FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Nîmes wandelen van amfitheater tot Maison Carrée, route + kaart"

82 ervaringen

- 29 maart 2018 - andrea

Heel duidelijke en gemakkelijk te volgen wandelroute, met alle interessante bezienswaardigheden. Met de nodige uitleg.We hebben alles kunnen volgen en bezichtigen.Daar we niet zo goed te been meer zijn hebben we er een twee-daagse van gemaakt met de nodige rustpunten. En de tweede dag gestart met de stadsbus waar we de vorige dag geëindigd waren. alles prima verlopen.

- 14 maart 2018 - Balis Pierre

Vertrekken eind mei. Gaan zeker de wandelroute volgen. Goede ervaringen in het verleden met andere wandelroutes. Wij kijken ernaar uit.

- 16 oktober 2017 - Patsy

Mooie wandelroute door de stad. Handige gids en duidelijk te volgen. Zeker aan te raden om te doen!

- 8 september 2017 - carina

de gids is een heel handige tool en heeft ons op een comfortabele wijze door de gezellige stad geloodst en heeft ons langs alle interessante bezienswaardigheden gebracht.

- 5 september 2017 - Simone

Duidelijke wandelroute met plaatjes bij de beschrijvingen. Leuke stad voor een kort bezoek.

- 21 augustus 2017 - Curt

Mooie wandeling in een zeer mooie stad. Duidelijke wandelroute en plannetje ....

- 16 augustus 2017 - Leen Van den Eynde

Mooie en duidelijke wandeling in een aangename stad. We hebben zelf de nauwe straatjes van het oude stadsdeel aan de Arena verder ontdekt. We kozen een alternatieve parking en namen het openbaar vervoer tot aan Arenas. Deze parking was voor onze wagen, met dakkoffer niet hoog genoeg. Met de trambus hadden wel een perfecte en snelle verbinding met de P+R-parking aan de snelweg.

- 11 augustus 2017 - Patrick Tingen

Mooie route; we hebben door de warmte en tijd (veel tijd in de Arena geweest) alleen het eerste deel gelopen, maar de routebeschrijving is duidelijk en de informatie over de te bezichtigen dingen is leuk en informatief. Parkeerplaats bij de Arena is een goed startpunt.

- 31 juli 2017 - Patrick Van Gheluwe

Mooie en overzichtelijke wandeling door Nîmes. Wanneer je het op een gezapig tempo wil doen en foto's nemen heb je zeker meer dan een halve nodig. De uitgestippelde wandeling is gemakkelijk te volgen. Nîmes is een nette stad met veel open pleintjes. Misschien is het aan te raden om te starten in het Maison Carré want daar krijg je in een film een geschiedenisdoop omtrent het ontstaan van Nîmes en de de Romeinse gebouwen en heb je ook beter zicht op de arena.

- 24 juli 2017 - Sam Vandemeulebroeke

Mooie wandeling door het warme Nimes. Route werd ook geapprecieerd door onze kinderen die met behulp van de route elk om beurt gids konden spelen in deze stad. Handg om een combi ticket te kopen voor het mafitheater, maison carrée en tour Magne. Wandeling beter niet op zondag plannen want dan is er minder te beleven in de stad.

Rondreis met verblijf in charmante 'mas' incl. ontbijtbuffet

Provence 8 d. rondreis met eigen wagen

De échte Provence zien en ondergaan. Je verblijft op drie locaties, telkens nabij Gordes, Les Baux en Vaison-la-Romaine. Inclusief ontbijtbuffet, een wijndegustatie, fietshuur e-bike 1 dag en 3 toegangen. Per kamers is er ook een Capitool reisgids Frankrijk.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?