FB

Ervaringen "Frankfurt wandelroute vol superlatieven"

36 ervaringen

- 16 mei 2013 - Jorine

Wij zijn een weekendje naar Frankfurt geweest. Wat een mooie stad. Alles is te zien. oud, nieuw, hoog, laag. En zelfs goedkoop en duur. Vooral de "PC Hoofdstraat" van Frankfurt is leuk om te zien. Het is gezien en gezien worden. De beschrijving was niet altijd even duidelijk, zoals alle beschrijvingen. Trek er een hele dag voor uit. vooral als je alles wilt bekijken onderweg. Een bezoek aan de main tower is al een bezienswaardigheid op zich. in 6 seconden schiet je met de lift naar 200 mtr. wat een uitzicht! Langs de main is ook super. Een romantische sfeer, gezellig druk. Elk straatje heeft wel een fotomomentje maar dan moet je wel twee dagen op pad. Kortom "ik zeg doen!"

- 26 april 2013 - Elly

Prima wandeling. Leid je langs de highlights van Frankfurt. Soms lijkt de beschrijving op een puzzeltocht.(gebruik dan de plattegrond) Ik miste toch af en toe een straatnaam. Maar misschien was dat de opzet van de auteur ;-). Het was lekker weer, 3e weekend van april. En dan is het goed toeven langs de oevers van de Main.De winkels zijn in Frankfurt op zondag gesloten. Ook een geweldige ervaring!

- 18 april 2013 - H&E

We hebben de paasvakantie 2013 de stadswandeling van Frankfurt gemaakt en ze is ons prima bevallen. Bij helder weer moet je zeker de Main Tower bezoeken. Het uitzicht boven is echt de moeite waard. We waren vroeger al enkele keren in Frankfurt geweest, maar wisten niet dat er zoveel mooie plekjes te zien zijn. De afwisseling tussen oud en nieuw zorgt ervoor dat het een heel boeiende stadswandeling is.

- 22 juli 2012 - haties

We waren slechts 1 dag in Frankfurt en hebben daarom de route niet precies gevolgd. Wel hebben we op basis van deze route een aantal bezienswaardigheden bezocht. Prima keuze. In de beschrijving van het Joodse kerkhof staat dat zich hier ook een gedenkplaatje voor Anne Frank bevindt. Wij vonden een Anni E Frank geboren: 1-7-1880. Dit kan echter niet - zoals wij dachten - de Anne van 'Het dagboek van Anne Frank' zijn.

- 14 februari 2012 - Gerda&Kees

Ondanks de extreme kou in het weekend van 4 en 5 februari 2012, deze schitterende stadswandeling in 2 dagen gemaakt. Frankfurt leent zich prima voor en winterstadswandeling met zijn vele gezellige (overdekte) marktjes en eet- en drinkgelegenheden, met afwisselend moderne en historische stadsdelen. Een echte aanrader!

- 27 november 2011 - Patrick

Er is zeer veel te zien op deze route. Ik had 5 uur uit getrokken, maar heb de route niet kunnen afwerken. Alles komt aan bod: hypermodern, historisch,geschiedkundig. Toch heb ik de route in het begin niet volledig gevolgd. Ipv te wandelen langs straten, waar geen bezienswaardigheden zijn, heb ik winkelstraten genomen. Vooral in het eerste gedeelte. Waarmee ik natuurlijk ook wat oponthoud had waren de kerstmarkten, maar keigezellig, vooral naar de avond toe.

Gratis stadswandeling Frankfurt downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?