Ervaringen "Gaasbeek, wandelen rond 2 kastelen"

146 ervaringen

- 30 juni 2016 - Ingrid

zeer mooie en rustige wandeling, zeker voor herhaling vatbaar in alle seizoenen

- 30 juni 2016 - Blancquaert

mooie wandeling, die dankzij het knooppuntennet gemakkelijk uit te breiden is.

- 30 juni 2016 - patrick pissens

toffe combinatie tussen natuur en cultuur prachtige wandeling in de groene gordel rond Brussel

- 28 juni 2016 - Hautekiet

prachtige rustige wandeling aanrader vooral tijdens bloei boshyacinten

- 27 juni 2016 - De Wandeler Freddy

Het is een prachtige route door de natuur waarbij je dan ook nog wat cultuur opsnuift. Het is een wandeling, die je in de verschillende jaartijden kunt doen. De lente met het ontluikende groen en de herfst met zijn prachtige kleuren zijn het mooist. Ik heb deze wandeling al vele malen gedaan in mijn kindertijd want het is mijn geboorte streek.

- 27 juni 2016 - Van den Broeck Vera

Deze wandeling is een aanrader zowel qua natuur als de mooie domeinen van 2 heel goed bewaarde kastelen. Eveneens mochten we een mooi zicht bewonderen van de basiliek van Koekelberg als de grote torengebouwen van Brussel. De lus tijdens de wandeling naar Groenenberg kasteel en de slingerpaden van het kapelletje naar het prachtig kasteel van Gaasbeek deed ons terugkeren hoe mensen indertijd hadden geleefd. We komen zeker hier terug.

- 27 juni 2016 - Robert RIMEZ

De wandelingen en reisroutes die door jullie voorgesteld worden zijn een perfecte aanvulling van bestaande documentatie en zijn een aanrader om uitgevoerd te worden. Doe zo voort. Robert

- 27 juni 2016 - Theo Massagé

Wandelclub Paspartoe Mortsel(85 leden) - We hebben deze wandelroute gedownload en ze opgenomen in onze wandelkalender. We gaan ze zeker doen! Onze ervaringen laten we dan zeker weten.

- 27 juni 2016 - M F Asselbergh

Prachtige omgeving en dank zij het kaartje een niet alleen rustige maar ook stressvrije wandeling. Om zo opnieuw te doen, bij alle weer en in alle seizoenen een keertje!

- 27 juni 2016 - De Reuse

Deze wandeling was zeer aangenaam en we zijn niet uitgeregend! Beide kastelen waren verrassend mooi. Naar het kasteel van Gaasbeek keren we binnenkort terug om er nogmaals van het park te genieten en binnenin te bezoeken.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?