10 x kindvriendelijke hotels en resorts op Kreta: waar overnachten met kinderen?

Volledige reisgids kopen voor € 10

10 x kindvriendelijke hotels en resorts op Kreta: waar overnachten met kinderen?

9 februari 2023 in Griekenland0 reacties

Overzicht met de leukste kindvriendelijke hotels en resorts op Kreta: waar overnachten met kinderen?

Op zoek naar een kindvriendelijk hotel op Kreta? Verspreid over het hele eiland vind je verschillende hotels en resorts waar kinderen ook welkom zijn. De kindvriendelijke accommodaties beschikken vaak over ruime familiekamers, waterparken met meerdere zwembaden en leuke activiteiten georganiseerd door een enthousiast animatieteam. Genoeg faciliteiten om mooie herinneringen te maken met het hele gezin!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Enagron Ecotourism Village (Axós)

Bij Villa Enagron Ecotourisme duik je zo in het prachtige leven van Kreta. Hou je van de natuur, dan is deze plek eentje waar je je direct zal thuis voelen. De accommodatie ligt net boven de bronnen van Mylopotamos. Verblijf in een van de 12 appartementen met een prachtig zicht op het Axós-dal. Elk van de appartementen zijn sfeervol ingericht voor 2 tot 6 personen. Kinderen kunnen zich prima vermaken in het zwembad, op de buitenspeeltuin en neem ook eens een kijkje op de boerderij van het pension waar groenten, fruit en kruiden gekweekt worden. Meer info en boeken.

  1. Star Beach Village & Water Park (Chersonissos)

Star Beach Village & Water Park is een absolute aanrader voor je verblijf met kinderne in Chersonissos. Gezinnen met kinderen is namelijk hét doelpubliek van dit hotel. Je verblijft in ruime (familie)kamers, voorzien van alle comfort en moderne faciliteiten. Geniet van de uitgebreide all-inclusive formule en de gunstige ligging nabij het strand en het centrum.

Een van de hoogtepunten van dit hotel is toch wel het grote aquapark "Star Beach" dat naast het hotel gelegen is. Als gast heb je hier gratis toegang tijdens je verblijf en kan je urenlang waterplezier beleven in de talrijke zwembaden met verschillende glijbanen en andere waterattracties. Na een dagje waterpret of verkennen van de omgeving, kunnen jullie gezellig dineren in het restaurant en proeven van de Kretenzische gerechten. Meer info en boeken.

  1. Eri Beach en Village Waterpark (Chersonissos)

Blijf je graag actief op vakantie? Dan is een verblijf bij het Eri Beach en Village Waterpark in Chersonissos een aanrader. Dit vakantiecomplex biedt namelijk talloze watersporten en sportieve mogelijkheden zodat je je geen seconde hoeft te vervelen. Daarnaast zijn er maar liefst 4 zwembaden aanwezig en 3 waterglijbanen. Verder beschikt het hotel ook over een kinderspeelplaats en een kinderclub. 's Avonds worden er ook karaokeavonden georganiseerd. Op wandelafstand van het hotel ligt het bekende Star Beach en diverse cafeetjes en restaurants. Meer info en boeken.

  1. Hotel Lyttos Beach (Analipsis)

Hotel Lyttos Beach is gelegen aan het heerlijke zandstrand van Analipsis. Dit paradijs is de ideale plek om te ontspannen en mooie herinneringen te maken met het hele gezin. Na een heerlijke nachtrust in je moderne kamer, kan je aanschuiven bij het ontbijtbuffet en nadien een dagje doorbrengen in het waterpark met glijbanen, waterspeeltoestellen en een lazy river. Voor wie honger en dorst heeft kan een hapje en een drankje halen in het fast food restaurant. Verder kan je er ook een potje basketballen, fitnessen, of een balletje slaan op 1 van de 15 tennisbanen. Meer info en boeken.

  1. Grecotel Marine Palace & Aqua Park (Rethymnon)

Grecotel Marine Palace & Aqua Park is een milieuvriendelijk familiehotel, gelegen aan een schilderachtige baai in de buurt van het kleine dorpje Panormo. Het is een complex gebouwd als een typisch Kretenzisch dorp en biedt smaakvol ingerichte kamers, studio's en bungalows. Het waterpark beschikt over 6 zwembaden en je kan er een breed scala aan sport- en wateractiviteiten ondernemen. Willen de ouders even ontspannen? Dan kunnen zij terecht in het spacentrum met sauna en stoombad.

