Waar overnachten in Nicosia 2024? 10 x hotels van goedkoop tot luxe

Reisgids Zuid-Cyprus kopen voor € 5

Waar overnachten in Nicosia 2024? 10 x hotels van goedkoop tot luxe

15 juli 2022 in Cyprus0 reacties

Tijdens je bezoek aan Nicosia heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Nicosia. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Almond Business Hotel

Het Almond Business Hotel is de ideale verblijfplaats voor zakenmensen alsook voor plezierreizigers. Het hotel ligt namelijk op slechts enkele kilometers van het presidentieel paleis, vlakbij verschillende bars, restaurants, nachtclubs en gezellige winkeltjes. Je kan er ruime, moderne kamers boeken met eigen badkamer, zithoek en kitchenette. Wie echt volledig wilt ontspannen kan er ook gebruik maken van de sauna en sportliefhebbers kunnen zich uitleven in de fitness. Meer info en boeken.

  1. Nicosia Central Park Residences

Tijdens een verblijf bij Nicosia Central Park Residences kan je elke ochtend ontwaken met een indrukwekkend uitzicht op de stad. Het hotel is namelijk gevestigd in een torenhoog gebouw vlakbij het Central Park en het cultureel centrum van de stad.

Je verblijft er in elegante appartementen die uitgerust zijn met een zithoek, moderne keuen en badkamer. Hoe hoger je gaat in het gebouw, hoe unieker het uitzicht. In het hotel is er bovendien ook een zwembad, een spacentrum en een fitness aanwezig. Je zal je er dus niet snel vervelen! Meer info en boeken.

  1. Skin Suites-Luxury Living

Bij Skin Suites-Luxury Living kan je een studio of appartement huren voor 2 personen. Deze zijn stijlvol en modern ingericht en zijn voorzien van een zithoek, perfect uitgeruste keuken en mooi afgewerkte badkamer. Je verblijft er op een uitstekende locatie, in het centrum van de stad. Hierdoor kan je er prachtige verkennende wandelingen maken richting het Huis van Afgevaardigden, het Cyprus Museum en andere belangrijke bezienswaardigheden. Meer info en boeken.

  1. Centrum Hotel - City Center

Wie wilt genieten van een zorgeloze vakantie in het centrum van de stad kan zeker eens een kijkje nemen bij Centrum Hotel – City Center. Dit hotel ligt namelijk vlakbij de winkelstraten, musea en de culturele bezienswaardigheden van de stad. Bovendien zal je ook in het hotel zelf niks te kort komen.

De elegante kamers zijn namelijk voldoende ruim en zijn uitgerust met airconditioning, wifi en moderne badkamer. Als gast geniet je er dagelijks van een heerlijk ontbijtbuffet en voor diner of lunch kan je er terecht in een van de vele nabijgelegen restaurants of in de Byzantijnse taverne van het hotel. Meer info en boeken.

  1. Cozy Studio Nicosia City

Cozy Studio*Nicosia City*Free Parking & Wifi, Welcomes You!!! is een charmant appartement voor 2 personen vlakbij het Vrijheidsmonument, het Conferentiecentrum Filoxenia en het bruisende centrum van de stad. Het appartement is voorzien van 1 slaapkamer, een badkamer en een goed uitgeruste keuken. Daarnaast kan je er ook tot rust komen op het gezellige balkon dat uitzicht biedt op de tuin. Een verblijf in dit appartement is bovendien voordelig aangezien je het kan huren tegen een vrij betaalbare prijs. Meer info en boeken.

  1. Hypnos Boutique Hotel

Vlakbij verschillende internationale ambassades tref je Hypnos Boutique Hotel aan. Dit is een kleinschalig charmant hotelletje waar je kamers kan boeken met een warm interieur, mooie kamerplanten, eigen badkamer, airconditioning en balkon. Wie dat wenst kan er dagelijks smullen van een vers à-la-carte ontbijt en in het hotel kan je ook verfrissende drankjes drinken in de sfeervolle bar. Meer info en boeken.

  1. MAP Boutique Hotel

Designliefhebbers zullen het bij MAP Boutique Hotel enorm naar hun zin hebben. Het hotel heeft namelijk een strak interieur dat afgewerkt wordt met verschillende kleurrijke en stijlvolle elementen. Vanuit de kamers kan je bovendien genieten van een schitterend uitzicht op de stad.

Om de dag goed te kunnen beginnen wordt er door het vriendelijke personeel een heerlijk ontbijt geserveerd. Wie de stad wilt gaan ontdekken heeft ook geluk, want onder andere het Byzantijns museum, het Vrijheidsmonument en verschillende gezellige winkelstraten liggen op wandelafstand. Meer info en boeken.

  1. Manolia City Residences

Manolia City Residences heeft een uitstekende locatie en vormt zo de ideale verblijfplaats voor reizigers die mooie stadswandelingen willen maken. Het hotel ligt immers in het Grieks-Cypriotische gedeelte van de stad, vlakbij bekende winkelstraten en het historische centrum van de stad.

Je overnacht er in hedendaagse kamers met houten vloeren, een balkon en een gerenoveerde badkamer. Diverse eetgelegenheden zijn te voet bereikbaar en om zelf lekkere maaltijden te bereiden kan je gebruikmaken van de gemeenschappelijk keuken. Wie dat wenst kan er echter ook kamers boeken die uitgerust zijn met een privékitchenette en woonkamer. Meer info en boeken.

  1. To Hani - Kamara Studio

Voor reizigers die de traditionele Cypriotische sfeer willen opsnuiven is To Hani – Kamara Studio een echte aanrader! De studio heeft een zuiderse inrichting waardoor je er onmiddellijk in vakantiestemming komt. Je beschikt er over een slaapkamer, een kitchenette, een badkamer en airconditioning. Bovendien kan je van hieruit te voet het Byzantijns Museum, de Zuil van Venetië, het Cyprus Museum en het vrijheidsmonument bereiken. Meer info en boeken.

  1. Vas' Penthouse

Vanuit de living van Vas’ Penthouse geniet je van een prachtig panoramisch uitzicht op de stad en de bergen in Engomi. Bovendien wordt het appartement ook gekenmerkt door een wondermooi interieur met stenen muren, houten details en een luxueus ingerichte badkamer.

Je kan er verblijven met 6 personen en beschikt er over 2 slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en een zithoek. Wat dit appartement uniek maakt is dat er ook katten aanwezig zijn die je dagelijks moet voederen en verzorgen. Een leuk extraatje dus voor dierenliefhebbers! Meer info en boeken.

  1. Wil je ook niets missen tijdens je vakantie op Cyprus?

Binnenkort op vakantie naar Cyprus? Wij hebben al het opzoekingswerk voor jou al gedaan! Koop onze inspiratiegids Cyprus, zo ben je zeker dat je niets mist. We geven je er uitleg over de mooiste bezienswaardigheden en je vindt er ook een stadswandeling door Nicosia. Eerst uitproberen? Download onze gratis reisgids Cyprus

Cyprus

Gratis reisgids Cyprus downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?