Ervaringen "Wandeling door Hasselt: verhalen op de boulevard"

484 ervaringen

- 25 februari 2021 - Bertie Forier

Leuk, zeker nog wat verlengen voor liefhebbers.

- 9 februari 2021 - Jadamag

Prima om deze stad te bezoeken, alle belangrijke zaken gezien.

- 31 januari 2021 - Lutgarde Tilley

Ik wil niet negatief zijn over de stadswandeling zelf, zoals steeds geeft de wandeling een goed beeld van de stad, maar Hasselt zelf heeft mij niet bekoord. Ik had hoge verwachtingen, maar op gebied van historisch centrum viel het mij tegen. Het is de 6de stad die ik bezoek en ik vind ze de minst attractieve stad. Dat is natuurlijk een subjecteif gevoel. We hadden dan bovendien ook nog een onaangenaam contact met een stadsmedewerker aan een openba

- 31 januari 2021 - Ronald Laureyssens

Heel handig, alle info over te bezichtigen gebouwen en musea. Na de Corona komen we zeker terug.

- 30 januari 2021 - Monique Van herck

Leuke stadswandeling gedaan !

- 29 januari 2021 - Marc Vanalphen

Goede leidraad voor een stad te verkennen. Hebben wat moeten improviseren door bezoek ah modemuseum en sluiting van horeca en corona beperkingen.

- 27 januari 2021 - Peggy Meyvis

we zijn ons weekendje Hasselt nog volop aan het plannen, momenteel is de Japanse tuin gesloten vanwege onderhoud vandaar dat we deze site trip nog even uitstellen. Niettemin leren mij de wandelingen die ik in het verleden gratis gekregen heb via deze site dat deze altijd dik in orde zijn. Zeer duidelijk in omschrijving en ze leiden u steeds naar dingen die je absoluut gezien moet hebben in die stad. Zeer tevreden over deze site. Wanneer we aan een stadsbezoek beginnen te denken gaan we eerst en vooral naar reisroutes om te zien of zij leuke stadswandelingen hebben in die stad.

- 26 januari 2021 - Colette

Zeer interessante reisgids om wille van de toch wel onbekende parels! Ondertussen ook de nieuwe hotspots in de stad ontdekt. En Hasselt voorziet zelfs in Corona-tijden de aangename extra's zoals take aways en publieke toiletten. Een aanrader!

- 21 januari 2021 - Patricia De Winter

Zeer goed uitgewerkte wandeling met aandacht voor wat er te zien valt in Hasselt.

- 15 januari 2021 - Christel

Zeer aangename wandeling, met een goede mix van cultuur en shop mogelijkheid. De weg beschrijving klopt ook volledig, wat bij stadswandelingen van de steden zelf niet altijd het geval is.

Gratis stadswandeling Hasselt downloaden

Download fietsgids Limburg

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?