FB

Ervaringen "Stadswandeling Madrid: langs bezienswaardigheden & musea"

132 ervaringen

- 7 november 2018 - Nico Rottée

Eens te meer genoten van jullie wandeling als eerste kennismaking met een stad. Je zou steden bezoeken om de wandelingen..... :-)

- 9 oktober 2018 - Jolanda Cardoen

Deze wandelroute was zeer goed. Bij onze volgende citytrip ga ik hier zeker kijken of er ook een wandelroute voor handen is.

- 25 september 2018 - Peter van der Linden

Prachtige wandelroute langs de vele hoogtepunten in Madrid. De route beschrijving kan misschien wat handiger. Niet van 'laat de kerk links achter je', maar sla rechts af de Avenida San Pedro in'.

- 19 september 2018 - ann

Bij elke reis kijken we of er een stadswandeling beschikbaar is, een perfecte manier om de stad te ontdekken. Enkel spijtig dat er voor de bezoeken aan de kerken niet vermeld staat dat je aan bepaalde kledingvoorschriften moet voldoen (niet dat ze er in elke kerk zwaar aan tillen)

- 27 augustus 2018 - carpriau

ga pas in het voorjaar naar madrid zodat ik al info heb, zo ook met rome en dat was heel nuttig op voorhand en ook daar ter plaatse. bedankt

- 26 augustus 2018 - Erika Steenbergen

Ik maak de reis in de 2e helft van september.

- 15 juli 2018 - Guy V

Zeer goede uitleg op de wandelroutes.

- 16 juni 2018 - Annick Desramaults

De stadswandelingen van reisroutes.be zijn steeds heel duidelijk, je hebt er alle hoogtepunten van de stad mee gezien en er zitten ook steeds een aantal pareltjes en tips tussen die je anders zomaar zou voorbijlopen. Wij gebruiken deze wandelingen steeds als basis voor onze citytrips.

- 12 juni 2018 - Alex

Zeer goeie gids met een overzicht van de belangrijkste bezienswaardigheden dat je tijdens de voorgestelde wandeling kunt ontdekken.

- 19 mei 2018 - Peter Geertsen

Mooie wandeling, die als je musea e.d. wilt bezoeken makkelijk over 2 dagen te verdelen is. Je komt langs alle high lights van Madrid.

Gratis stadswandeling Madrid downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?