Waar overnachten in Lille/Rijsel? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Onderdeel van de betalende reisgids

Waar overnachten in Lille/Rijsel? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

27 oktober 2023 in Lille - Rijsel0 reacties

Tijdens je bezoek aan de charmante stad Lille/Rijsel heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Lille/Rijsel!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel de la Treille

Hotel de la Treille ligt in een historische wijk van het oude Rijsel en heeft de ideale ligging om de stad te ontdekken. De kamers in dit charmehotel zijn stijlvol en modern ingedeeld. Het driesterrenhotel ligt op twee minuten wandelen van de Cathédrale Notre-Dame-de-la-Treille. Een kamer in dit hotel boek je vanaf €134/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Mama Shelter Lille

Hotel Mama Shelter is een modern en trendy hotel met 112 kamers in het centrum van Lille. Het hotel ligt op 500 meter van het station Lille Flandres en station Lille-Europe. Wie graag gaat shoppen, kan gemakkelijk te voet naar het shoppingcenter van Euralille wandelen. Een kamer in dit hotel boek je vanaf €112/nacht. Meer info en boeken.

  1. B&B La Villa 30

B&B La Villa 30 ligt in het centrum van Rijsel, op 400 meter wandelen van station Lille Flandres. De bed and breakfast heeft 4 ruime kamers met elk een eigen badkamer. Gasten kunnen er overnachten vanaf €103/nacht inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. The People Hostel

The People Hostel bevindt zich in het centrum van Rijsel, net naast de zoo en het citadel. Het hostel heeft een eigen restaurant waar je ’s middags en ’s avonds lekker kunt eten. Alleen, als koppel of in groep kun je een bed of privékamer boeken. Voor een bed in een slaapzaal betaal je €23/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Brueghel

Hotel Brueghel heeft een perfecte ligging in het oude centrum van Lillen. het is een bijzonder sfeervol hotel. Goede bedden en een heerlijk ontbijt. Medewerkers doen er alles aan om aan je verzoeken te voldoen. Meer info en boeken

  1. Hotel Saint Maurice

Hotel Saint Maurice is een gezellig tweesterrenhotel naast de Saint-Maurice kerk. Het oude stadscentrum van Rijsel ligt binnen wandelafstand en is zeker een bezoekje waard. Een kamer in Hotel Saint Maurice boek je vanaf €65/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Carlton in Rijsel

Hotel Carlton ligt in het centrum van Rijsel, tegenover het Opéra en Grand Place. Het hotel is de ideale uitvalsbasis na een dag de levendige stad. Gasten kunnen gebruikmaken van een fitnessruimte en een sauna om tot rust te komen. Een kamer in dit viersterrenhotel boek je vanaf €164/nacht. Meer info en boeken.

  1. Best Western Premier Why Hotel

Het Why Hotel in Rijsel bevindt zich middenin het stadscentrum. Het gigantische gebouw met ovalen ramen kun je al van ver opmerken en ligt ideaal om te voet de stad te ontdekken. De kamers zijn ruim en modern ingericht en hebben een eigen badkamer. Een overnachting in dit viersterrenhotel zal je zeker niet teleurstellen. Meer info en boeken.

  1. Grand Hotel Bellevue

Grand Hotel Bellevue is een viersterrenhotel bij de Place du Général de Gaulle. Het hotel is stijlvol ingericht en heeft ruime, moderne kamers. Bezienswaardigheden in de buurt zijn het Orchèstre National de Lille en het oude Beursgebouw uit de 17e eeuw.

Een kamer in het Grand Hotel Bellevue boek je vanaf €176/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Villa Gounod

Villa Gounod is een boetiekhotel net buiten het stadscentrum van Rijsel. De metrohalte ‘St Maurice Pellevoisin’ ligt net naast het hotel, en is de ideale verbinding tot het centrum. Een kamer in dit driesterrenhotel boek je vanaf €110/nacht. Meer info en boeken.

  1. Verken Lille met onze stadswandeling Rijsel

Download hier je de preview reisgids met wandeling Lille die je langs alle belangrijke bezienswaardigheden, musea, monumenten, restaurants en winkelstraten gidst. Op die manier ben je er zeker van dat je niets mist! In de reisgids vind je ook een wandelroute door Roubaix. Deze wandeling is onderdeel van onze betalende reisgids Noord-Frakrijk. Koop de volledige reisgids en ontdek de mooiste plekjes van de stad.

Lille stadswandeling

Gratis preview reisgids downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?