Waar overnachten langs de Sprookjesroute in Duitsland? 15 x van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten langs de Sprookjesroute in Duitsland? 15 x van goedkoop tot luxe

30 juni 2021 in Duitsland0 reacties

Tijdens je bezoek of rondreis langs de Sprookjesroute in Duitsland heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in dit deel van Duitsland!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Jugendstil

Het historische Jugendstil Hotel ligt op enkele minuutjes wandelen van het centrum van Hameln. De individueel ingerichte kamers zijn voorzien van stucversieringen en schilderijen in art nouveau-stijl. In de ochtend wacht je een heerlijk ontbijtje op zodat je de dag goed kan beginnen. Meer info en boeken.

  1. Mercure Hotel Hameln

Het viersterrenhotel Mercure Hameln ligt op een korte loopafstand van de prachtige renaissancegebouwen van het historische oude Hamelen. Het hotel is centraal gelegen bij de Bürgergarten en beschikt over comfortabele kamers met gratis WIFI. Je kan even heerlijk ontspannen in de spa met een binnenzwembad en een panoramisch uitzicht op de historische binnenstad. Meer info en boeken.

  1. Hotel zur Börse

Op wandelafstand van alle bezienswaardigheden in de historische binnenstad Hameln, ligt het Hotel zur Börse. Dit driesterrenhotel biedt zowel appartementen als modern ingerichte kamers aan waar je ongetwijfeld heerlijk zal overnachten. En s' morgens kan je genieten van een lekker ontbijt. Meer info en boeken.

  1. H+ Hotel Bremen

Op enkele minuten wandelen van de Weser rivier, aan het historische marktplein, is het H+ Hotel Bremen gevestigd. Alle kamers bieden een elegant en modern interieur en zijn voorzien van alle nodige faciliteiten. Wil je de historische stad graag met de fiets verkennen? Dan kan je hier ook altijd een fiets huren. Meer info en boeken.

  1. Aparthotel Adagio Bremen

Het Aparthotel Adagio Bremen ligt in het centrum van Bremen aan de Bahnhofsplatz. Het Aparthotel biedt zowel comfortabele als praktische studio's voor 2 personen en appartementen voor 4 personen. Elk van de studio's en appartementen zijn modern ingericht en uitgerust met een volledig uitgeruste keuken, een werkplek en gratis WiFi. Ze bieden alle voorwaarden voor een aangenaam verblijf in een ontspannen sfeer. Sommige appartementen bieden uitzicht op de historische oude binnenstad van Bremen. Meer info en boeken.

  1. prizeotel Bremen-City

In dit hotel overnacht je niet zomaar in het eerste de beste hotelkamer. Het stijlvolle prizeotel Bremen-City biedt namelijk designvolle kamer ontworpen door de New Yorkse sterontwerper Karim Rashid. Daarnaast verzorgt het hotel een uitgebreid ontbijtbuffet in de futuristische lobby, waar je eveneens de bar terugvindt.

Het Prizeotel Bremen-City bevindt zich op 10 minuten lopen van het beursterrein van Bremen en het Bürgerpark. Vanaf het centraal station kan je met de bus of trein de gehele stad gemakkelijk verkennen. Meer info en boeken.

  1. Best Western Premier Hotel Villa Stokkum

In een rustige wijk van Hanau, is dit 4-sterrenhotel gelegen. Het Best Western Premier Hotel Villa Stokkum biedt gezellige accommodatie en is de ideale uitvalbasis als je de omgeving wilt verkennen. Je overnacht in een van de ruime kamers met moderne faciliteiten, zoals gratis WiFi. s' Avonds kan je in het Atrium Restaurant genieten van een ruime keuze aan heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes. Meer info en boeken.

  1. PLAZA Hotel Hanau

Of verblijf in het PLAZA Hotel Hanau, vlak bij het winkelgebied van Hanau en op wandelafstand van het stadscentrum. De kamers zijn modern ingericht en voorzien van al het nodige comfort. Iedere ochtend word je verwent met een groot en gevarieerd ontbijtbuffet. Graag de dag afsluiten met een heerlijk drankje? Ook dat kan in de bar van het hotel! Meer info en boeken.

  1. FREIgeist Göttingen

FREIgeist Göttingen opende recent zijn deuren in juli 2018 en beschikt over moderne accommodatie op wandelafstand van het stadscentrum en de oude botanische tuin. Je verblijft in een van de ruime kamers die voorzien zijn van een loungestoel, een flatscreen-tv, kamerhoge ramen, eikenhouten vloeren, een inloopdouche, een bluetooth-soundbar en een hoofdeinde van essenhout.

