Waar overnachten in Den Haag? Van goedkoop tot luxe (2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Den Haag? Van goedkoop tot luxe (2024) - Hotels + B&B's

6 juni 2023 in Den Haag0 reacties

Tijdens je bezoek aan de charmante stad Den Haag heb je natuurlijk ook een aangenaam hotel, hostel of verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels, hostels en enkele leuke alternatieven in Den Haag.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Indigo The Hague - Palace Noordeinde

Hotel Indigo The Hague - Palace Noordeinde ligt tegenover Koninklijk Paleis Noordeinde, in het hart van Den Haag. Het boetiekhotel met 4 sterren is gevestigd in een voormalig bankgebouw, zoals je kan opmerken uit de unieke decorelementen. Alle designkamers hebben een op een spa geïnspireerde badkamer met een inloopdouche en een badjas en slippers. Na een heerlijke nachtrust kan je genieten van een ontbijtje in Brasserie Stocks and Bonds en 's avonds kan je er terecht voor een lokaal of internationaal gerecht. Meer info en boeken.

  1. La Paulowna Boutique Hotel (Den Haag)

La Paulowna is een gezellig en fraai boetiekhotel in het Zeeheldenkwartier in Den Haag, dichtbij het levendige deel van de stad. Het hotel beschikt over ruime suites met elk hun eigen kleurthema en zijn uitgerust met veel speelse details, die zorgen voor het ‘warme thuisgevoel’. Alle suites hebben kingsize bedden, een eigen badkamer met bad* en douche, een zithoek, tv, wifi, een waterkoker en een Nespresso machine.'s Morgens kan je genieten van een heerlijk ontbijt in het Hortus restaurant.

Volgens de uitbaters kan Den Haag het beste worden verkend met de fiets en daarom kan je deze dan ook huren bij de receptie. Meer info en boeken.

  1. Novotel Suites Den Haag City

Novotel Suites Den Haag City Centre is dé uitvalsbasis om Den Haag te leren kennen. Het hotel bevindt zich middenin het stadscentrum en het winkel- en entertainmentgebied van Den Haag. De moderne suites van het Novotel zijn uitgerust met alle comfort en kijken uit op de bruisende winkelstraat van Den Haag. In de ochtend wacht je een heerlijk ontbijt op in het Boutique Gourmande restaurant.

Er zijn verschillende tram-en bushaltes in de buurt en Den Haag CS ligt 900m van het hotel. Meer info en boeken.

  1. Hotel Sebel

Hotel Sebel is een charmant stadshotel gelegen in het centrum van Den Haag. Het hotel is omgeven door allerlei authentieke winkeltjes, sympathieke restaurantjes en cafés, zonnige pleinen en prachtige Jugendstilpanden. De ruime, moderne kamers zijn verdeeld onder drie herenhuizen waarvan een mooi Art Nouveau gebouw dat dateert uit 1882. Alle kamers zijn verschillend, zowel in grootte als in inrichting en zijn voorzien van een badkamer met bad of douche.

Vanuit het hotel kan je gebruikmaken van het openbaar vervoer naar het centrum en het strand. Meer info en boeken.

  1. Staybridge Suites - The Hague - Parliament

Staybridge Suites The Hague - Parliament ligt op een ideale locatie en midden in Den Haag. Het hotel is gelegen in 's werelds oudste parlementsgebouw dat vandaag de dag dus steeds in gebruik is. In de buurt tref je enkele populaire bezienswaardigheden aan, zoals het Mauritshuis en het historische Binnenhof. De kamers zijn ruim en modern ingericht en voorzien van alle comfort dat je maar kan wensen. 's Ochtends wordt er een gratis ontbijt aangeboden.

Met het openbaar vervoer is het gemakkelijk te verkennen en het Centraal Station Den Haag ligt op slechts tien minuten lopen van ons hotel. Meer info en boeken.

  1. The Student Hotel The Hague

Het Student Hotel The Hague is meer dan alleen een hotel: het is een knooppunt voor samenleven en samenwerken waar reizigers, inwoners en studenten samenkomen om te leren, verblijven en werken. Een nieuw, uniek concept om de mensen bij elkaar te brengen. Het hotel is gelegen op korte loopafstand van het stadscentrum en biedt moderne designvolle accommodatie aan voor een redelijke prijs. Meer informatie en boeken.

  1. Pink Flamingo Boutique Hostel (Den Haag)

Liever lowbudget maar toch in stijl overnachten? Pink Flamingo is een boetiekhostel gelegen in het centrum van Den Haag. Het hostel biedt ruime accommodatie aan met zowel luxe privékamers als comfortabele slaapzalen. Elk is voorzien van alle comfort die je maar kan wensen en heeft alle moderne voorzieningen ter beschikking. Daarnaast biedt het hostel ook conciërgediensten, rookvrije kamers, een gemeenschappelijke lounge, gratis WiFi en een tuin. Meer info en boeken.

  1. Best Western Hotel Den Haag

Het Best Western Hotel Den Haag ligt in de ambassadewijk van Den Haag en biedt kamers met elk een eigen unieke thema-inrichting. Elke kamer is ook voorzien van extra hoge bedden en verduisteringsgordijnen. 's Morgens geniet je van een heerlijk ontbijtbuffet met allerlei lekkernijen.

Het Best Western Hotel Den Haag heeft momenteel een pop-uprestaurant met 4 bekende chef-koks waar je heerlijk kan dineren. Daarnaast beschikt het hotel over een kleine bar en een knus terras waar je gezellig kan genieten van een kopje koffie. Meer info en boeken.

  1. 't Goude Hooft

’t Goude Hooft was ooit de oudste herberg van Den Haag, tegenwoordig is het een hip hotel. Het hotel is gevestigd in een prachtig, historische en karakteristiek pand dat alleen maar warmte, gezelligheid en klasse uitstraalt. 't Goude Hooft biedt stijlvolle kamers waar je kan genieten van een breed scala aan luxe faciliteiten en services.

Zin in een heerlijk kopje koffie, een lunch, een borrel of een uitgebreid dinertje? Neem dan gerust even plaats in het restaurant of in de serre. Meer info en boeken.

  1. Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade

Het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade ligt net buiten de stadsdrukte het centrum (op 10 minuutjes rijden) en op 5 minuten rijden van het strand van Scheveningen. Dit viersterrenhotel biedt ruime en moderne kamers die voorzien zijn van airconditioning, een bureau, een zithoek, een minibar en een flatscreen-tv. Alle badkamers zijn uitgerust met een douche en/of douche. Daarnaast heeft de luxe city spa een oppervlakte van 900 m2 met verschillende sauna's, een zwembad en een uitgebreide fitness ruimte. Kortom alle faciliteiten voor ontspanning en inspanning zijn hier aanwezig!

Ook het naastgelegen Van Stolkpark zorgt voor een relaxte sfeer rondom het hotel en hier kan je dan ook rustig wandelen na een dagje verkennen. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je bezoek aan Den Haag?

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je citytrip of stedentrip Den Haag? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. We stelden een complete stadswandeling samen langs alle highlights van de stad. Download je gratis wandeling Den Haag. Wil je graag nog meer zien van Zuid-Holland, koop dan onze reisgids Zuid-Holland met een complete rondreis.

Zuid-Holland

Gratis wandeling Den Haag downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?