Waar overnachten in Zuid-Cyprus? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024)

Reisgids Zuid-Cyprus kopen voor € 5

Waar overnachten in Zuid-Cyprus? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024)

26 januari 2022 in Cyprus0 reacties

Tijdens je bezoek aan Zuid-Cyprus heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Zuid-Cyprus!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Harmony Bay Hotel (Limassol)

Wanneer je droomt van een vakantie, aan zee, is het Harmony Bay Hotel in Limassol de juiste keuze! Het Harmony Bay Hotel beschikt over volledig uitgeruste kamers met zicht op zee, die het belangrijkste ingrediënt zijn voor een onvergetelijk verblijf. Het aangename kleurenpalet zorgt voor een rustgevend gevoel dat doet denken aan de bedwelmende levendigheid van de Middellandse Zee. Meer info en boeken.

  1. Four Seasons Hotel (Limasol)

Graag eens luxueus overnachten? Het Four Seasons Hotel ligt op een privégedeelte van het zandstrand van Limassol. Dit hotel 5-sterrenaccommodatie te midden van tropische tuinen biedt 2 grote zwembaden en 2 verlichte tennisbanen. De kamers, studio's en suites in het Four Seasons Hotel zijn elegant ingericht met eigen balkon en voorzien van alle nodige luxecomfort. De badkamers zijn van marmer en beschikken over toiletartikelen van Molton Brown.

De unieke Shiseido Spa biedt een aantal luxe behandelkamers en een speciale ontspanningsruimte. Andere faciliteiten zijn een verwarmd binnenzwembad, een sauna, 2 stoombaden en een ijsruimte. Ook is er een volledig uitgeruste fitnessruimte en kan je duiklessen volgen bij professionele instructeurs. Zonder enige twijfel een verblijf dat je nooit zal vergeten. Meer info en boeken.

  1. Art & Wine Studios and Apts (Larnaca)

Elke accommodatie van het Aparthotel Art & Wine Studio's is gewijd aan een specifieke artiest en is voorzien van 3 van hun meest beroemde werken. Maar naast de artistieke werken heb je ook nog de eigenaar dat een gecertificeerde sommelier van de "Italian Sommelier Association" is. Zijn passie is om jou en je reisgezelschap te begeleiden door de ervaring en smaak van een brede selectie van wijnen, elk met zorg en precisie gekozen. De accommodatie beschikt dan ook over een eigen 'Wine Club' op het dak, die gasten op elk moment gratis toegang biedt om te genieten van een glas wijn in een geweldige omgeving. Meer info en boeken.

  1. The Josephine Boutique Hotel (Larnaca)

Het Josephine Boutique Hotel is recent gebouwd en ligt op slechts 50 meter afstand van het beroemde Finikoudes-strand van Larnaca. Gelegen aan de meest populaire winkelstraat van de stad Zenonos Kitieos straat vol boetieks en restaurants is dit het ideale hotel voor jouw verblijf in Larnaca. De kamers zijn modern ontworpen, voorzien van airconditioning en bieden uitzicht vanaf het stadscentrum tot uitzicht op zee. Op het kan je genieten van een heerlijk drankje naast het zwembad terwijl je uitkijkt op de Middellandse Zee. Meer info en boeken.

  1. Centrum Hotel - City Center (Nicosia)

Zoals de naam het al verklapt ligt het Centrum Hotel in het centrum van de stad Nicosia. Je geniet hier van een heerlijk ontbijtbuffet dat iedere dag wordt verzorgd op het terras in de open lucht. Dankzij de gunstige ligging van het hotel zit je op een steenworp afstand van de chique straten Ledra en Onasagorou waar u tal van restaurants, cafés en musea kunt vinden. Na een drukke dag kan je even bekomen in je elegante en charmante kamer die zodanig ontworpen is om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Meer info en boeken.

  1. Aelia Wellness Retreat (Nicosia)

Het Aelia is ontworpen als een wellness-oase in Analiontas, aan de rand van Nicosia, Cyprus. Aelia is een plaats van schoonheid en plezier en biedt een toevluchtsoord waar je kan ontsnappen van de dagelijkse hectiek. Het Aelia is ingericht in witte en aardetinten en beschikt over een elegante inrichting en meubilair, gecombineerd met elementen van hout en steen. Elke suite is volledig anders ingericht met zorgvuldig uitgekozen elementen en waarbij je kan genieten van geuren van aromatische kruiden.

Vervelen zal je hier niet met het gevarieerde aanbod aan authentieke, verjongende activiteiten, variërend van fietsen en paardrijden tot kooklessen en wellness workshops, waaronder yoga en meditatie. Meer info en boeken.

  1. Evalena Beach Hotel (Protaras)

Het Evalena Beach Hotel is gelegen op een rustige locatie in de Stadscentrum wijk Protaras. Het hotel kijkt uit op Fig Tree baai en ligt dicht bij Agios Ioannis. Je overnacht hier in moderne kamers en je kan genieten van een heerlijk drankje in de eigen cocktailbar of aan de bar bij het zwembad. s' Avonds kan je gaan kijken naar de thema-avonden die in het hotel georganiseerd worden. Meer info en boeken.

  1. New Famagusta Hotel (Agia Napa)

New Famagusta Hotel ligt op nog geen 400 meter van het gouden zandstrand in Ayia Napa en biedt modern ingerichte kamers en suites met een gemeubileerd balkon. Geniet hier van het strakke, eigentijdse ontwerp van ons hotel, een kristalhelder groot zwembad, prachtig aangevuld met een ultramoderne fitnessruimte, sauna en binnenzwembad. Of bezoek het luxe gezondheids- en beautycentrum Rose Spa met behandelingen van top tot teen, van een ontspannende massage tot harsen van het hele lichaam. Meer info en boeken.

  1. The Olive Tree Hotel (Girne)

The Olive Tree Hotel is gelegen in het noordelijke deel van het eiland Cyprus en verwelkomt gasten in de prachtige omgeving van Kyrenia. De perfecte locatie biedt elk soort landschap, variërend van de bergen tot de prachtige haven van Kyrenia, het beroemde schildpadstrand Alagadi en verschillende historische kastelen en abdijen op een paar kilometer van het hotel. De kamers van dit 4-sterrenhotel hebben een stijlvolle inrichting, een balkon en bieden uitzicht op de tuin. Het is de ideale plek voor een ontsnapping van het dagelijkse leven. Meer info en boeken.

  1. Meryem's Hotel (Girne)

Meryem’s Hotel is een groots uitziend boetiekhotel met een bescheiden Cypriotisch verhaal. Het pand is gebouwd als een huis voor de familie die het tegenwoordig ook beheert, en 'Meryem' is de naam van de dame die het heeft gemaakt. De familie staat bekend om zijn Cypriotische gastvrijheid in het schilderachtige dorpje Catalkoy en verheugt zich erop jou te verwelkomen. Alle kamers in het hotel zijn volledig uitgerust en bieden ook uitzicht op de bergen. Meer info en boeken.

  1. Wil je ook niets missen tijdens je vakantie op Cyprus?

Binnenkort op vakantie naar Cyprus? Wij hebben al het opzoekingswerk voor jou al gedaan! Koop onze inspiratiegids Cyprus, zo ben je zeker dat je niets mist. We geven je er uitleg over de mooiste bezienswaardigheden en je vindt er ook een stadswandeling door Nicosia. Eerst uitproberen? Download onze gratis reisgids Cyprus

Cyprus

Gratis reisgids Cyprus downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?