FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Londen shopping route"

57 ervaringen

- 31 december 2014 - Theo

Zeer mooie wandeling waarbij je op elk ogenblik op de metro kunt stappen, en het stappen wat beperken

- 21 december 2014 - Luc Huybrechts

zeer duidelijke en correcte aanduiding van het af te leggen parcours. Een duidelijke meerwaarde !

- 19 december 2014 - Frank Putteneers

Geweldig genoten van Londen met kerstsfeer. Deln van de wandeling gedaan verdeelt over 5 dagen.

- 17 december 2014 - vanpeperstraete agnes

deze route gewandeld in 2 dagen, mag volgens mij nog uitgebreid worden, maar toch heel goed , ervan genoten

- 11 december 2014 - rene 11-12-2014

met mijn dochter in weekend van 28-30-11 deze routes gelopen. Geeft een goed overzicht wat er te krijgen is op winkelgebied in hartje Londen. 's Avonds pijn in de voeten! Travelcard Londen was zeer nuttig om openbaar vervoer te gebruiken. zo kun je ook je reiskosten keurig in toom houden. Je komt nu toch op plekjes die je normaal niet zou bezoeken of de historie ervan zou vernemen.

- 10 december 2014 - Walter

Prachtig uitgewerkte wandeling die ik zeker niet zal nalaten bij mijn volgende week geplande bezoek aan Londen te gebruiken. Dit bespaart me heel wat opzoekingswerk in gidsen. Ook fijne tips bij de ervaringen

- 10 december 2014 - jacques

Geweldige wandelingen door London. Een mooie combinatie van de stad zien en winkelen. Zeker in cobinatie van de kerst periode (wij zijn laatse weekend van November) geweest. Ik wil zeker niet jullie niet het hotel onthouden waar we gezeten hebben, (perfecte locatie met een perfecte service voor een redelijke prijs, recht tegenover het metrostation BlackFriars en een fantatische pub blackfriars waar ze zowel een goed ontbij als diner serveren). Zou ik bijna vergeten te vertellen dat dit het Crown Plaza City hotel was

- 20 november 2014 - Jacques Leyman

Zeer goed. Ik heb dit in één dag gedaan. Normaal doe je er zeker enkele dagen over, als je alle winkels wilt bezoeken. Geeft toch een goed overzicht wat er te doen en te zien valt.

- 23 oktober 2014 - Janine

Wij gaan binnenkort naar Londen. Ik ben nu al enthousiast als ik deze routes bekijk.

- 5 september 2014 - Peter Verheyde

Tweede helft van augustus hebben we een 3-daagse trip naar Londen gedaan. Deze keer hebben we uit alle hier gepresenteerde wandelingen een combinatie gemaakt. Dit was in functie van wat we wensten te zien. Toch heel verrassende en interessante tips uit verkregen. Toppie ! Tip : wij hebben voor onze verplaatsingen bus en metro gebruikt. Op de Eurostar hadden we de 'Oysterkaart' aangeschaft. Dit is een 'voorgeladen' kaart voor het Londense vervoer (bus en metro). Een aanrader want u kunt er heel veel geld mee uitsparen !

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?