FB

Monumentenwandeling Brugge, langs alle bezienswaardigheden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Monumentenwandeling Brugge, langs alle bezienswaardigheden

2 875 x gedownload833 ervaringen
  • Startpunt: Stationsplein, Brugge, België
  • Eindpunt: Stationsplein, Brugge, België
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 4,0 km
  • Duur: 6 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Rolwagens: Niet toegankelijk
  • Toeristische dienst Brugge

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Gratis stadswandeling downloaden: ontdek de UNESCO stad Brugge + kaart

Zoals de naam duidelijk maakt leidt de Monumentenwandeling je langs een aantal van de mooiste historische bezienswaardigheden van de UNESCO-werelderfgoed stad. Natuurlijk toont ze maar een beperkte selectie uit het enorme aanbod aan monumenten. Zoals steeds brengen onze wandelroutes je eveneens langs andere aspecten van de stad: de belangrijkste winkelstraat, van de Brugse Reien tot aan het Minnewater en het culinaire zijn we eveneens niet vergeten. Naargelang de tijd die je besteedt aan elk daarvan ben je minstens twee uur tot een halve dag onderweg. Museumbezoek en winkelen is dan nog niet ingerekend.

Waar parkeren in Brugge?

Met de wagen raden we aan te parkeren aan de voorkant van het NMBS-station van Brugge: Buiten Begijnenvest is de straat van waaruit je toegang hebt. Dat is aan de startplaats van de wandeling. Het is meteen ook de goedkoopste parking.

Brugge

Gratis stadswandeling Brugge downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Brugge

Ontdek Brugge via 2 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken van deze boeiende stad leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 5

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-track Brugge: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

833 ervaringen

- 15 augustus 2018 - francine dewin

Prima!! Geen enkele opmerking!! Al verschillende keren in Brugge geweest, maar nu toch nog andere plekjes gezien. Al doorgegeven aan vrienden om ook deze wandeling te maken.

- 14 augustus 2018 - Rita

Een mooie stadswandeling, helder en duidelijk omschreven. Voert je langs leuke bezienswaardigheden en voldoende terrasjes om even neer te strijken voor je weer verder gaat.

- 14 augustus 2018 - Georges Ide

Alhoewel we regelmatig in Brugge winkelen hebben we onlangs gekozen om Brugge eens te bezoeken als echte toeristen.De plaats waar je het dichtst bijwoont bekijk je meestal minder dan plaatsen in het buitenland , wat uiteraard onterecht is.Zelfs onze kinderen van 18 en 20 jaar liepen samen op kop terwijl ze het plannetje bestudeerde .De monumentenwandeling is vlotjes verlopen en we vonden het leuk om te doen.Voor herhaling vatbaar !

- 14 augustus 2018 - nele froyman

De route is zeer goed meegevallen De uitleg was zeer goed en de wandeling ook We beleefden een mooie dag in Brugge

- 13 augustus 2018 - Diana

De gratis reisgids was helder en duidelijk en heeft ons langs alle bezienswaardigheden van Brugge gevoerd. Tussendoor was er gelegenheid voor een lkkr typische Belgische wafel en lkkr Bourgondisch biertje. Prima reisgids !!!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?