FB

Ervaringen "Lille, wandeling door de stadskern van Rijsel"

1068 ervaringen

- 23 maart 2019 - Stephan Scherpereel

Zeer goed gedetailleerde wandelroute. Perfect!

- 21 maart 2019 - Miep

Was een zéér interessante, mooie en leuke wandeling. Mooie afwisseling tussen oude stadskern en andere wijken /gebouwen. Voldoende gelegenheden om eens te verpozen. We kregen er gratis een betoging van de gele hesjes / klimaat als animatie bij.

- 19 maart 2019 - kathleen van mulders

leuke wandeling, hebben de high lights gemakkelijk kunnen vinden. Lille is een aangename stad om een weekend door te brengen.

- 14 maart 2019 - bouduin regine

Heel tof dat we zo'n leuke beschrijving hadden. wij hebben nu plekjes gezien die we anders zeker niet waren tegengekomen. wij waren zeer aangenaam verrast.......

- 13 maart 2019 - Paul Lauwers

Duidelijke beschrijving. Leuke route.

- 11 maart 2019 - Luc Norman

Telkens we een stad bezoeken volgen we de stadswandeling van reisroutes. Zo loop je niet verdwaald en passeer je alle belangrijke bezienswaardigheden. Ideaal om een eerste indruk van een stad te verkrijgen.

- 7 maart 2019 - Piet Dejonghe

erg leuke, veelzijdige wandeling die je toch al heel wat van Lille toont in een vrij beperkte tijd!

- 26 februari 2019 - Mientje

De Lillewandeling was heel goed! Mooie plekken, goede uitleg. Maar die van Roubaix was deprimerend. Dat lag aan Roubaix. La Piscine en Vacroix waren geweldig.

- 24 februari 2019 - harrie

Handige stadswandeling. Alle belangrijke punten beknopt beschreven.

- 18 februari 2019 - Cor Reijne

Fantastisch ! Zo veel duidelijke routes en tips. Iedere route die we gelopen hebben was correct, duidelijk en super mooi. In plaats van de geplande 2 nachten zijn we - dank zij deze geweldige route beschrijvingen - 4 nachten gebleven en we komen zeker nog een keer terug voor de rest. Bedankt Lille ! Tot de volgende keer.

Gratis stadswandeling Lille downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?