FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Parijs shoppingroute, van luxe tot trendy winkels + kaart"

70 ervaringen

- 16 december 2016 - Luud

Parijs modestad, we hadden er al incidenteel mee kennis gemaakt maar deze prachtige wandeling geeft een compleet beeld. We hebben onze ogen uitgekeken.

- 17 november 2015 - de wachter bernadette

zeer goed uitgestippelde wandeling. Leuk en interessant tegelijkertijd. De constante afwisseling windowshopping/cultuur is heel aangenaam. Een aanrader!

- 17 november 2015 - Myriam

Zeer leuke en interessante wandeling. komt op plaatsen die niet zo voor de hand liggen. Route is gemakkelijk te volgen.

- 16 november 2015 - De Rooster

Heel leuke wandeling en heel gedetailleerd. DANK U WELL !!

- 25 september 2015 - Irma Maters

Leuke wandeling !!! Tijdens de Parijs route hebben wij op Rue Rivoli nr. 59 een kunstenaars colonie ontdekt. Een appartementengebouw met wel 10 ateliers. Het was fantastisch om hier naar binnen te gaan een goede suggestie om dit op te nemen in de route "Parijs shoppiong, diversiteit troef"grts Irma

- 2 september 2015 - dirkje

Een mooie ervaring om Parijs op deze manier te ontdekken van winkelgalerijen, kerken en paleistuinen van het grand paleis en niet de vergeten het leven op de straat met straatmuzikant op een plein

- 24 april 2015 - Steve

Een leuke manier om Parijs te ontdekken, in combinatie met de andere routes, een aanrader!

- 5 februari 2015 - Simone De Raeymaecker

Een shoppingswandeling door de "Carré Rive Gauche" zou een must moeten zijn voor iedere Parijs bezoeker,zeker voor wie niet meer de highlights van de lichtstad wil opzoeken. In de Rue du Bac vindt iedereen wel iets naar zijn gading, van mooie en excentrieke winkeltjes tot kleine verborgen bezienswaardigheden. Bij "Les Missions Etrangères" (missionariswerk in Azië) kregen we zelfs zomaar uitleg door een plaatselijke bewaker. Heel interessant ook voor wie niet gelovig is! 's Avonds wilden we gaan eten in "Bistro Allard" in de Rue Saint-André des Arts 41, een stapje verder dan het heel toeristische Quartier Latin. Spijtig maar die Bistro bestaat niet meer. Niet getreurd! Er zijn daar enkele typische restaurantjes die gesmaakt worden door de Parijzenaren! Wij hebben genoten van die exclusieve wandeling! En ook van het shoppen! Het waren nog koopjesdagen! Proficiat voor jullie reisroutes! Wij gaan er zeker nog gebruik van maken! Simone

- 30 januari 2015 - katelijn

Zoals steeds mooie wandelingen met fijne tips. Soms een foutje (links ipv rechts - maar met plannetje erbij lukt dat wel). Enkel bij het buitenkomen van La Fayette heb ik moeten zoeken hoe de wandeling verder ging en heb ik wat tijd verloren. Mooie verrassingen in de stad die blijft boeien!

- 4 januari 2015 - zwinnen

Ideale route om Parijs al shoppend te ontdekken!Ook de andere wandelroutes voor Parijs zijn superhandig en zeker de moeite voor een eerst bezoek aan Parijs.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?