Je kan kiezen voor een all-inclusive formule en genieten van de Griekse, mediterrane en Aziatische gerechten. Het hotel ligt op wandelafstand van het pittoreske Rethymnon waar je heerlijk kan rondwandelen en diverse winkeltjes kan bezoeken. Meer info en boeken.

  1. Daphnis Villas (Platanias)

Daphnis Villas bevindt zich in Platanias, op 20 minuten rijden van het stadscentrum van Chania. Deze charmante accommodatie beschikt over vier moderne villa's voorzien van alle comfort en luxe dat je kan wensen. Iedere villa heeft ook zijn eigen parkeerplaats en tegen een toeslag kan je ook genieten van een sauna.

De villa’s omringen het zwembad en je hebt er een prachtig uitzicht over de bergen en de zee. Bij het zwembad kan je van het bubbelbad genieten en voor de kids is er een kinderzwembad. Verder heeft Daphnis Villas een grote tuin met een kinderspeeltuintje en een tafeltennistafel. Meer info en boeken.

  1. Crops Suites (Heraklion)

Op zoek naar een appartement in het centrum van Heraklion? Wie een overnachting boekt bij Crops Suites kan elke dag ontwaken met een fantastisch uitzicht op de historische stad en de haven. Elke suite is voorzien van airconditioning, een perfect uitgeruste keuken en een gezellige zithoek. Bij sommige suites vind je bovendien ook een terras of balkon.

De ligging van Crops Suites, in het archeologische centrum van de stad, zorgt ervoor dat dit de ideale verblijfplaats is voor reizigers die de schoonheden van de stad willen ontdekken. Meer info en boeken.

  1. Gouves Park Holiday Resort (Gouves)

In Gouves kan je kiezen voor een fantastisch verblijf in het Gouves Park Holiday Resort. Dit hotel biedt ligt op wandelafstand van het zandstrand en biedt ruime, moderne kamers voorzien van een zithoekje en sommige een balkon. Breng een bezoekje aan het eigen waterpark van het hotel met 4 waterglijbanen en meerdere zwembaden, of daag elkaar uit voor een potje voetbal of tennis. Verder is er ook een kinderdisco en het animatieteam organiseert tal van leuke activiteiten, zoals schilderen en darten. Meer info en boeken.

  1. Grand Hotel Holiday Resort (Drapanos)

Het Grand Hotel Holiday Resort is gebouwd tegen een heuvel, in de rustige omgeving van Hersonissos. Het resort, waar je je in een heus vakantiedorp waant, is een ideaal verblijf voor zowel jong als oud. De comfortabele kamers, gebouwd in bungalowstijl, liggen verspreid over het complex rondom de diverse faciliteiten. Kinderen kunnen zich uren vermaken in een van de zwembaden en roetsjen van de waterglijbanen. Er is ook een animatieteam die voor leuke activiteiten zorgt. Meer info en boeken.

  1. Stella Palace Resort en Spa (Analipsi)

Stella Palace Resort en Spa is een prachtig 5* hotel gelegen in Analipsi op rustige locatie en direct aan het strand. Het hotel beschikt over ruime, stijlvolle kamers omgeven door grote palmbomen en landschapstuinen. 's Ochtends word je wakker met een rijkelijk ontbijtbuffet en kan je nadien ontspannen aan een van de zwembaden met gave waterglijbanen en leuke watertoestellen. Verder kan je ook meedoen aan activiteiten zoals volleybal, voetbal, minigolf, jeu de boules en tegen betaling (water)sporten zoals waterskien, duiken, varen op een bananenboot, paardrijden, mountainbiken en nog veel meer.

Terwijl de kinderen zich prima vermaken met het animatieteam in de kidsclub, kunnen de ouders lekker genieten in de moderne spa van het hotel. 's Avonds sluit je de dag af in een van de restaurants waar je lekkere gerechten kan proeven. Meer info en boeken.

  1. Boek voordelig je vakantie naar Kreta

Wil je graag deze reis als pakketreis boeken? Vergelijk dan volgende aanbieders:

Goedkoop parkeren aan de luchthaven

Ga je met de wagen naar de luchthaven? Bekijk dan zeker ons overzicht waar en hoe je goedkoop kan parkeren:

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je verblijf op Kreta?

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie op Kreta? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop je reisgids Kreta met alle belangrijke bezienswaardigheden in de regio (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Kreta.

Kreta rondreis

Gratis reisgids Kreta downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?