FB

Ervaringen "Stadswandeling Madrid: langs bezienswaardigheden & musea"

164 ervaringen

- 6 november 2019 - Ann

Heel leuke en interessante wandeling.

- 5 november 2019 - S. Rijken

Mooie wandeling, genoeg leuke restaurants of tapasbarretjes onderweg. Leuke pleintjes, veel kerken. En natuurlijk de musea. Tijd tekort!

- 28 oktober 2019 - Janneke

Zeer goede wandeling, heel makkelijk om in stukjes te hakken als je niet alles in één keer wilt/kunt doen. Zoals altijd weer om een succes om via deze site met de stadswandeling een stad te verkennen!

- 26 oktober 2019 - Veerle

Top wandeling om op korte tijd een groot deel van de stad te ontdekken!

- 25 oktober 2019 - Eric

Met de geprinte versie in de hand en de GPX file op de telefoon (als back-up) ging het super. Mooie route om te lopen, ook met kinderen van 14&16 jaar.

- 22 oktober 2019 - hans

Prima stadswandeling.

- 15 oktober 2019 - Liesbeth Groenewegen

Ik vond het een prima wandeling, die ons heel weinig in verwarring bracht en dit is weleens anders! Ik ga Geert zeker aanbevelen en hiermede jullie site👍 De enige opmerking (geen aanmerking): we kwamen nog weleens voor een dichte deur te staan bij kerken....Als we openingstijden gelezen hadden, zouden we de wandeling er wellicht op aangepast hebben. Met vriendelijke groet, Liesbeth

- 23 september 2019 - Els De Kimpe

Super. Het is de tweede keer dat ik van jullie een stadswandeling gebruik. Ik ben zeer tevreden over de beschrijving. Alles klopt tot in het detail. Wanneer ik de volgende keer een stad bezoek, maak ik zeker opnieuw gebruik van jullie site.

- 23 september 2019 - Irenedenijs

Ik heb de wandeling in Madrid 2 weken op 1 dag. Nergens naar binnen Een hele mooie wandeling met goede toelichting. Ik ga hem nog vaker gebruiken en dan gedeeltelijk. Dan is er ook tijd om gebouwen te bezoeken. Met vriendelijke groeten, Irene

- 20 september 2019 - greta.vanacker@gmail.com

De wandeling was goed getekend,het kaartje was soms wat onduidelijk omdat niet alle straatnamen er bij stonden. Je kon aanpikken waar je het best paste,de weg was goed bewandelbaar. De uitleg van de bezienswaardigheden was juist gepast. Ik was best tevreden.Bedankt.

Gratis stadswandeling Madrid downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?