FB

Ervaringen "Wandeling in Deurle, het kunstenaarsdorp"

119 ervaringen

- 11 augustus 2016 - Marc

zeer mooie wandeling, zeer rustige wegen en heel veel natuur. De beschrijving van de route is zeker af, samen met de omschrijving van de op het parcours liggende evenementen.

- 8 augustus 2016 - Josee

Deze wandeling heb ik woensdag 4 augustus gemaakt. Ik wilde de 3 musea van de biënnale bezoeken en heb ervoor gekozen om eentje ervan te combineren met de luswandeling in Deurle. Op zich een mooie en goed te doen alleen had ik de pech dat het die dag erg regende. Noodgedwongen heb ik wandeling ingekort. Ik ga de wandeling zeker eens opnieuw doen maar dan bij beter weer.

- 8 augustus 2016 - Roland & Lea

Zeer goede omschrijving van Deurle, wij hebben ze gedaan en zijn er tientallen mensen tegen gekomen met dezelfde ervaring.

- 16 mei 2016 - Lieve

Nadat ik, op 07 05 2016, met mijn gospelkoor de huwelijksmis van die dag in de o zo mooie dorpskerk in de knusse dorpskern van Deurle verzorgd had,ben ik samen met mijn broer (die ik voor die dag opgetrommeld had) op pad gegaan en we zagen dat het goed was.Inderdaad,héél mooie dreven,maar ook heel leuke informatieborden over het wel en wee van de inwoners en kunstenaars die het dorp rijk bleek te zijn geweest.Je moet natuurlijk aan punt 1 van de wandeling beginnen lezen anders doe je sowieso enkele metertjes meer zoals ons is overkomen,maar dat heeft er toe bijgedragen dat we de mooie "pelouse" van het aanwezige golfterrein in het voorbijwandelen eveneens hebben kunnen bewonderen. Wij hebben alvast genoten,het was dan ook een stralend zonnige dag.

- 20 april 2016 - sylvana

Hebben deze wandeling maandag ochtend gemaakt; heel mooie omgeving maar wel druk in de dreven; tijdens de korte tijdspanne van de wandelingen hebben wij nog nooit zo'n grote concentratie van zware auto's tegengekomen (Porsche, BMW, Mercedes, Roover, Maserati, Audi !!!. Hebben ook ondervonden dat de wandeling, tot driemaal toe, rustige paadjes links laat liggen om verder te gaan langs asfaltwegen en een aaneenschakeling van enorme villa's ! Deze zijn wel wat min punten; verder heel leuk in centrum van Deurle waar het op maandag ochtend heel rustig was; de Rode Beukendreef is ook super mooi om te wandelen (tenminste als er geen verkeer is). Wij komen zeker terug in de streek maar dan met de fiets om grotere afstanden te kunnen ontdekken.

- 14 april 2016 - Roland

Niettegenstaande woonachtig in de buurt, toch enkele nieuwe ervaringen opgestoken. Duidelijke beschrijving

- 10 april 2016 - Christine

Had al een tijdje de wandeling van Deurle gedownload . En vandaag bij dit mooie weer hebben we eindelijk deze wandeling gemaakt. Zeer mooie en bosrijke omgeving, en het is er vooral rustig. Met de uitleg en het plannetje was alles goed te volgen.

- 7 april 2016 - Pascal Gesquiere

Al veel gefietst door deze omgeving, maar eens erdoor wandelen is iets heel anders. Prettige wandeling en straatjes leren kennen die je anders niet zou vinden. Halfweg een lekkere Maredsous gedronken in 'd Ouwe hoeve, waar men altijd welkom is. Onze gps was echter af en toe de weg kwijt, maar dankzij het plannetje konden we de routes goed volgen.

- 3 april 2016 - Marie-Paule

Mooie wandeling. Prachtige dreven en een zeer rustige omgeving. De hele wandeling is echter iets meer dan 8 km en geen 6,7 km.

- 3 april 2016 - Willy De Raeve

Geachte , zélf heb ik door omstandigheden de route niet zélf kunnen wandelen maar had ze doorgegeven aan vrienden. Zij waren bijzonder enthousiast en tevreden. Bedankt voor de route. Willy De Raeve

Gratis wandeling Deurle downloaden

Download wandelboek 1

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?