FB
Betalend

Stadswandeling Lyon, maak een wandeling door 3 wijken

Volledige reisgids kopen voor € 5

Koop de volledige reisgids met een extra wandeling

Stadswandeling Lyon, maak een wandeling door 3 wijken

667 x gedownload130 ervaringen
  • Startpunt: Place Bellecour, Lyon
  • Eindpunt: Place Bellecour, Lyon
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 7,8 km
  • Duur: 4 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Rolwagens: Niet toegankelijk
  • Only Lyon

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Lyon 3 dagen met TGV en ontbijtbuffet

Lyon 3 dagen met TGV en ontbijtbuffet

Je verblijft in het hartje van Lyon, nabij het station van Perrache in het Axotel Lyon Perrache *** inclusief ontbijtbuffet en TGV van Brussel-Zuid naar Lyon. Download onze gratis wandelroute om niets te missen.

2 stadswandelingen langs de hoogtepunten van Lyon

De reisgids bevat 2 stadswandelingen: Vieux-Lyon (gratis te downloaden) en Presqu'île (onderdeel van de betalende reisgids)
We wandelen in de 3 stadsdelen van Lyon: Lyon Fourvière, Vieux-Lyon en Presqu'île. Zo kom je langs de mooiste bezienswaardigheden van Lyon.
De stadswandeling start in Lyon Fourvière met de imposante en rijk gedecoreerde basiliek. Je kan er ook genieten van een uniek uitzicht over Lyon en misschien via de Montées of trappenstraten afdalen.
Verder komen aan bod: de kathedraal, het oude Lyon, stadhuis, winkelstraten en talrijke musea. Lyon is immers zeer rijk aan musea waarvan wellicht het Museum voor Schone Kunsten de belangrijkste is.

Lyon

Gratis stadswandeling Lyon downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Lyon

Ontdek Lyon via 2 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinformatie maken deze reisgids compleet.
Volledige reisgids kopen voor € 5

GPX bestand(en) van deze route downloaden

We hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart130 ervaringen

- 10 april 2018 - Martine

Leuke stadsroute langs de belangrijkste bezienswaardigheden in de oude stad. Lyon is een prachtige stad heeft gezellige restaurantjes en leuke pleintjes. Aanbevolen stopplaats op weg naar het zuiden.

- 27 maart 2018 - Peter

Goede stadswandeling met alle bezienswaardigheden in Lyon. Wij hebben vanwege het slechte weer niet de gehele routes gelopen, gedeeltelijk met OV gedaan, maar de omschrijvingen waren heel duidelijk. Zeker aan te raden als citywandeling.

- 13 maart 2018 - Hendrik

Hebben voor deze zomer een reis door Frankrijk geboekt met tussenstop in Lyon. Deze reisgids past precies in het idee wat we hadden om in deze stad een aantal bezienswaardigheden te bezichtigen. aan de hand van een wandeling door verschillende wijken.

- 25 februari 2018 - Teun

Het was onze eerste ervaring met reisroutes en die is heel goed bevallen. In Lyon is geen Bajabikes en ook worden er geen stadswandelingen met gids aangeboden. Reisroutes was een welkome aanvulling op onze reis.

- 3 februari 2018 - G.hofmans

De stadswandelingen van reisroutes zijn altijd een aanrader als uitgangsbasis om een stad te bezoeken. Zo ook weer deze van Lyon. Wij hadden maar 1 dag en hebben beide goed beschreven routes afgewandeld en daardoor een prachtig overzicht gekregen van het "oude" Lyon.

Gratis stadswandeling Lyon downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Koop de volledige reisgids met een extra wandeling

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?