FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Londen shopping route"

57 ervaringen

- 26 augustus 2014 - Bert

Enkel maar het eerste deel gedaan wegens tijdsgebrek. Maar het was in ieder geval de moeite.

- 18 augustus 2014 - René

Nog geen ervaring opgedaan. De reis naar Londen gaat binnenkort plaatsvinden. Op googlemaps ziet deze wandeling er goed uit. Vol enthousiasme kijken we dan ook uit naar deze trip en naar de shop-wandeling

- 13 augustus 2014 - Arno

De drie wandelroutes geven een heel goed beeld van London. Échte aanrader!

- 28 juli 2014 - Jo

De combinatie van de 3 wandelingen gedurende 3 dagen gaf ons een goed beeld van Londen. Aangenaam verrast.

- 13 juli 2014 - r. van Dijk

Leuke route.

- 18 december 2013 - Heyman

Vorige week een dagje Londen gedaan. We hebben twee wandelingen gecombineerd. Viel goed mee. Goede mix van shoppen en sightseeing.

- 14 december 2013 - Theo

We hebben een mooie dag gehad in Londen, en dit met een combinatie van de Reisroute wandelingen. Hierdoor hebben niet alles gezien, maar dit geeft een reden om terug te gaan.

- 31 oktober 2013 - Anne

Een perfecte leidraad voor wie de belangrijkste winkelstraten van Londen wil ontdekken.

- 31 oktober 2013 - Wendy

Leuke routes, vooral de shoppingroute viel bij mijn dochter in de smaak. Geslaagd weekendje Londen. We hebben er veel aan gehad!

- 4 juni 2013 - ted tillemans

Shoppingroute gedaan,mooie dingen gezien en vooral veel sfeer geproefd.De enige echte manier om met Londen kennis te maken. De route was prima beschreven!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?