FB

Gaasbeek, wandelen rond 2 kastelen

Download wandelboek 1

Gaasbeek, wandelen rond 2 kastelen

1 019 x gedownload140 ervaringen
  • Startpunt: Kasteelstraat, Gaasbeek
  • Eindpunt: Kasteelstraat, Gaasbeek
  • Type: Wandelroute
  • Afstand: 9,5 km
  • Duur: 4 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Rolwagens: Niet toegankelijk

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Verken 2 kastelen met de wandeling Groenenberg & Gaasbeek

Deze natuur- en cultuurwandeling brengt je langs twee kastelen waarvan het beroemdste wellicht dit van Gaasbeek is. Het Kasteel van Gaasbeek is geopend voor het publiek (niet in de winter). Dat houden we voor het laatst want je start de wandeling in het prachtig park van het Domein Groenenberg. Daar wandel je tussen unieke boomsoorten en een natuurgebied. Eindigen doe je in het park van Gaasbeek met bijhorend kasteel. We brengen je uiteraard tot bij de mooiste plekjes van het park. We volgen de wandelknooppunten.

Gaasbeek

Gratis wandeling Gaasbeek downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Gaasbeek: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.

Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

140 ervaringen

- 13 september 2018 - viviane

Prachtige wandeling rond de 2 kasteeldomeinen. Een wandeling met véél variatie en mooi panorama. Alsook een goede pick-nick tafel klaargezet door Boer Daniel, we hebben genoten... Een echte aanrader!!!

- 27 augustus 2018 - Hans Marijt

Het domein van Kasteel Gaasbeek stond al een tijdje op mijn Brusselse lijstje. De wandeling van reisroutes.be kwam dan ook goed van pas. Mooie wandeling, een aanrader. Wel goed op de kaart en de nummerpaaltjes letten! Eerst een rondje domein Groenenberg en dan na het hek linksaf dus niet terug naar de rijweg. Gaasbeek vond ik mooier dan Groenenberg, maar nog mooier vond ik de route door de velden. En applaus voor Boer Daniel die een leuk zitje aanbood. Jammer genoeg het kasteel niet bezocht, maar zal prachtig zijn van binnen. Ligt erg mooi. Aan het eind van de dag weer blij zoals altijd na het wandelen.

- 21 augustus 2018 - denise schellekens

beste, heel bruikbare beschrijving van de wandelpaden. goed situatie plannetje, wel graag op het plan iets meer duiding over de ruimere omgeving/ dorpen situeren. voor bruikbaarheid als voorbereideng op een daguitstap: graag zeker up to date houden bv wat betreft de eet/drink mogelijkheden. Er was genoeg informatie over het park, kasteel en de bij-gebouwen. ik heb er met plezier gebruik van gemaakt. vriendelijke groeten, Denise

- 20 augustus 2018 - Fons

Mooie wandeling, voor herhaling vatbaar, wel een enorme menigte aan het kasteel zodat deze rustige wandeling eindigde in bijna een chaos.

- 14 augustus 2018 - JP GALLE

fantastisch en gemakkelijk te raadplegen.

Gratis wandeling Gaasbeek downloaden

Download wandelboek 1

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?