Waar overnachten in Marseille 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Marseille 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

5 maart 2022 in Côte d'Azur0 reacties

Tijdens je bezoek aan Marseille heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Marseille.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Sofitel Marseille Vieux- Port

Verblijf je graag in het hartje van Marseille? Overnacht in het Sofitel Marseille Vieux-Port. Geniet op het terras met uitzicht op de haven. Je hebt ook gratis toegang tot het welnesscentrum met hot tub, sauna en een hamam. Zin om te sporten? Dit kan ook 24/7 gratis in de fitnessruimte. Het hotel is slechts een kilometer gelegen van het metrostation. Meer info en boeken.

  1. New Hotel Le Quai- Vieux Port

Verblijf in koloniale stijl in het New Hotel Le Quai- Vieux Port. Je geniet van een uitzicht op de oude haven en de winkelstraat La Canebière. Je kan er dagelijks genieten van een heerlijk ontbijt op bed of in de eetkamer. Het hotel is centraal gelegen, op wandelafstand van de wijk Le Panier en op 300m van de tramhalte Belsunce Alcazar. Meer info en boeken.

  1. Golden Tulip Marseille Euromed

Golden Tulip Marseille Euromed bevindt zich nabij het winkelcentrum Les Terrasses du Port. Na een dag verkennen van de stad kan je ontspannen in de zithoek in de suites of je zelf trakteren op een bezoek in het salon voor lichaamsverzorging. Voor de sportfanaten is er een fitnessruimte in het hotel voorzien. Ook fan van voetbal? Het stadion Velodrome ligt op wandelafstand van het hotel. Meer info en boeken.

  1. Hôtel Life Marseille VP - Vieux Port

Hôtel Life Marseille VP - Vieux Port dateert uit de 18e eeuw en is gelegen in een geliefde buurt in het centrum van Marseille, op 18 minuten wandelen van het strand. Verken je de stad toch liever met het openbaar vervoer? Er is een metro- en treinstation zodat je de buurt makkelijk kan verkennen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Belle-Vue Vieux – Port

Overnacht je liever in een karakteristiek gebouw? Hotel Belle-Vue Vieux – Port is een milieuvriendelijk hotel dat ligt aan de Vieux – Port van Marseille en uitzicht biedt op de Notre-Dame la Garde, het Saint-Jean-fort en de Pharo-tuin. Het hotel bevindt zich op slechts een steenworp van het metrostation Vieux-Port-Hôtel de Ville. Meer info en boeken.

  1. Grand Hotel Beauvau Marseille Vieux Port - MGallery

Liever overnachten in een elegant 4 sterrenhotel? Dan ben je bij Grand Hotel Beauvau Marseille Veiux Port – Mgallery aan het juiste adres! De kamers en suites van het hotel zijn ingericht met meubels uit de empirestijl van Napoleon III. Je kunt dagelijks genieten van een Provençaals ontbijt, bereid met lokale producten, op bed of in de ontbijtzaal. Het hotel is gelegen in het centrum van Marseille met uitzicht op de haven. Meer info en boeken.

  1. Kyriad Marseille Palais Des Congrès – Vélodrome

Kyriad Marseille Palais Des Congrès – Vélodrome is een 3 sterrenhotel gelegen dichtbij top bezienswaardigheden in Marseille zoals het Oranje Velodrome, de Vieux Port van Marseille, het strand en de Notre-Dame de la Garde Basilicia. Het restaurant serveert een ontbijtbuffet en traditionele Franse gerechten. ’s Avonds kan je tot rust komen in de gezellige bar van het hotel. Meer info en boeken.

  1. Holiday Inn Express Marseille Saint Charles, an IHG Hotel

Op 10 minuten wandelen van de Vieux-Port in het centrum van Marseille en tegenover het station ligt de Holiday Inn Express Marseille Saint Charles. Je vindt er tal van bezienswaardigheden in de buurt, op het einde van je dag kun je ontspannen op het ruime terras. Er is elke ochtend een gratis ontbijt voorzien waarvan je kunt genieten. Meer info en boeken.

  1. Hôtel Carré Vieux Port

Hôtel Carré Vieux Port ligt op 30 meter van de Vieux-Port waar boten vertrekken naar de Froul-archipel en het Château d’If. De kamers zijn voorzien van geluidsisolatie zodat je 's nachts geen last hebt van lawaai. Je kunt er elke dag genieten van een uitgebreid ontbijt dat bestaat uit zelfgemaakte zoete deegwaren en zelfgebakken brood. Meer info en boeken.

  1. Hôtel Maison Saint Louis - Vieux Port

Hôtel Maison Saint Louis – Vieux Port is gelegen in de wijk Noailles, in het centrum van Marseille nabij de oude haven. Dagelijks kun je genieten van een continentaal ontbijt in 'Le Petit Saint Louis', het restaurant van het hotel. Op wandelafstand van het hotel bevinden zich ook nog de Opera en La Canebière, beide top bezienswaardigheden in Marseille. Meer info en boeken.

  1. Download onze gratis rondreis langs de Côte d'Azur

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist in tijdens je vakantie aan de Côte d'Azur. Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Côte d'Azur en Marseille met + 99 bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Côte d'Azur.

Côte d'Azur en Marseille

Gratis reisgids Marseille downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?