Stadswandeling Havana, de hoofdstad van Cuba

Koop de volledige reisgids voor € 10

Stadswandeling Havana, de hoofdstad van Cuba

  • Startpunt: Kathedraal van Havana
  • Eindpunt: El Cristo de la Habana
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 6,4 km
  • Duur: 3 uur
  • Wegdek: Verhard

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Havana stadswandeling

Havana is een stad in volle evolutie. De historisch gespannen relaties tussen de VS en Cuba zijn enigzins bekoeld en het ziet ernaar uit dat het toerisme vanuit Noord-Amerika en de rest van de wereld de komende jaren steeds meer zal groeien. De grootste troef van de stad is de echo van de turbelente geschiedenis die weerklinkt in de lokale architectuur en cultuur. Alle elementen uit het verleden die samen het Havana van vandaag vormen, maken de stad een levendige en fascinerende plek. De geschiedenis is soms tumultueus geweest, maar de ziel van de stad is al die tijd intact gebleven.

Of je er nu voor kiest om door de pittoreske straatjes van Oud Havana te dwalen, langs de glinsterende zeedijk van Malecón te wandelen of gewoon de hele stad te verkennen, je zal het 'echte' Cuba zien en de gastvrijheid van de Cubanen ervaren. Tijdens de wandeltocht van vandaag ontdek je alvast een aantal fascinerende bezienswaardigheden. Havana te voet verkennen is een geweldige introductie tot de levendige Cubaanse cultuur en een uitgelezen kans om te ontdekken waar het echt om draait in deze bruisende stad.

Cuba

Gratis Stadswandeling Havana downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Cuba

Ontdek Cuba via een complete rondreis + uitgewerkte stadswandeling Havana die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Koop de volledige reisgids voor € 10


Geschreven door

Wouter Coppens

- 9 juli 2021 - Ivan

Zeer gedetailleerde omschrijving - vlot om te lezen en begrijpen!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?