FB

Ervaringen "Wandeling in Deurle, het kunstenaarsdorp"

116 ervaringen

- 2 juli 2017 - michel saey

zeer leuke route zelfs bij grote hitte,dank zij de schaduw van de bomen.Museums,terrasjes en natuurschoon wat is er meer nodig?

- 24 juni 2017 - edwin schepens

Toffe route en zeker niet te druk om te wandelen en alles in de omgeving op te nemen.

- 18 mei 2017 - Bea

Prachtige wandeling gecombineerd met een bezoek aan het'Gevaert-Minne Museum. Zeker een aanrader voor groepen.

- 23 oktober 2016 - Trees Gouwy

Super mooie wandelroute.... voor herhaling vatbaar, mooi uitgelegd!

- 18 oktober 2016 - Leo Thys

Prachtige wandeling. Naar gewoonte,vlekkeloos uitgelegd. Alweer een aanrader!

- 16 augustus 2016 - Schollaert Francine

Een heel mooie wandeling, langs vrij rustige wegen, veel groen en mooie villa's. Het dorp van Deurle is een leuke plaats om te vertoeven en een glaasje te drinken. Opnieuw zeer goede beschrijving !

- 12 augustus 2016 - Anne

Mooie wandeling langs rustige wegen en heel veel natuur.

- 11 augustus 2016 - Marc

zeer mooie wandeling, zeer rustige wegen en heel veel natuur. De beschrijving van de route is zeker af, samen met de omschrijving van de op het parcours liggende evenementen.

- 8 augustus 2016 - Josee

Deze wandeling heb ik woensdag 4 augustus gemaakt. Ik wilde de 3 musea van de biënnale bezoeken en heb ervoor gekozen om eentje ervan te combineren met de luswandeling in Deurle. Op zich een mooie en goed te doen alleen had ik de pech dat het die dag erg regende. Noodgedwongen heb ik wandeling ingekort. Ik ga de wandeling zeker eens opnieuw doen maar dan bij beter weer.

- 8 augustus 2016 - Roland & Lea

Zeer goede omschrijving van Deurle, wij hebben ze gedaan en zijn er tientallen mensen tegen gekomen met dezelfde ervaring.

Gratis wandeling Deurle downloaden

Download wandelboek 1

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?