FB

Ervaringen "Wandeling in Deurle, het kunstenaarsdorp"

116 ervaringen

- 16 mei 2016 - Lieve

Nadat ik, op 07 05 2016, met mijn gospelkoor de huwelijksmis van die dag in de o zo mooie dorpskerk in de knusse dorpskern van Deurle verzorgd had,ben ik samen met mijn broer (die ik voor die dag opgetrommeld had) op pad gegaan en we zagen dat het goed was.Inderdaad,héél mooie dreven,maar ook heel leuke informatieborden over het wel en wee van de inwoners en kunstenaars die het dorp rijk bleek te zijn geweest.Je moet natuurlijk aan punt 1 van de wandeling beginnen lezen anders doe je sowieso enkele metertjes meer zoals ons is overkomen,maar dat heeft er toe bijgedragen dat we de mooie "pelouse" van het aanwezige golfterrein in het voorbijwandelen eveneens hebben kunnen bewonderen. Wij hebben alvast genoten,het was dan ook een stralend zonnige dag.

- 20 april 2016 - sylvana

Hebben deze wandeling maandag ochtend gemaakt; heel mooie omgeving maar wel druk in de dreven; tijdens de korte tijdspanne van de wandelingen hebben wij nog nooit zo'n grote concentratie van zware auto's tegengekomen (Porsche, BMW, Mercedes, Roover, Maserati, Audi !!!. Hebben ook ondervonden dat de wandeling, tot driemaal toe, rustige paadjes links laat liggen om verder te gaan langs asfaltwegen en een aaneenschakeling van enorme villa's ! Deze zijn wel wat min punten; verder heel leuk in centrum van Deurle waar het op maandag ochtend heel rustig was; de Rode Beukendreef is ook super mooi om te wandelen (tenminste als er geen verkeer is). Wij komen zeker terug in de streek maar dan met de fiets om grotere afstanden te kunnen ontdekken.

- 14 april 2016 - Roland

Niettegenstaande woonachtig in de buurt, toch enkele nieuwe ervaringen opgestoken. Duidelijke beschrijving

- 10 april 2016 - Christine

Had al een tijdje de wandeling van Deurle gedownload . En vandaag bij dit mooie weer hebben we eindelijk deze wandeling gemaakt. Zeer mooie en bosrijke omgeving, en het is er vooral rustig. Met de uitleg en het plannetje was alles goed te volgen.

- 7 april 2016 - Pascal Gesquiere

Al veel gefietst door deze omgeving, maar eens erdoor wandelen is iets heel anders. Prettige wandeling en straatjes leren kennen die je anders niet zou vinden. Halfweg een lekkere Maredsous gedronken in 'd Ouwe hoeve, waar men altijd welkom is. Onze gps was echter af en toe de weg kwijt, maar dankzij het plannetje konden we de routes goed volgen.

- 3 april 2016 - Marie-Paule

Mooie wandeling. Prachtige dreven en een zeer rustige omgeving. De hele wandeling is echter iets meer dan 8 km en geen 6,7 km.

- 3 april 2016 - Willy De Raeve

Geachte , zélf heb ik door omstandigheden de route niet zélf kunnen wandelen maar had ze doorgegeven aan vrienden. Zij waren bijzonder enthousiast en tevreden. Bedankt voor de route. Willy De Raeve

- 1 april 2016 - Johan

Zeer mooie en ontspannende wandeling in Deurle-dorp en omgeving.Rustige dreven bezaaid met prachtige villa's, een pittoresk mooi dorpje wat Deurle heet, diverse musea en schildershuizen, bossen en natuur...we hebben genoten!

- 30 maart 2016 - Marc Denorme

Mooie wandeling in rustige omgeving met perfecte pitsstop in Deurle-dorp halverwege het wandeltraject !

- 25 maart 2016 - Hilde Van Acker

We hebben genoten van deze wandeling. Een mooi parcours, goede uitleg. Het was fijn

Gratis wandeling Deurle downloaden

Download wandelboek 1

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?