Oostkantons, verrassend en onvergetelijk

Oostkantons, verrassend en onvergetelijk

9 855 x gedownload113 ervaringen
  • Startpunt: Herbesthaler Strasse, Eupen
  • Eindpunt: Burgstraße, Raeren
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 226 km
  • Duur: 3 dagen
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape biedt je meer dan 1600 volledig uitgeruste vakantiehuizen en luxe villa’s in Belgische Ardennen. Allen werden ze zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, gezelligheid, comfort en ligging.

Autoroute en motorroute Oostkantons, met Eupen, Malmedy en Hoge Venen

De Oostkantons zijn in alle opzichten een buitenbeentje. In deze regio spreken ze Duits, zijn er geen grote maar wel gezellige stadjes en dorpen, bezitten ze het unieke natuurgebied de Hoge Venen en vele stuwdammen. Met deze rondreis laten we je wandelen in de natuur, doen we een korte stadswandeling in Eupen, bezoeken we Malmedy, komen we langs vier stuwmeren, onvergetelijke landschappen en geven we je de kans om bijzondere en leuke musea te ontdekken. Je merkt het al dat dit een zeer diverse route is waarbij je zelf bepaalde accenten kan leggen. De Oostkantons bieden je daarvoor heel wat mogelijkheden.

Ardennengids

Gratis rondreis Oostkantons downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Oostkantons: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde
Patrick Vanrysselberghe

113 ervaringen

- 19 oktober 2019 - N S

We hadden de gids Plezierwandelingen in de Oostkantons ontvangen. Daarvan hebben we Eupen "De Stadstuin" gewandeld. Schitterende wandeling. We hadden prachtig, zonnig herfstweer maar afgezien daarvan een mooie, rustige omgeving, veel de bossen in, langs de Vesdre en met een tussenstop op het terras met panoramisch uitzicht op de stuwdam en het meer. Tip: we hadden de wandeling in omgekeerde richting gedaan, zo is de stijgingsgraad minder te voelen, Wandelschoenen zijn wel aan te raden en vergeet ook niet water en fototoestel mee te nemen!

- 27 september 2019 - Ton

Uitgebreide en complete gids voor en van de regio. Hier veel interessante informatie uitgehaald en heeft ons enkele leuke uitjes opgeleverd.

- 29 augustus 2019 - Caroline

Zeer interessante brochure, de route kon zonder problemen gedownload worden en zonder problemen met de moto gevolgd worden. We hadden wel de beschrijving bij de hand wat het nog gemakkelijker maakte om alles te vinden, vooral omdat sommige vermelde punten niet meer aanwezig waren (natuurwandeling in Hoge Venen) volgens de beschrijving. Door jullie beschrijving konden we dan wel nog de wandeling doen. We zijn zeker van plan om nog delen uit de gids te volgen bij onze volgende uitstap. Dankjewel!

- 11 augustus 2019 - Brigitte

Zeer mooie gids en al gebruik kunnen maken van de fietsroute Marche / Rochefort. Bijzonder goed meegevallen.

- 6 augustus 2019 - J. van Kraaij

SUPER!

Gratis rondreis Oostkantons downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?