15 x jeugdherbergen in Brugge + hostels: Prijzen, info & foto's

Volledige reisgids kopen voor € 5

15 x jeugdherbergen in Brugge + hostels: Prijzen, info & foto's

28 januari 2022 in Brugge0 reacties

Graag wat minder geld uitgeven voor je overnachting in het bruisende Brugge? Wij maakten alvast een lijstje van 15 jeugdherbergen, hostels en hotels waar het prijskaartje wat lager ligt.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hostel Lybeer Bruges

Hostel Lybeer is onlangs gerenoveerd en biedt slaapplekken aan voor jong en oud. Een bed in een slaapzaal boek je al vanaf €16/nacht. Gasten die liever overnachten in een privékamer, betalen een prijs vanaf €52/nacht. Het hostel organiseert dagelijkse activiteiten en helpt je bij al je vragen. Meer info en boeken.

  1. St Christopher's Inn Hostel at The Bauhaus

St Christopher’s Inn heeft hostels in Amsterdam, Barcelona, Cardif, Berlijn,.. en ook in Brugge! Het Bauhaus café was een ideale locatie om een eerste hostel te runnen in België.

Het interieur en de gastvriendelijkheid zijn fantastisch. In het Bauhaus café kun je lekker eten en genieten van de beste ambachtelijke (Belgische) bieren. Berg je bagage op in één van de lockers, huur een fiets en ontdek het mooie Brugge. Hier overnacht je vanaf € 59/nacht. Meer info en boeken.

  1. Snuffel Hostel

Het Snuffel Hostel bevindt zich op 800 meter van de Grote Markt en is het ideale verblijf voor backpackers en groepsreizigers. Het hostel verhuurt fietsen en stelt een gemeenschappelijke keuken ter beschikking. De bar en het zonneterras zijn ingericht om even uit te rusten na een dagje in de stad.

Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €19/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Hostel 28

Overnachten in het oude stadscentrum van Brugge aan een lage prijs? Het kan in Hostel 28! Dit premium hostel in het centrum van de stad biedt tweepersoonskamers aan met een privé of gedeelde badkamer. Bezienswaardigheden als het Gruuthuse Museum, het Belfort en de Grote Markt liggen binnen een straal van 600 meter. Een kamer boek je hier vanaf €89/nacht. Meer info en boeken.

  1. Charlie Rockets Youth Hostel

Het Charlie Rockets Youth Hostel was ooit het grootste filmtheater van Brugge. Nu is het een van de hipste hostels in de historische stadskern.

Wie aan een lage prijs wilt overnachten is hier aan het juiste adres. Je kan voor €20/nacht al een bed in een slaapzaal verkrijgen. Alle gasten krijgen bij hun avondmaaltijd een gratis pintje aangeboden! Meer info en boeken.

  1. Hostel Europa

Wie de drukte van de stad even wil verlaten, kan afzakken naar Hostel Europa. Het hostel ligt op 2 kilometer van de Grote Markt, wat te voet of met de fiets zeker te doen valt. Op deze plek loop je bezoekers tegen het lijf van over de hele wereld, het is de ideale plaats om te chillen na een dagje in het levendige Brugge.

Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €25/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Hostel & Gran Kaffee De Passage

Hostel De Passage ligt in het historisch stadscentrum van Brugge en heeft een eigen gezellig restaurant. Gasten kunnen er een tweepersoonskamer boeken vanaf €62/nacht. De familiestudio van max. 8 personen is ideaal voor wie met het gezin de prachtige stad komt bezoeken. De Grote Markt en het Belfort bevinden zich op 600 meter van dit hostel. Meer info en boeken.

  1. Herdersbrug Youth Hostel

Het Herdersbrug Youth Hostel bevindt zich op 7 kilometer van het stadscentrum van Brugge aan de oevers van het Boudewijnkanaal. Het hostel ligt in een groene omgeving waar je kunt kajakken, zwemmen, fietsen en tennissen. Een strategische locatie want na amper 10 minuten rijden ben je al in het hartje van Brugge.

Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €28/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Hotel Van Eyck

Hotel Van Eyck is gevestigd in een gerenoveerde 18e eeuwse woning in het centrum van de oude binnenstad. Het tweesterrenhotel bevindt zich op 200 meter van de Grote Markt en heeft comfortabele kamers van 2 tot 5 personen. Je overnacht hier vanaf €66/nacht. Meer info en boeken.

  1. Ibis budget Brugge Centrum Station

Kom je met de trein naar Brugge en zoek je nog een verblijf voor je bezoek aan de West-Vlaamse hoofdstad? In het Ibis budget hotel aan het treinstation kun je gewoon je bagage afzetten en de stad in trekken. Het hotel is ideaal voor budgetreizigers die vaak het openbaar vervoer nemen. Een kamer boek je hier vanaf €49/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Notre Dame

Hotel Notre Dame is gevestigd in een oud herenhuis in het centrum van de stad op 100 meter van de Sint-Salvatorskathedraal. Vanuit het hotel geraak je gemakkelijk bij verschillende musea (Gruuthusemuseum, Groeningemuseum en Sint-Janshospitaal), de grote markt en de belangrijkste winkelstraten.

Hier boek je een kamer vanaf €70/nacht. Meer info en boeken.

  1. Lace Hotel

Het Lace Hotel bevindt zich aan ’t Zand in Brugge waar er heel wat gezellige restaurants en bars te vinden zijn. Het driesterrenhotel heeft ruime comfortabele kamers met elk een eigen badkamer. Het is de ideale locatie om de stad te leren kennen met bezienswaardigheden als de Grote Markt en het Koning Albert I Park binnen een straal van 500 meter.

Hier overnacht je vanaf €54/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Asiris

Hotel Asiris is gevestigd in een gerenoveerd oud herenhuis net buiten het centrum van de stad. Bezienswaardigheden als het Tolhuis, het Frietmuseum en het Chocolademuseum liggen binnen een straal van 500 meter. Een basic tweepersoonskamer boek je hier vanaf €68/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hans Memling Hotel

Het Hans Memling Hotel bevindt zich vlak naast de Koninklijke Stadsschouwburg van Brugge in het centrum van de stad. Het Huis Ter Beurze en het Frietmuseum liggen op nog geen 150 meter. Het driesterrenhotel heeft 35 volledig uitgeruste kamers en een rustige tuin met terras. Hier boek je een kamer vanaf €63/nacht. Meer info en boeken.

  1. Value Stay Bruges

Bij Value Stay Bruges kun je twee of driepersoonskamers boeken aan een iets lagere prijs. Deze aangename residentie bevindt zich in Sint-Michiels op 5 kilometer van het centrum van Brugge. In deze omgeving is er een grote tuin en kun je iets drinken op het terras. Een tweepersoonskamer boek je hier al vanaf €48/nacht. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens jouw verblijf in Brugge?

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je citytrip in Brugge? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze stadsgids Brugge met alle bezienswaardigheden en uitgestippelde stadswandelingen. Download alvast je gratis preview stadsgids Brugge.

Brugge

Gratis reisgids Brugge downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?