FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Londen shopping route"

61 ervaringen

- 10 december 2014 - jacques

Geweldige wandelingen door London. Een mooie combinatie van de stad zien en winkelen. Zeker in cobinatie van de kerst periode (wij zijn laatse weekend van November) geweest. Ik wil zeker niet jullie niet het hotel onthouden waar we gezeten hebben, (perfecte locatie met een perfecte service voor een redelijke prijs, recht tegenover het metrostation BlackFriars en een fantatische pub blackfriars waar ze zowel een goed ontbij als diner serveren). Zou ik bijna vergeten te vertellen dat dit het Crown Plaza City hotel was

- 20 november 2014 - Jacques Leyman

Zeer goed. Ik heb dit in één dag gedaan. Normaal doe je er zeker enkele dagen over, als je alle winkels wilt bezoeken. Geeft toch een goed overzicht wat er te doen en te zien valt.

- 23 oktober 2014 - Janine

Wij gaan binnenkort naar Londen. Ik ben nu al enthousiast als ik deze routes bekijk.

- 5 september 2014 - Peter Verheyde

Tweede helft van augustus hebben we een 3-daagse trip naar Londen gedaan. Deze keer hebben we uit alle hier gepresenteerde wandelingen een combinatie gemaakt. Dit was in functie van wat we wensten te zien. Toch heel verrassende en interessante tips uit verkregen. Toppie ! Tip : wij hebben voor onze verplaatsingen bus en metro gebruikt. Op de Eurostar hadden we de 'Oysterkaart' aangeschaft. Dit is een 'voorgeladen' kaart voor het Londense vervoer (bus en metro). Een aanrader want u kunt er heel veel geld mee uitsparen !

- 26 augustus 2014 - Bert

Enkel maar het eerste deel gedaan wegens tijdsgebrek. Maar het was in ieder geval de moeite.

- 18 augustus 2014 - René

Nog geen ervaring opgedaan. De reis naar Londen gaat binnenkort plaatsvinden. Op googlemaps ziet deze wandeling er goed uit. Vol enthousiasme kijken we dan ook uit naar deze trip en naar de shop-wandeling

- 13 augustus 2014 - Arno

De drie wandelroutes geven een heel goed beeld van London. Échte aanrader!

- 28 juli 2014 - Jo

De combinatie van de 3 wandelingen gedurende 3 dagen gaf ons een goed beeld van Londen. Aangenaam verrast.

- 13 juli 2014 - r. van Dijk

Leuke route.

- 18 december 2013 - Heyman

Vorige week een dagje Londen gedaan. We hebben twee wandelingen gecombineerd. Viel goed mee. Goede mix van shoppen en sightseeing.

Londen alle promoties incl. Eurostar en ontbijtbuffet

Londen alle promoties incl. Eurostar en ontbijtbuffet

Ontdek nu het aanbod aan promoties naar Londen inclusief ontbijtbuffet en de Eurostar vanuit Brussel h/t. Er is een aanbod aan hotels van 3* tot 4*. Ontdek nu alle promoties!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?