FB

Ervaringen "Stadswandeling Madrid: langs bezienswaardigheden & musea"

139 ervaringen

- 13 februari 2019 - Jef van Poppel

Ik heb de gids wel bekeken en de wandeling lijkt me zeer interessant. Wij zullen die dan ook zeker gaan gebruiken als we in......mei a.s. in Madrid zullen zijn. We hebben het plan dus nog niet aan de praktijk kunnen toetsen. Maar in ieder geval al vast bedankt.

- 29 januari 2019 - Carla

De route in Madrid was goed beschreven, in twee dagen prima te wandelen en vooral goed samengesteld. We hebben genoten!!!

- 9 januari 2019 - Eric Van Gucht

Wandeling langs de belangrijkste bezienswaardigheden, degelijk beschreven. Tempel De Bod op ogenblik van zonsondergang zou zeker nog vermeld mogen worden.

- 19 december 2018 - Rob van der Kuilen

Niet duidelijke omschrijving van een looproute

- 26 november 2018 - John t'Kindt

Madrid Rio

- 21 november 2018 - De Dapper Marleen

Heel mooie goed beschreven wandeling. Wij deden er 3 dagen over om alle hoogtepunten te bekijken .

- 19 november 2018 - Medlina

Het aantal kilometers lag bij ons wel wat hoger dan 12.4km maar wat een prachtige wandeling! Zeer duidelijk omschreven en je komt alle bezienswaardigheden van Madrid op je pad tegen. Wie deze maakte met alle uitleg erbij: proficiat. Het maakte ons weekend Madrid stukje beter! Aanrader.

- 7 november 2018 - Nico Rottée

Eens te meer genoten van jullie wandeling als eerste kennismaking met een stad. Je zou steden bezoeken om de wandelingen..... :-)

- 9 oktober 2018 - Jolanda Cardoen

Deze wandelroute was zeer goed. Bij onze volgende citytrip ga ik hier zeker kijken of er ook een wandelroute voor handen is.

- 25 september 2018 - Peter van der Linden

Prachtige wandelroute langs de vele hoogtepunten in Madrid. De route beschrijving kan misschien wat handiger. Niet van 'laat de kerk links achter je', maar sla rechts af de Avenida San Pedro in'.

Gratis stadswandeling Madrid downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?