FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Koop de volledige reisgids met een extra wandeling

Ervaringen "Stadswandeling Lyon, maak een wandeling door 3 wijken"

142 ervaringen

- 14 november 2018 - Luc vyncke

Aanrader, mooie duidelijk en praktisch . Dus gewoon doen.

- 1 november 2018 - Plaizier

Wel wij hebben er veel aan gehad heel duidelijk was de uitleg de Traboules zeker een must die geheime doorgangen er zijn er wel 200 in Vieux Lyon.En dan die trottinettes die je overal kan wegenelen mits indruk van een code natuurlijk.Lyon bijna iedereen zegde mij wij rijden daar langs niet doen dus ga die prachtige stad bezoeken.

- 26 oktober 2018 - Jan

Reisgids ok, moeilijk te downloaden en afdrukken

- 23 oktober 2018 - Veerle De Winter

Met de reisgids hebben we Lyon op een aangename manier leren kennen. De uitleg was duidelijk, routes zijn goed te volgen, met leuke tips tussendoor. Alles op ons eigen tempo gedaan. Een aanrader voor deze city-trip.

- 18 september 2018 - Wim Schippers

goed

- 14 september 2018 - Diny de Vries

Wat een super leuke manier om de stad te verkennen. Met vrienden heerlijk door de stad gewandeld en genoten van de traboules, kerken, vergezichten en muurschilderingen.

- 10 september 2018 - Greta Adriaens

De informatie is goed van pas gekomen. We hebben er ons op gebaseerd voor onze ontdekking van Lyon en gebruiken die nu nog thuis voor commentaar bij de foto's. Interessante, overzichtelijke en vrij volledige documentatie.

- 2 september 2018 - A.Goedhart

Zeer tevreden over de inhoud // we gaan er binnenkort mee " werken" /dat zegt genoeg//vr grt A.Goedhart

- 17 augustus 2018 - Kevin c

Duidelijk en beknopt, maar voor een omvattellijk stadje als Lyon was dit ruim voldoende om de high-lights samen te vatten in een overzichtelijk en tochvoldoende uitgelegd geheel

- 11 augustus 2018 - Manouk

Dit jaar Lyon als korte citytrip gekozen waarbij deze gids een perfecte handleiding was. Enerzijds de bekendere plekken in de wandeling van Vieux Lyon en anderzijds minder de minder bekende route door Presqu'île die ons overigens langs een fantastisch Frans restaurantje leidde (Cafe 203)! Voordeel tov andere gidsen die wij geprobeerd hebben is dat de wandelroutes niet zo gigantisch lang zijn (+/- 4km) en dat er meerdere opties worden gegeven om te lopen! Echt top!

Lyon 3 dagen met TGV en ontbijtbuffet

Lyon 3 dagen met TGV en ontbijtbuffet

Je verblijft in het hartje van Lyon, nabij het station van Perrache in het Axotel Lyon Perrache *** inclusief ontbijtbuffet en TGV van Brussel-Zuid naar Lyon. Download onze gratis wandelroute om niets te missen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?