FB

Ervaringen "Gaasbeek, wandelen rond 2 kastelen"

143 ervaringen

- 20 april 2019 - Vermeulen François

Goede informatie,en zeer begrijpbaar,dank U.

- 4 november 2018 - piet van capellen

prima

- 31 oktober 2018 - Werner Hillaert

Heel leuke wandeling gehad met vriendengroep van 25 personen, ook al omdat het weer meeviel. Twee verschillende parken. Het was genieten.

- 13 september 2018 - viviane

Prachtige wandeling rond de 2 kasteeldomeinen. Een wandeling met véél variatie en mooi panorama. Alsook een goede pick-nick tafel klaargezet door Boer Daniel, we hebben genoten... Een echte aanrader!!!

- 27 augustus 2018 - Hans Marijt

Het domein van Kasteel Gaasbeek stond al een tijdje op mijn Brusselse lijstje. De wandeling van reisroutes.be kwam dan ook goed van pas. Mooie wandeling, een aanrader. Wel goed op de kaart en de nummerpaaltjes letten! Eerst een rondje domein Groenenberg en dan na het hek linksaf dus niet terug naar de rijweg. Gaasbeek vond ik mooier dan Groenenberg, maar nog mooier vond ik de route door de velden. En applaus voor Boer Daniel die een leuk zitje aanbood. Jammer genoeg het kasteel niet bezocht, maar zal prachtig zijn van binnen. Ligt erg mooi. Aan het eind van de dag weer blij zoals altijd na het wandelen.

- 21 augustus 2018 - denise schellekens

beste, heel bruikbare beschrijving van de wandelpaden. goed situatie plannetje, wel graag op het plan iets meer duiding over de ruimere omgeving/ dorpen situeren. voor bruikbaarheid als voorbereideng op een daguitstap: graag zeker up to date houden bv wat betreft de eet/drink mogelijkheden. Er was genoeg informatie over het park, kasteel en de bij-gebouwen. ik heb er met plezier gebruik van gemaakt. vriendelijke groeten, Denise

- 20 augustus 2018 - Fons

Mooie wandeling, voor herhaling vatbaar, wel een enorme menigte aan het kasteel zodat deze rustige wandeling eindigde in bijna een chaos.

- 14 augustus 2018 - JP GALLE

fantastisch en gemakkelijk te raadplegen.

- 14 augustus 2018 - dierick

het was gewoon beregoed niets aan op te merken aanrader voor wie graag gaat wandelen en kastelen bezoekt nogmaals bedankt.

- 25 juni 2018 - hilde Slechten

Zeer mooie wandeling, goed beschreven, goede gids.

Gratis wandeling Gaasbeek downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?