Verblijf je in een kamer op de bovenste verdieping? Dan geniet je van een geweldig uitzicht op Göttingen. In de ochtend kan je rustig wakker worden met een heerlijk ontbijtbuffet. Nadien kan je nog even ontspannen in de wellness met sauna of energie opdoen in de fitnessruimte. Meer info en boeken.

  1. Hotel Haus Müller

Midden in het prachtige Marburg ligt Hotel Haus Müller en dateert uit de 19e eeuw. De historische gebouwen rondom en de aangrenzende Oude Botanische Tuin maken het hotel de ideale uitvalbasis voor je bezoek aan Marburg. Het stijlvolle hotel biedt ruime kamers voorzien van al het comfort dat je maar kan wensen, een uitgebreid ontbijt om de dag mee te starten en hotelparkeerplaatsen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Krone Immenstadt im Allgäu

Hotel Krone ligt in de buurt van de historische stad Immenstadt en het grootste natuurlijke meer in de Allgäu, de Großer Alpsee. Het hotel garandeert je een onvergetelijk verblijf. De kamers staan garant voor sfeer en beschikken over een eigen balkonnetje.

Bij iedere overnachting is overigens ook het heerlijke, vitale KRONE-ontbijt inbegrepen! Hierbij geniet je van verse broodjes, vers fruit, cornflakes, heerlijke yoghurt enzoverder. Een ideale start van de dag! Na een dagje verkennen van de omgeving kan je nagenieten in de wellness. Meer info en boeken.

  1. Hotel & Restaurant - Gasthaus Brandner

Hotel & Restaurant - Gasthaus Brandner wordt beheerd door een familie en ligt in de oude binnenstad van Trendelburg, op wandelafstand van het historische kasteel. Het Gasthaus Brandner biedt moderne kamers met een eigen badkamer en sommige kamers hebben een eigen terrasje met uitzicht op de Diemel-rivier. Geniet iedere ochtend van een ontbijtbuffet in het traditioneel restaurant. Nadien kan je het omliggende bos Reinhardswald en het landschap van Weserbergland even verkennen met de fiets of te voet. Meer info en boeken.

  1. Trans World Hotel Auefeld

Trans World Hotel Auefeld is gevestigd in natuurpark Hannoversch Münden, en beschikt over ruime kamers en diverse sportfaciliteiten. Sommige kamers beschikken ook over een eigen balkon of een terras. Wakker worden doe je met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Graag wat sporten na je ontbijt? Tot de sportfaciliteiten behoren 4 overdekte tennisbanen, 2 squashbanen, 2 bowlingbanen, een fitnessruimte en een sauna. Je zal je hier dus zeker niet vervelen! Ook kan je de omgeving makkelijk verkennen met de huurfietsen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Roter Kater

Hotel Roter Kater is gelegen aan de rivier de Fulda, op een kwartiertje rijden van Kassel. Het hotel heeft een traditionele biertuin met uitzicht op het water. Hier kan je even lekker ontspannen! Na een dinertje met typische gerechten uit regio Hessen, trek je terug in je comfortabel, klassiek ingerichte kamer met uitzicht op de schilderachtige rivier of het landschap. Wil je liever nog wat relaxen? Dat kan in de ontspannende sauna. Meer info en boeken.

  1. Hotel Maritim Hotel Bad Wildungen

Hotel Maritim Hotel Bad Wildungen is een stijlvol hotel in het kuuroord Bad Wildungen en een prachtige groen landschap. Geniet van een uitstekende nachtrust in de smaakvol ingerichte kamers die een prachtig uitzicht bieden over de omliggende tuinen van de spa of het bos.

Het restaurant van het hotel serveert heerlijke regionale en internationale gerechten en voor een verfrissend drankje kan je altijd terecht in de Fontana bar. Graag even ontspannen? Laat je verwennen in de spa die is uitgerust met een binnenzwembad, een Finse sauna, een Romeins stoombad en een moderne fitnessruimte. Meer info en boeken.

  1. Mis niets en download onze gratis reisgids Sprookjesroute Duitsland

Wil je niets missen tijdens je vakantie langs de Sprookjesroute Duitsland? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Sprookjesroute Duitsland met meer dan 70 bezienswaardigheden + volledig uitgewerkte rondreis. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Sprookjesroute Duitsland en ga op pad!

Sprookjesroute Duitsland

Gratis reisgids Sprookjesroute downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?