Reacties op Dé 28 bezienswaardigheden van Keulen: Info, tips + foto's"

26 ervaringen

- 30 augustus 2023 - Kaat Louwagie

Heel leuke en een gevarieerde wandeling in de stad!!

- 5 juni 2023 - Georges Delien

Mosterdmuseum ( recht tegenover chocolademuseum) is totaal anders opgezet dan chocolademuseum. Hier primeert ambachtelijkheid ( en dus ook ver doorgedreven productkennis op het commerciële). Ook de nadruk leggen op het feit dat ernaast 4711 ook het Farinahuis is.

- 25 mei 2023 - Christel

De wandeling gestart van jullie gids ! Perfect aangeduid , er zijn vele bordjes zodat je nooit verloren loopt mocht je niet zo goed kunnen planlezen . Dom gratis te bezichtigen . Veel goede resto’s in de buurt . Met tgv vlot thuisgeraakt ,treinstation ligt naast Dom dus niet moeilijk te vinden . Mijn hotel bevond zich aan overzijde van het water op klein uurtje wandelen van Dom . Je kan mooi alles te voet doen , in ander geval vlotte trein en bus en tramverbindingen . Aanrader als citytrip 😅

- 11 mei 2023 - Filip Depestel

Het was een hele leuke wandeling waardoor je zeker weet dat je alle bezienswaardigheden gezien hebt. Altijd leuk en interessant om te doen.

- 12 maart 2023 - Johan Dewaele

Heel goede brochure. Prima wandeling in en rond Keulen

- 7 maart 2023 - Jan

Mooie tips, heb je wat aan.

- 19 januari 2023 - Anne

Zeer goed megevallen

- 16 januari 2023 - M_jet

Goede wandeling langs de highlights van de stad met leuke uitleg. Duidelijke omschrijving en de GPS-route is ook makkelijk te gebruiken.

- 4 december 2022 - Jos Olieman Veenendaal

We hebben ervan genoten. En veel baat gehad van de tips

- 6 november 2022 - Jo & Nadine De Mol - Vlaeminck

Sinds we deze site ontdekt hebben, kijken we altijd voor we vertrekken of er een stadswandeling beschikbaar is. Zoja, hebben we die altijd mee en doen we de wandeling ook effectief. Zeer aan te bevelen!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?