FB

Ervaringen "Frankfurt wandelroute vol superlatieven"

34 ervaringen

- 27 november 2015 - Diana

We zijn 22.11.15 in Frankfurt geweest. De halve wandeling gelopen vanwege de tijd. Veel van de stad hierdoor gezien. We hebben altijd goede ervaringen met de wandelroutes van 'Reisroutes.be. Ook nu weer!

- 28 oktober 2015 - Bert te kloeze

Leuke wandeling door Frankfurt, veel verschillen, modern, oud, langs de Main, het moderne winkelcentrum. Wij hebben er van genoten.

- 5 januari 2015 - Jacintha

We zijn tijdens de kerstdagen in Frankfurt geweest en hebben dankzij de route veel gezien van deze bijzondere stad. Ook wij hebben de route in tweeën geknipt en het was prachtig om deel 2 in de sneeuw te bewandelen. Geweldig! Van oude verlaten stadsdelen tot het drukke station en de moderne hoge gebouwen. Een echte aanrader!

- 24 september 2014 - Hein

Wij deden gespreid over 2 dagen deze ganse wandeling die zorgt voor mooie afwisseling tussen cultuur en shoppen, het oude en nieuwe Frankfurt. De begeleidende GPS-wandelroute was ook erg duidelijk en handig. Dankzij deze route hadden we echt wel het gevoel na deze 2 dagen de stad volledig verkend te hebben.

- 3 mei 2014 - joost

Zeer diverse route, heel interessant. Het is denk ik interessanter om de Maintoren later op de route op te gaan, omdat je dan alles kent. Verder vind ik de route wel onduidelijk soms, maar het brengt je in ieder geval op de meest belangrijke plekken van het centrum.

- 29 januari 2014 - Hans Somberg

Ontzettend leuke route die wij hebben gecombineerd met een bezoek aan de Durer tentoonstelling in het Städler Museum. Geeft een hele goede indruk van het "oude" en het nieuwe Frankfurt. Een bezoek aan het Judengasse museum en de bij behorende Joodse begraafplaats is zeker de moeite waard. Groeten Hans Somberg

- 8 november 2013 - rolf

Erg leuke route, waarin je in 1 wandeling 87% van frankfurt-city ziet. We waren eerder begonnen met wandelen vanaf de Skyline plaza naar de haubtbahnhof en vanaf daar de route gevolgd. Wat we erg leuk vonden, was dat in het begin je meteen naar 200m de hoogte in gaat om over frankfurt en omstreken te kijken. Dus eerst vanaf bovenaf gekeken waar we gingen lopen om vervolgens vanaf de grond verder te lopen. Wat ook een erg goede tip was, is om aan de overkant van het water terug te lopen. Vanaf daar zie je bij schemering en het donker de skyline van Frankfurt echt tot zijn recht komen. Dank voor deze route! Grs, Rolf.

- 7 augustus 2013 - Kees

Gedrieën tijdens de zeer hete dagen van begin augustus 2013 door Frankfurt gewandeld. Gelukkig zijn er veel gelegenheden om even uit te puffen en iets te drinken. Mooie wandeling en goede beschrijving. Sachensenhausen-Nord viel een beetje tegen, misschien door het vroege avonduur (net na zevenen) en de vermoeidheid.

- 16 mei 2013 - Jorine

Wij zijn een weekendje naar Frankfurt geweest. Wat een mooie stad. Alles is te zien. oud, nieuw, hoog, laag. En zelfs goedkoop en duur. Vooral de "PC Hoofdstraat" van Frankfurt is leuk om te zien. Het is gezien en gezien worden. De beschrijving was niet altijd even duidelijk, zoals alle beschrijvingen. Trek er een hele dag voor uit. vooral als je alles wilt bekijken onderweg. Een bezoek aan de main tower is al een bezienswaardigheid op zich. in 6 seconden schiet je met de lift naar 200 mtr. wat een uitzicht! Langs de main is ook super. Een romantische sfeer, gezellig druk. Elk straatje heeft wel een fotomomentje maar dan moet je wel twee dagen op pad. Kortom "ik zeg doen!"

- 26 april 2013 - Elly

Prima wandeling. Leid je langs de highlights van Frankfurt. Soms lijkt de beschrijving op een puzzeltocht.(gebruik dan de plattegrond) Ik miste toch af en toe een straatnaam. Maar misschien was dat de opzet van de auteur ;-). Het was lekker weer, 3e weekend van april. En dan is het goed toeven langs de oevers van de Main.De winkels zijn in Frankfurt op zondag gesloten. Ook een geweldige ervaring!

Gratis stadswandeling Frankfurt downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?