Onze 10 mooiste agriturismo Andalusië: Ga uniek overnachten

Volledige reisgids kopen voor € 10

Onze 10 mooiste agriturismo Andalusië: Ga uniek overnachten

5 januari 2023 in Andalusië1 reactie

Op zoek naar een rustig plekjes in Andalusië? Ontdek hier de mooiste agriturismo in Andalusia.

Accommodatie varieert van eenvoudige appartementen tot luxe suites. De meeste masseria bevinden op het platteland. Je hebt een auto nodig en sommige zijn moeilijk te vinden, maar het is een unieke ervaring, ervaar er de warme gastvrijheid van Andalusië.

Hierbij onze 10 favoriete masseria in Andalusië. Dit moet je zeker eens doen! Klik hier voor een overzicht van alle verblijven in Andalusië!

Inhoud artikel

  1. Tambor Del Llano (Grazalema)

Tambor Del Llano ligt in Grazalema en biedt toegang tot een tuin met een terras. U kunt ook ontspannen in de gemeenschappelijke loungeruimte.
Ronda ligt op 29 km van de vakantieboerderij, en El Bosque bevindt zich op 25 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is Jerez, op 92 km van de accommodatie. Meer info en prijzen via deze link.


  1. Finca La Herencia (Guadalcanal)

Finca La Herencia ligt in een tuin bij het dorp Guadalcanal, in het natuurreservaat Sierra Norte de Sevilla.
La Herencia heeft een eigen boerderij, waar biologische producten verbouwd worden. De accommodatie biedt een terras met prachtig uitzicht op de bergen.
U kunt heerlijk wandelen, paardrijden, fietsen en vissen in de omgeving. Het gebied heeft Starlight Certification en de accommodatie biedt een telescoop en een ruimte om sterren te kijken.
Het centrum van Guadalcanal ligt op 5 minuten lopen van La Herencia. Met de auto bent u in 30 minuten in Cazalla de la Sierra. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Alojamiento Rural Fuente De La Glorieta (Cazorla)

Dit vakantiehuis in Cazorla ligt op 900 m van het Plaza de Santa María en op 1,5 km van het kasteel Yedra.
In de omgeving kunt u tal van activiteiten ondernemen, zoals wandelen, paardrijden en vissen. Er zijn supermarkten, bars en restaurants in de omgeving.
Baeza ligt op 41 km van de accommodatie. Úbeda ligt op 34 km van Alojamiento Rural Fuente De La Glorieta en Arroyo Frio ligt op 22 km afstand. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Cueva El Madrono (Pegalajar)

Cueva El Madrono ligt in Pegalajar en beschikt over een barbecue en terras.
De charmante accommodatie ligt op 49 km van Baeza en op 50 km van Úbeda. De dichtstbijzijnde luchthaven is Federico Garcia Lorca Granada-Jaen, op 90 km van Cueva El Madrono. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Cortijo Santa Clara (Carmona)

Cortijo Santa Clara ligt in Carmona in de regio Andalusië. De accommodatie beschikt over een buitenzwembad en u kunt ontspannen in de fleurige tuin.
Sevilla ligt op 46 km van de accommodatie en Écija ligt op 48 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is Sevilla, op 35 km van Cortijo Santa Clara. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Finca Casa Halcon (Almonte)

De vakantieboerderij Finca Casa Halcon, in Almonte is gebouwd in de traditionele landelijke stijl met geborgen Marokkaanse vloertegels en ademt een antiek gevoel uit, hoewel het slechts 10 jaar oud is. Je overnacht in ingerichte kamers en je beschikt over een eigen terras. Ook in geval van verveling zijn er enkele alternatieven: er liggen enkele gezelschapsspelen ter plaatse zoals darts, bowls, kaarten en er zijn ook vier fietsen te huur. De vakantieboerderij ligt vlakbij het prachtige Donana National Park en er zijn veel paden om te wandelen of fietsen. Meer info en boeken.

  1. Alojamiento rural El Agüelo (Huelma)

Alojamiento rural El Agüelo ligt in het landelijke gebied "Cabrita" in het natuurpark Sierra Mágina, gelegen tussen de bronnen van de Gargantón en Gualijar-rivieren, omgeven door olijfbomen en traditionele boomgaarden. Een heerlijk, bevoorrechte locatie wat zorgt voor een prachtig uitzicht op het omliggende natuurpark en bij heldere dagen op het Sierra Nevada National Park.

Het huis heeft alles om u zich thuis te laten voelen: zorgvuldige decoratie en complete uitrusting van alles wat je maar kan bedenken (wasmachine, vaatwasser, oven, inductiekookplaat, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, ...), Het is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van het platteland of als uitvalsbasis om gezellige wandeltochten te beginnen. Meer info en boeken.

  1. El Cortijo Canijo (Güéjar-Sierra)

Vakantieboerderij El Cortijo Canijo ligt in Güéjar-Sierra in de regio Andalusië en biedt aangename accommodatie aan. Je kan tot rust komen in de tuin en bij mooi weer kan je een barbecue houden. In de omgeving is er de mogelijkheid om te skiën en te fietsen. Meer info en boeken.


  1. Cortijo La Encinilla (Lanjarón)

Cortijo la Encinilla ligt op een rustige locatie op een wandelafstand van de Alpujarra-stad Lanjarón, die bekend staat om zijn geneeskrachtige bronnen. Vanuit het huis, en vooral vanaf het dakterras heb je een schitterend panoramisch uitzicht over de stad Lanjarón en de uitlopers van de Sierra Nevada.

Het huis heeft een Arabische stijl met 3 slaapkamers en is onopvallend en beschermd te midden van verschillende prachtige walnotenbomen. Het huis heeft een ruim buitenterras, een gemetselde grill en uitzicht op het wat lager gelegen zwembad. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je verblijf in Andalusië: Download onze reisgids!

Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Andalusië? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Andalusië met een volledige uitgestippelde rondreis van Andalusië, en alle belangrijke bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download hier je gratis preview reisgids Andalusië.

Andalusië

Gratis reisgids Andalusië downloaden


Geschreven door

Wouter Coppens

- 5 januari 2023 - Rob

Overzichtelijk en goed uitgebalanceerd

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?