Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Shop untill you drop met deze Londen shopping wandelroute"

65 ervaringen

- 16 februari 2013 - julie

Heel leuke routes! We hebben een deel gedaan van de shoppingroute en een deel rond the london eye.

- 8 november 2012 - petra

totaal niet interessant, dit zijn de standaard straten en wijken terwijl ik juist eens wat anders dan het standaard verhaal wil lezen. jammer

- 8 november 2012 - Katrien

We gaan maar in december naar Londen dus ik kan je onze ervaringen nog niet geven. Ik heb echter de reisroute van de wandeling gelezen en het ziet er super uit. We zijn al een paar maal naar Londen geweest maar hoe meer documentatie we hebben hoe beter. Ik hou jullie zeker op de hoogte.

- 7 november 2012 - anne

net terug rond 16u begint het al wat donker te worden en beste tijd om aan je shopping te beginnen....wandeling langs the thames kant van london eye van westminster naar milleniumbridge is een aanrader .de museumshops zijn met extraatjes beladen wat ook leuke kerstcadeautjes zijn kijk ook daar als je shopt ,aanrader van de locals.meeste winkels zijn open tot 20u

- 7 november 2012 - A.C.Rommers

We gaan 12 -14 dec. naar Londen, en maken dan dankbaar gebruik van de route kaarten en beschrijving, we hebben ze alvast grondig bestudeerd en dat gaf al pret vooraf.Hartelijk

- 22 oktober 2012 - Frank Lambrechts

We hebben deze route helemaal gevolgd. Waren er een volle dag mee zoet. Dit is een prima routebeschrijving. De familie, bestaande uit moeder, vader en 2 dochters heeft enorm genoten van deze dag. Verder hebben we ook de route met de bekende Londense bezienswaardigheden gevolgd, om alle bezienswaardigheden te bezoeken heb je wel 2 dagen nodig. Maar ook deze route is een aanrader. Niets dan lof voor deze routes.

- 18 april 2012 - Tmmy Lelie

Deze wandelingen zijn echt een aanrader! Ik had reeds enkele jaren geleden London bezocht, maar had mij toen uitsluitend gefocust op de toeristische bezienswaardigheden. Tijdens mijn 4daagse dankzij reisroutes.be een voorheen ongezien London gezien. De wandelroutes zijn gekenmerkt door duidelijke kaarten, een goede beschrijving, interessante tips en zijn handig verdeeld over verschillende dagen. Mijn persoonlijke voorkeur: de zondagsmarkten in Shoreditch (Brick Lane, Spitalfields), het bruisende Soho en Covent Garden. Ik ga binnenkort zeker terug!

- 1 januari 2012 - Martin Gobyn

We hebben al vaker gebruik gemaakt van de wandelroutes.Het is telkens een positieve ervaring.

- 23 december 2011 - Lupus

eerste keer dat ik de routes van euroreizen gebruik! LONDEN City en Shopping= Aangenaam verrast door de goede beschrijving wandelroute, de uitleg bij historische gebouwen, oorsprong van de warenhuizen,kennismaking met Londense gewoonten,ontdekking van leuke plaatsjes,goede beschrijving van de winkelwaren met vermelding van de webadressen ter voorbereiding. Uitstekende manier om een stad te leren kennen zonder té veel lektuur. Euroreizen-city-routes zal me vanaf nu steeds begeleiden bij een nieuwe stadsverkenning!!!

- 13 december 2011 - Nicolette

Als ik een stad bezoek dan download ik altijd deze wandelingen. Ze zijn zeker de moeite waard! In Londen hebben we de shopping wandeling gevolgd, de City en Westminster wandeling.

Londen alle promoties incl. Eurostar en ontbijtbuffet

Londen alle promoties incl. Eurostar en ontbijtbuffet

Ontdek nu het aanbod aan promoties naar Londen inclusief ontbijtbuffet en de Eurostar vanuit Brussel h/t. Er is een aanbod aan hotels van 3* tot 4*. Ontdek nu alle promoties!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?