Waar overnachten aan de Côte d'Azur? 10 x verblijven van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten aan de Côte d'Azur? 10 x verblijven van goedkoop tot luxe

17 maart 2023 in Côte d'Azur0 reacties

Tijdens je vakantie of bezoek aan de Côte d'Azur heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven aan de Côte d'Azur.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Mercure Marseille Centrum Bompard La Corniche - Marseille

Mercure Marseille Centre Bompard La Corniche is een 4-sterren boetiekhotel met een zwembad bij de Kennedy Corniche, die start bij de oude haven en langs de baai van Marseille loopt. Een ware oase van rust in een groene omgeving op een paar minuten van het centrum van Marseille. Een ideale uitvalsbasis voor sightseeing in een rustige omgeving. Het charmante hotel biedt ruime ingerichte kamers verdeeld over 4 prachtige, romantische gebouwen, midden in het park: Provençaalse Bastide, Maison Franceville en patio met terras. Dineren kan je in de Bompard tuin met een gezellige sfeer, designmeubel en een terras met zicht op de tuin. Meer info en boeken.

  1. Best Western Plus La Marina - Saint-Raphaël

Vanop het terras van Hotel La Marina in St-Raphaël geniet je van een prachtig uitzicht op de jachthaven van Santa Lucia. Het comfort, het zwembad en de interessante promoties zullen zeker de aandacht trekken. Hotel La Marina beschikt over geluidsdichte kamers ingericht in verschillende stijlen. De meeste kamers hebben een balkon met zicht op de stad, op het zwembad of op de boten in de haven…Wil je graag even lekker ontspannen? Dan kan dat in de welnessruimte met sauna, massages en schoonheidsbehandelingen. Meer info en boeken.

  1. Najeti Golf Hôtel de Valescure - Saint-Raphaël

Gelegen in Saint-Raphaël en in de buurt van Fréjus, word je verwelkomt door het Najeti Golf Hotel de Valescure. Hier overnacht je in een rustgevende omgeving, met uitzicht op de eeuwenoude golfbaan van Valescure en vanaf je terras heb je uitzicht op de hoteltuinen of het privézwembad. Het is ideaal gelegen tussen zee en bergen, waar je een breed scala aan activiteiten kan ontdekken. En ook voor je vrije tijd en ontspanning heeft het hotel een wellnessruimte met sauna, stoombad en bubbelbad. Meer info en boeken.

  1. Hôtel Provençal - Bandol

In het hart van Bandol, een Provençaals dorp gelegen tussen Marseille en Toulon, vind je het Provençal Hotel. Het ideale decor voor je verblijf, vlakbij de zee en de haven. Het charmante hotel biedt prachtige comfortkamers, ideaal gelegen nabij de zee, in een rustige buurt van Bandol.

In de nabije omgeving kan je recreatieve en culturele activiteiten ondernemen, zoals excursies met de boot naar de rotsachtige stranden van Cassis. Of je kan ook de wijngaarden van Bandol of Castellet, een middeleeuws dorp, ontdekken. Meer info en boeken.

  1. Hôtel Le Royal Promenade des Anglais - Nice

Hôtel Le Royal Promenade des Anglais ligt aan de beroemde Promenade des Anglais in Nice is gevestigd in een historisch gebouw. Het hotel biedt ruime kamers die klassiek zijn ingericht en voorzien zijn van een eigen badkamer. Sommige hebben ook een balkon met uitzicht op zee. Dagelijks een ontbijtbuffet verzorgd en in het restaurant van Hôtel Le Royal Promenade des Anglais worden traditionele en regionale Franse gerechten geserveerd op een van de terrassen die uitkijken op zee. Meer info en boeken.

  1. Hôtel La Villa Tosca - Cannes

Hotel La Villa Tosca is gelegen in het centrum van de stad en is gehuisvest in een karaktervol gebouw en valt op door zijn elegante bleke gevel in belle époque-stijl. Het etablissement combineert op harmonieuze wijze moderniteit en charme. De aantrekkelijke balkons van het hotel met hun ligstoelen zijn een blijvende uitnodiging om te genieten van de zachte lucht en de warme zon! Het driesterrenhotel biedt ruime, aangename kamers in bloemendesign die voorzien zijn van alles wat je maar kan wensen. Sommige hebben zelfs een elegant en klein balkon. En 's morgens begin je de dag met een heerlijk ontbijt dat je alle energie geeft die je nodig hebt om te genieten van een nieuwe dag in Cannes. Meer info en boeken.

  1. Le Lodge des Îles d'Or - Hyères

Le Lodge des Îles d'Or is genesteld in een park van dennen en steeneiken en genesteld in weelderige vegetatie in Hyères. Het charmante boetiekhotel biedt een origineel, met een moderne en verfijnde eco-lodge-architectuur, waar het verwarmde zwembad en de mediterrane tuin rust en niets doen oproept. De lodges zijn ruim en comfortabel ingericht en hebben een houten terras met een weids uitzicht op het zwembad en de omliggende natuur. Geniet elke ochtend van een heerlijk ontbijtbuffet met zoete en hartige lokale producten. Neem daarna een duik in het verwarmde zwembad of profiteer van de wellnessruimte met massages en behandelingen. In de namiddag kan je dan gezellig een wandeling maken naar het fijne zandstrand dat op zo'n 100 meter van het hotel gelegen is. Meer info en boeken.

  1. OKKO Hotels Toulon Centre - Toulon

Dit OKKO Hotels Toulon Centre ligt op de Place de la Liberté, in een historisch gebouw met architectuur die op de monumentenlijst staat als 20e-eeuws erfgoed. Midden in het centrum van Toulon ligt het hotel op een strategische locatie om de stad te verkennen. De kamers zijn ruim en combineren esthetiek en functionaliteit, bruikbaarheid en elegantie! Je begint de dag met een continentaal ontbijt of een ontbijtbuffet dat bestaat uit heerlijke streekproducten. Meer info en boeken.

  1. Le Pre de la Mer - Saint-Tropez

Dit designhotel ligt op 100 meter van de baai van Canoubiers en op 5 minuten van Saint-Tropez. De kamers van hotel Le Pre de la Mer hebben een moderne stijl met een eigen terras. Dagelijk wordt er een continentaal ontbijt geserveerd met warme dranken, vers geperst sap, gebak, brood, jam en lokale honing. En je kan genieten van zelfgemaakte cocktails in de exclusieve lounge bij het verwarmde zwembad. Bovendien heeft Hotel Le Pre de la Mer directe toegang tot de Middellandse Zee. Meer info en boeken.

  1. Hotel & Spa de La Plage - Mahogany - Cassis

Hotel De La Plage ligt aan het strand in Cassis en biedt uitzicht op de hoogste rots van Europa en de Middellandse Zee. In dit boetiekhotel heb je de keuze tussen kamers met uitzicht op zee en suites die ook een prachtig uitzicht op de baai bieden, evenals kamers in het rustiger dennenbos met uitzicht op de oude dennen. La Calanque M biedt smakelijke mediterrane gerechten vergezeld met verse groenten en op smaak gebracht met lokale aromatische kruiden. Klinkt heerlijk toch?

Daarbovenop heb je als gast van dit hotel toegang tot een privéstrand. En er is een spa met een sauna, een hamam, massages en een verfrissend klein zwembad waar je gebruik van kan maken. Meer info en boeken.

  1. Download onze gratis rondreis langs de Côte d'Azur

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist in tijdens je vakantie aan de Côte d'Azur. Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Côte d'Azur en Marseille met + 99 bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Côte d'Azur.

Côte d'Azur en Marseille

Gratis reisgids Côte d'Azur downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?