Ervaringen "Gaasbeek, wandelen rond 2 kastelen"

147 ervaringen

- 23 november 2022 - Jo vereecke

Enorm interessant om te lezen en te gebruiken! Handig om alles te plannen!

- 8 mei 2021 - Rik Vierstraete

We waren heel aangenaam verrast van de wandeling, zeer mooi. Prachtig omschreven, zonder probleem de wandeling kunnen doen. Zeker voor herhaling vatbaar; mvg Rik

- 11 maart 2021 - Anja De Coninck

Topboek gaan er veel plezier mee hebben. wij doen elke week wel 2 a 3 wandelingen. bedankt.

- 8 maart 2021 - Thierry della Faille

Prachtige wandeling. De knooppunten zijn zeer goed aangeduid. De landschappen zijn afwisselend en de wandeing eindigt bij het prachtige kasteel van Gaasbeek, een echte blikvanger ! Deze wandeling niet ver van Brussel is echt een aanrader.

- 20 april 2019 - Vermeulen François

Goede informatie,en zeer begrijpbaar,dank U.

- 4 november 2018 - piet van capellen

prima

- 31 oktober 2018 - Werner Hillaert

Heel leuke wandeling gehad met vriendengroep van 25 personen, ook al omdat het weer meeviel. Twee verschillende parken. Het was genieten.

- 13 september 2018 - viviane

Prachtige wandeling rond de 2 kasteeldomeinen. Een wandeling met véél variatie en mooi panorama. Alsook een goede pick-nick tafel klaargezet door Boer Daniel, we hebben genoten... Een echte aanrader!!!

- 27 augustus 2018 - Hans Marijt

Het domein van Kasteel Gaasbeek stond al een tijdje op mijn Brusselse lijstje. De wandeling van reisroutes.be kwam dan ook goed van pas. Mooie wandeling, een aanrader. Wel goed op de kaart en de nummerpaaltjes letten! Eerst een rondje domein Groenenberg en dan na het hek linksaf dus niet terug naar de rijweg. Gaasbeek vond ik mooier dan Groenenberg, maar nog mooier vond ik de route door de velden. En applaus voor Boer Daniel die een leuk zitje aanbood. Jammer genoeg het kasteel niet bezocht, maar zal prachtig zijn van binnen. Ligt erg mooi. Aan het eind van de dag weer blij zoals altijd na het wandelen.

- 21 augustus 2018 - denise schellekens

beste, heel bruikbare beschrijving van de wandelpaden. goed situatie plannetje, wel graag op het plan iets meer duiding over de ruimere omgeving/ dorpen situeren. voor bruikbaarheid als voorbereideng op een daguitstap: graag zeker up to date houden bv wat betreft de eet/drink mogelijkheden. Er was genoeg informatie over het park, kasteel en de bij-gebouwen. ik heb er met plezier gebruik van gemaakt. vriendelijke groeten, Denise

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?