FB

Ervaringen "Frankfurt wandelroute vol superlatieven"

30 ervaringen

- 10 november 2018 - Freya

De gids over Frankfurt is een ideale manier om de eerste stappen in de stad te zetten. Met dit als basis kan je verder zelf op ontdekking gaan.

- 3 april 2018 - Dirk Thijs

we hebben de wandeling volledig gedaan, maar is wel vrij saai u ziet het oude centrale deel van de stad, volgens plat getreden paden en ondanks er heel wat meer te ontdekken valt ! Al bij al, Frankfurt is maar half zo boeiend als Düsseldorf

- 17 januari 2018 - Hilde

Heb de wandeling gedeeltelijk gedaan, na een museumbezoek. Op korte tijd goede indruk gekregen van deze veelzijdige stad - het oude centrum, de moderne hoogbouw, winkelwandelstraten, mooie parkengordel en esplanade aan de oever van de Main.

- 11 juli 2017 - karine

Zoals vaak : zeer goede route om efficiënt veel van de stad te zien. Zeer gevarieerd aanbod op de route en leuke vergezichten.

- 6 juni 2017 - Chun

Geparkeerd aan P+R Neu Isenberg. Volledig gratis. Enig probleem is de S-BAHN ticket Neu Isenberg van het station naar Frankfurt HBF was +/- 5 euro enkel rit. Heen en terug was 10 euro, dus kan je beter in de betaalparkings parkeren.

- 10 mei 2017 - Jack

prima reis tips en routes

- 10 mei 2017 - Jack

prima reis tips en routes

- 11 februari 2017 - Liesbeth

Ik gebruik reisroutes.be steeds als ik een stad bezoek waar ik geen reisgids van heb om snel te weten te komen wat de highlights zijn. Ik vul deze dan nog aan met tips van vrienden die de stad eerder bezocht hebben. Deze 'werkwijze' heeft ook nu gewerkt. Stadswandeling geeft duidelijk aan wat de highlights van de stad zijn en ik ben zeer toffe plekken tegen gekomen om iets te eten en te drinken. Bergerstrasse (niet op de wandeling) heeft leuke koffie-,thee- en Kuchen plekjes en kleinere winkels, mocht Zeil je iets te groot uitvallen.

- 23 december 2016 - Tiemen

Jammergenoeg zijn kaart en routebeschrijving vaak onduidelijk. Straatnamen kloppen een aantal keer niet. Route is erg lang en daardoor heel geschikt voor twee dagen.

- 10 november 2016 - leo baks

Van de stadswandeling van Frankfurt heb ik erg veel plezier ondervonden. Duidelijke route en prima informatie. Hulde!

Gratis stadswandeling Frankfurt downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?