Waar overnachten in Lyon? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 5

Waar overnachten in Lyon? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

28 november 2019 in Lyon0 reacties

Tijdens je bezoek aan de charmante stad Lyon heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Lyon!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Radisson Blu Hotel

Het Radisson Blu Hotel bevindt zich in het bovenste gedeelte van de Part-Dieu toren in het 3e arrondissement van Lyon. Het immense gebouw is maar liefst 165 meter hoog, vanuit het hotel heb je een prachtig uitzicht op de stad. Een kamer in dit viersterrenhotel boek je vanaf €102/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Bayard Bellecour

Hotel Bayard Bellecour is een driesterrenhotel dat ligt aan de Place Bellecour in het 2e arrondissement van Lyon. Via de metrohalte Bellecour en Ampère-Victor Hugo, dicht van het hotel, kun je gemakkelijk de prachtige stad verkennen. Een kamer boek je hier vanaf €92/nacht. Meer info en boeken.

  1. B&B Villa 216

B&B Villa 216 bevindt zich in het 3e arrondissement van Lyon, vlakbij het treinstation Part-Dieu. Het gerenoveerde herenhuis is de ideale uitvalsbasis om te ontspannen na een dagje in de stad. De bed and breakfast heeft twee ruime luxekamers met mogelijkheid tot gebruik van een bubbelbad.

Een kamer boek je hier vanaf €154/nacht. Meer info en boeken.

  1. Fourvière Hôtel

Het Fourvière Hôtel bevindt zich in het 5e arrondissement van Lyon. Het gebouw dateert van uit 1854 en was ooit een oud klooster. Het unieke gebouw werd omgetoverd tot een viersterrenhotel met spa en wellnessmogelijkheden. De receptie bevindt zich in een oud kappelletje aan de ingang van het hotel.

Een kamer boek je hier vanaf €164/nacht. Meer info en boeken.

  1. B&B Lyon Mon Amour

B&B Lyon Mon Amour ligt in een rustige omgeving net buiten het stadscentrum van Lyon. Gasten kunnen er overnachten in een van de vier ruime tweepersoonskamers met eigen badkamer. Een kamer in deze bed and breakfast boek je vanaf €89/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Alter'hostel

Toch liever wat minder betalen? Neem dan zeker een kijkje bij het Alter'hostel. Hier kun je al een slaapplek boeken vanaf €22/nacht. Het hostel ligt in het 9e arrondissement van Lyon, net langs de rivier de Saône. Meer info en boeken.

  1. Hotel Au Patio Morand

Hotel Au Patio Morand ligt in het hartje van Lyon in het 6e arrondissement. Het driesterrenhotel heeft een gezellig binnenplein waar je bij mooi weer kunt ontbijten. Het gebouw uit de 18e eeuw heeft 31 kamers verdeeld over twee verdiepen. Hier boek je een kamer vanaf €82/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Tête d’or

Hotel Tête d’or ligt in het hartje van het 6e arrondissement van Lyon op twee kilometer van treinstation Part-Dieu. Het tweesterrenhotel ligt vlak naast het park de la Tête d’or en de Zoo van Lyon. Een kamer boek je hier vanaf €90/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hôtel Taggât

Hôtel Taggât ligt in het 6e arrondissement van Lyon en heeft een eigen restaurant. Het hotel bevindt zich op 200 meter stappen van metrostation Foch en op 2 kilometer van het treinstation Lyon Part-Dieu. Een kamer in dit hotel boek je vanaf €82/nacht. Meer info en boeken.

  1. B&B Félix Dort

B&B Félix Dort ligt in het 3e arrondissement van Lyon op 1 kilometer van het treinstation Part-Dieu. De bed and breakfast bevindt zich in een oud herenhuis, gebouwd in 1890 en werd onlangs gerenoveerd. Gasten kunnen er een tweepersoonskamer boeken vanaf €81/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je bezoek aan Lyon met onze reisgids

Wil je er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je bezoek aan Lyon? Ontdek dan de stad met onze gratis stadswandeling Lyon. Ideaal om Lyon volledig te verkennen op eigen tempo. In de gratis stadsgids Lyon kan je 1 stadswandeling vinden. Nog meer zien in Lyon? Koop onze volledige reisgids Lyon en ontdek alles over deze prachtige stad.

Lyon

Gratis stadswandeling Lyon downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?