FB

Ervaringen "Wandeling door Hasselt: verhalen op de boulevard"

295 ervaringen

- 17 augustus 2018 - corry

De van internet gedownloaded stadswandeling was een fijne hulp bij bezoek aan Hasselt

- 17 augustus 2018 - van ryckeghem jeannine

We hadden een fantastische dag in Hasselt, met de trein ernaartoe, station dicht bij centrum,wandelroute gevolgd en op tijd een hapje en drankje. Een verrassende stad, voor herhaling vatbaar.

- 17 augustus 2018 - Tine Remaut

We maakten, tijdens ons fietsparcours door Limburg, even tijd om Hasselt te bezoeken. Met deze wandeling zie je meteen alle hoogtepunten van de stad. De uitleg is niet uitgebreid. Wil je meer over historische zaken weten dan heb je nood aan extra naslagwerk. Maar de wandeling is alvast een aanzet om mensen te prikkelen. Ik vond ook deze wandeling heel toegankelijk, letterlijk en figuurlijk.

- 12 augustus 2018 - J.M. Tempelaars

De wandeling overtrof de verwachtingen. Mooie wandeling met veel bezienswaardigheden. Alleen het oorlogsmonument en de muur (punt 3) was even puzzelen. Maar we hebben ze gevonden. Groeten uit Nederlands Limburg.

- 30 juli 2018 - Odette Van Hamme

Een zeer goed documentje om de stad te verkennen ,je kijkt met een ander oog op Hasselt , dat vonden wij super .

- 26 juli 2018 - Andre T'JAECKX

Heb deze wandeling verleden week gemaakt. Zeer duidelijke en goede info. Wel moeten zoeken naar de bushalte H3 bij de P+R parking.

- 28 juni 2018 - Viviane Lauwers

leuke wandeling - plekjes die we nog niet kenden!

- 23 juni 2018 - Paul Van den Bossche

Zeer nuttig om Hasselt te bezoeken .

- 21 juni 2018 - Karl Stevens

Wij hebben deelgenomen aan deze wandeling met vrienden woonachtend in Sint-Truiden. Zij kenden Hasselt maar hebben Hasselt op een hele andere manier leren kennen. Als afsluiter zijn wij naar de bar geweest van Madison Blu. Misschien kan dit als tip worden meegegeven om de route nogmaals van bovenaf te kunnen bezichtigen. Het weer viel mee en is zeker een gezellige afsluiter van een mooie route. bedankt alvast voor jullie verzorgde service, Karl en vrienden

- 31 mei 2018 - GINO VERDONCK

PRACHTIGE WANDELING - ECHT EEN AANRADER

Gratis stadswandeling Hasselt downloaden

Download fietsgids Limburg

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?