Reacties op Dé 28 bezienswaardigheden van Keulen: Info, tips + foto's"

20 ervaringen

- 19 januari 2023 - Anne

Zeer goed megevallen

- 16 januari 2023 - M_jet

Goede wandeling langs de highlights van de stad met leuke uitleg. Duidelijke omschrijving en de GPS-route is ook makkelijk te gebruiken.

- 4 december 2022 - Jos Olieman Veenendaal

We hebben ervan genoten. En veel baat gehad van de tips

- 6 november 2022 - Jo & Nadine De Mol - Vlaeminck

Sinds we deze site ontdekt hebben, kijken we altijd voor we vertrekken of er een stadswandeling beschikbaar is. Zoja, hebben we die altijd mee en doen we de wandeling ook effectief. Zeer aan te bevelen!

- 9 oktober 2022 - Mieke Naessens

Zeer goede wandeling verdeeld over 2 dagen. Mooi overzicht van de stad. Jammer dat er enkele belangrijke musea momenteel aan het 'verhuizen' zijn naar andere locaties en daardoor gesloten tot in 2023 en 2024. Eerst goed checken vooraleer je vertrekt! Een suggestie en sterke aanrader: aan de Neumarkt 14-18 ligt het klein maar prachtig museum : Käthe Kollwitz. De kunstenares is bij veel Belgen bekend omwille van het 'Treurende Ouderpaar' op het Duits kerkhof in Vladslo (Westhoek) waar de zoon van Käthe begraven is. Voor ons een geslaagde citytrip dank zij de 'stadswandeling' van Reisroutes.

- 19 september 2022 - Romain Gilot

Zeer interessante gids met duidelijk plan en routeaanwijzing. Onmisbaar voor een stadsbezoek aan Keulen. Top!

- 13 september 2022 - Gino Coulier

Zeer goede gids, klaar en duidelijk opgesteld.

- 12 februari 2022 - Annie

De reisgids is voor ons een meerwaarde om de stad te bezoeken ! Zo lopen we niets mis en hebben een goeie uitleg over de bezienswaardigheden. Bedankt daarvoor

- 24 november 2021 - Koen Peeters

Ondanks het mindere weer enorm genoten van onze uitstap in Keulen. Heb deze leuke stad en zijn bezienswaardigheden ontdekt via de stadswandeling van reisroutes.be Zeer duidelijk omschreven waarvoor hartelijk bedankt!

- 9 november 2021 - Warlop Luc

Uitstekende en erg volledige gids met heel wat tips die goed van pas komen!!!!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?