FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Londen shopping route"

61 ervaringen

- 7 november 2012 - A.C.Rommers

We gaan 12 -14 dec. naar Londen, en maken dan dankbaar gebruik van de route kaarten en beschrijving, we hebben ze alvast grondig bestudeerd en dat gaf al pret vooraf.Hartelijk

- 22 oktober 2012 - Frank Lambrechts

We hebben deze route helemaal gevolgd. Waren er een volle dag mee zoet. Dit is een prima routebeschrijving. De familie, bestaande uit moeder, vader en 2 dochters heeft enorm genoten van deze dag. Verder hebben we ook de route met de bekende Londense bezienswaardigheden gevolgd, om alle bezienswaardigheden te bezoeken heb je wel 2 dagen nodig. Maar ook deze route is een aanrader. Niets dan lof voor deze routes.

- 18 april 2012 - Tmmy Lelie

Deze wandelingen zijn echt een aanrader! Ik had reeds enkele jaren geleden London bezocht, maar had mij toen uitsluitend gefocust op de toeristische bezienswaardigheden. Tijdens mijn 4daagse dankzij reisroutes.be een voorheen ongezien London gezien. De wandelroutes zijn gekenmerkt door duidelijke kaarten, een goede beschrijving, interessante tips en zijn handig verdeeld over verschillende dagen. Mijn persoonlijke voorkeur: de zondagsmarkten in Shoreditch (Brick Lane, Spitalfields), het bruisende Soho en Covent Garden. Ik ga binnenkort zeker terug!

- 1 januari 2012 - Martin Gobyn

We hebben al vaker gebruik gemaakt van de wandelroutes.Het is telkens een positieve ervaring.

- 23 december 2011 - Lupus

eerste keer dat ik de routes van euroreizen gebruik! LONDEN City en Shopping= Aangenaam verrast door de goede beschrijving wandelroute, de uitleg bij historische gebouwen, oorsprong van de warenhuizen,kennismaking met Londense gewoonten,ontdekking van leuke plaatsjes,goede beschrijving van de winkelwaren met vermelding van de webadressen ter voorbereiding. Uitstekende manier om een stad te leren kennen zonder té veel lektuur. Euroreizen-city-routes zal me vanaf nu steeds begeleiden bij een nieuwe stadsverkenning!!!

- 13 december 2011 - Nicolette

Als ik een stad bezoek dan download ik altijd deze wandelingen. Ze zijn zeker de moeite waard! In Londen hebben we de shopping wandeling gevolgd, de City en Westminster wandeling.

- 12 december 2011 - Hanny Heinsbroek

We waren niet voor het eerst in Londen, maar we hebben nu hele leuke straatjes gezien, die je anders niet in zou gaan. Beschrijving en uitleg heel goed.

- 10 december 2011 - Brigitta

Bezochten Londen niet voor het eerst, maar hebben dankzij plan 1 en 2 toch weer plekjes gezien waar we nog niet waren geweest. Een fijne ervaring ! Zijn vast van plan om bij onze volgende City-trips eveneens van Uw tips en kaarten gebruik te maken.

- 5 december 2011 - Karine

Heel praktisch, de beschrijving samen met het plan zijn een echte aanrader. Veel leuke tips. Doen zou ik zeggen zowel deel 1 als deel 2.

- 4 december 2011 - John

Enorm makkelijk, veel gehad aan de leuke tips. Route geëxporteerd naar mijn GPS en lopen maar. Ga zo door!

Londen alle promoties incl. Eurostar en ontbijtbuffet

Londen alle promoties incl. Eurostar en ontbijtbuffet

Ontdek nu het aanbod aan promoties naar Londen inclusief ontbijtbuffet en de Eurostar vanuit Brussel h/t. Er is een aanbod aan hotels van 3* tot 4*. Ontdek nu alle promoties!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?