bevindt zich net buiten het stadcentrum vlak naast de Campo Pequeno cinema. Dit prachtige gebouw is zeker een bezoekje waard tijdens je verblijf in Lissabon. De metrohalte ‘Campo Pequeno’ ligt op 300 meter wandelen en is je verbinding met de rest van de stad.

Je overnacht in dit hostel vanaf €16/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Hostel Lisbon Forever

Het Hostel Lisbon Forever is een basic hostel, gelegen in het centrum van de stad. Het hostel heeft een aantal verzorgde slaapzalen en enkele privékamers met een gedeelde of eigen badkamer. De gemeenschappelijke lounge heeft een balkon waar je kunt genieten van een mooi uitzicht.

Je overnacht hier al vanaf €17/nacht. Meer info en boeken.

  1. Home Lisbon Hostel

Het Home Lisbon Hostel bevindt zich in het centrum van de stad in een gezellige buurt vol restaurants en bars. Het hostel is verzorgd en modern ingericht en is ideaal voor backpackers. Een bed in een slaapzaal boek je al vanaf €28/nacht. Meer info en boeken.

  1. Goodmorning Solo Traveller Hostel

De naam van dit unieke hostel toont al aan, wie het hier naar zijn zin zal hebben. Het Goodmorning Solo Traveller Hostel is het perfecte verblijf voor backpackers en alleenreizigers! De slaapzalen zijn verzorgd en modern ingericht en bieden voldoende privé en comfort. Je bevindt je hier in het centrum van de stad in een levendige omgeving.

Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €28/nacht. Meer info en boeken.

  1. Lost Inn Lisbon Hostel

Het Lost Inn Lisbon Hostel bevindt zich in een kleine, rustige straat in het hartje van Lissabon op 500 meter van de haven. Het metrostation ‘Cais do Sodré’ ligt op 3 minuten wandelen en is je verbinding met de rest van de stad. Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €21/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hostel Charme da Graça

Het Hostel Charme da Graça is een gezellig charmehostel op anderhalve kilometer van het Praça do Comércio. Wie liever een privékamer boekt, is hier aan het juiste adres. Dit hostel heeft enkel één-en tweepersoonskamers met een gedeelde badkamer. Zo ervaar je toch enige vorm van privacy aan een lager prijskaartje.

Je overnacht hier vanaf €36/nacht. Meer info en boeken.

  1. Urban Garden Hostel

Het Urban Garden Hostel ligt in het centrum van Lissabon op 500 meter wandelen van het Eduardo VII Park. Het hostel is hip ingericht en heeft alle voorzieningen voor een zalig verblijf in de Portugese hoofdstad. Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €21/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Bluesock Hostel Lisboa

Het Bluesock Hostel bevindt zich in het centrum van Lissabon op 900 meter wandelen van het bekende Rossio plein. Het hostel heeft ruime slaapzalen en een prachtig dakterras waar je een panoramisch uitzicht hebt over de stad. Je overnacht hier vanaf €21/nacht. Meer info en boeken.

  1. Download je gratis stadswandeling Lissabon + reisgids Portugal

Ontdek de stad met onze gratis stadswandeling Lissabon. Ideaal om Lissabon volledig te verkennen op eigen tempo. Nog meer zien? Koop onze reisgids Portugal met 4 stadswandelingen + een complete rondreis met meer dan 89 bezienswaardigheden en heel wat leuke adresjes (+ GPS coördinaten)! Download zeker ook de gratis preview reisgids Portugal en ga op pad!

Portugal

Gratis reisgids Lissabon downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?