FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Parijs shoppingroute, van luxe tot trendy winkels + kaart"

62 ervaringen

- 18 april 2017 - Soetkin Vercruyssen

Mooie wandeling, vooral het tweede minder gekende deel viel in de smaak. Ik heb les Halles laten vallen voor het deeltje op de Rive gauche en geen spijt van.

- 7 maart 2017 - Peter Emmery

Heel mooie route met combinatie van shopping en cultuur. Perfect uitgelegd. Een aanrader maar wel zwaar door het vele slenteren.

- 16 december 2016 - Luud

Parijs modestad, we hadden er al incidenteel mee kennis gemaakt maar deze prachtige wandeling geeft een compleet beeld. We hebben onze ogen uitgekeken.

- 17 november 2015 - de wachter bernadette

zeer goed uitgestippelde wandeling. Leuk en interessant tegelijkertijd. De constante afwisseling windowshopping/cultuur is heel aangenaam. Een aanrader!

- 17 november 2015 - Myriam

Zeer leuke en interessante wandeling. komt op plaatsen die niet zo voor de hand liggen. Route is gemakkelijk te volgen.

- 16 november 2015 - De Rooster

Heel leuke wandeling en heel gedetailleerd. DANK U WELL !!

- 25 september 2015 - Irma Maters

Leuke wandeling !!! Tijdens de Parijs route hebben wij op Rue Rivoli nr. 59 een kunstenaars colonie ontdekt. Een appartementengebouw met wel 10 ateliers. Het was fantastisch om hier naar binnen te gaan een goede suggestie om dit op te nemen in de route "Parijs shoppiong, diversiteit troef"grts Irma

- 2 september 2015 - dirkje

Een mooie ervaring om Parijs op deze manier te ontdekken van winkelgalerijen, kerken en paleistuinen van het grand paleis en niet de vergeten het leven op de straat met straatmuzikant op een plein

- 24 april 2015 - Steve

Een leuke manier om Parijs te ontdekken, in combinatie met de andere routes, een aanrader!

- 5 februari 2015 - Simone De Raeymaecker

Een shoppingswandeling door de "Carré Rive Gauche" zou een must moeten zijn voor iedere Parijs bezoeker,zeker voor wie niet meer de highlights van de lichtstad wil opzoeken. In de Rue du Bac vindt iedereen wel iets naar zijn gading, van mooie en excentrieke winkeltjes tot kleine verborgen bezienswaardigheden. Bij "Les Missions Etrangères" (missionariswerk in Azië) kregen we zelfs zomaar uitleg door een plaatselijke bewaker. Heel interessant ook voor wie niet gelovig is! 's Avonds wilden we gaan eten in "Bistro Allard" in de Rue Saint-André des Arts 41, een stapje verder dan het heel toeristische Quartier Latin. Spijtig maar die Bistro bestaat niet meer. Niet getreurd! Er zijn daar enkele typische restaurantjes die gesmaakt worden door de Parijzenaren! Wij hebben genoten van die exclusieve wandeling! En ook van het shoppen! Het waren nog koopjesdagen! Proficiat voor jullie reisroutes! Wij gaan er zeker nog gebruik van maken! Simone

Koop je tickets Parijs vooraf! Geen lange wachtrijen

Koop je tickets Parijs vooraf! Geen lange wachtrijen

Dus geen verloren tijd = geen stress en je haalt meer uit je vakantie. Bovendien is de prijs veelal voordeliger en krijg je gegarandeerd toegang. Keuze uit: citypas, openbaar vervoer, kortingskaarten, museatickets, excursies, geleide bezoeken, transfers, rondvaarten, rondritten ...

va.15
Boek nu

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?