FB

Ervaringen "Stadswandeling Madrid: langs bezienswaardigheden & musea"

153 ervaringen

- 29 november 2016 - christian

fijne wandeling (heb ze bekeken via street view)maar zal ze in 3 delen want er is zoveel te zien en te bezichtigen bedankt voor de tips en hopelijk is het niet te warm in mei 2017; verdere ervaringen zullen volgen na de reis

- 18 november 2016 - Peggy

Wandeling gebruikt als basis en zelf verder aangevuld. Best opsplitsen in twee dagen. Niet de eerste en zeker niet de laatste keer dat ik reisroutes gebruik.

- 17 november 2016 - sabine

leuke wandeling, je komt voorbij de voornaamste bezienswaardigheden. Tip : zonsondergang bekijken bij de Egyptische tempel

- 8 november 2016 - jan verstraete

goeie wandeling, duidelijke uitleg en beschrijving madrid is dag en nacht springlevend

- 7 november 2016 - Elly

Het was SUPER! Een erg goede, zeer gevarieerde wandeling door Madrid. Dit was mijn eerste ervaring met de informatie van Reisroute. Wij hebben de wandeling opgesplitst in vier dagen. Voor de volgende stadsbezoeken zal ik zeker weer een wandeling van Reisroutes gebruiken.

- 6 november 2016 - Jolanda

Een wandeling waar je zeker wel drie dagen over kunt doen. Het is aan te bevelen om je globaal aan de wandelroute te houden: neem zijstraten en omwegen, dan zie je nog veel meer moois.

- 2 november 2016 - Bogaerts I.

We hebben de reisroute gevolgd (opgesplitst in drie dagen). Daarmee hebben we een schitterende stadswandeling gemaakt... aan te raden... De zoveelste goede ervaring net de reisroutes. Telkens een volledig en gevarieerd bezoek.

- 7 oktober 2016 - rosa

het is niet de eerste maal dat ik de informatie van Reisroutes gebruik. telkens ben ik terecht tevreden geweest over de aangeboden rondleidingen en wetenswaardigheden. Madrid is een bruisende en veelzijdige stad. Wandelaar, kunstliefhebber, geschiedenisfan, shopper en levensgenieter, ieder kan er zijn gading vinden. de aangeboden gids is dan ook zeer nuttig.Voor komende stadsbezoeken verlaat ik me weer op reisroutes.

- 24 september 2016 - annie Dockx

In Madrid is het even wennen aan het chaotisch verkeer , maar daarna zie je toch de prachtige gevels en gebouwen en met deze wandeling kom je overal maar iets te zien en te beleven valt. Een zeer goede gids!

- 27 juli 2016 - Luc

Zeer goede wandeling die alle bezienswaardigheden in Madrid op een mooie manier bundelt. Je kan de wandeling handig opsplitsen in verschillende dagen als je dat wenst. Top!

Alle promoties Madrid 4 tot 6 dagen

Alle promoties Madrid 4 tot 6 dagen

Ontdek nu onze promoties in Madrid, allemaal inclusief vlucht en ontbijtbuffet. Hotels gelegen in het centrum van de stad. Ook een 6-daagse combinatie met bezoek aan Toledo, incl. treinticket.

Gratis stadswandeling Madrid downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?