Ervaringen "Monumentenwandeling Brugge, langs alle bezienswaardigheden"

1324 ervaringen

- 5 juni 2023 - Lovise Mittet Hernes

zo liever kaart boven hebben - en een koorte info deel - het was heel veel info over alles. Leuk om daarvoor of daarna te lezen, maar door het wandeling was het veel scrollen :)

- 4 juni 2023 - Danny Haezebrouck

Wat een gemak om echt alles te hebben gezien in Brugge. Je hebt je eigen gids bij de hand en kan alles op je eigen tempo doen. Bedankt voor de mooie stadswandeling.

- 25 mei 2023 - Corrie en Peter

Zeer goede beschrijving van de monumentenwroute Gent. Wij hebben de stadswandeling omgezet in de Komoot wandelapp. Zou natuurlijk nog gemakkelijker zijn als er in de gids een gpx route als download zou staan, maar wij waren ook zo tevreden

- 19 april 2023 - Guus Scholtens

Een prachtige en schone stad maar wel ontzettend duur

- 11 april 2023 - MIA CLAUS

ik organiseer zondag 15/04 voor mijn kinderen en kleinkinderen een verrassingstrip naar Brugge, voor mijn 65e verjaardag, met de trein ! ik ben heel gelukkig met deze gids, er is blijkbaar zooooveeeel te zien en te bewonderen in jullie stad. ik kijk er naar uit en volg jullie gids op de voet. merci voor alle info !!!

- 3 april 2023 - M Sandstra

Handige tips om later in het jaar gebruik van te maken.

- 14 maart 2023 - Marc

Een absolute meerwaarde bij een bezoek aan de stad Brugge. Gecombineerd met een overnachting in het Martin's hotel in het centrum hebben we genoten van de routebeschrijving. Het enige obstakel waren de werken ter hoogte van de Koning Albert I laan waardoor we een kleine omweg moesten maken, maar ik hoop dat die in 2023 ten einde zijn.

- 4 maart 2023 - Greet Jorissen

Duidelijke wandeling met to the point uitleg en leuke weetjes.

- 28 februari 2023 - patsy

Extra genoten van ons weekend in Brugge door deze reisgids 👍

- 14 februari 2023 - Greet Bekaert

NIeuwe verrassend leerrijke plaatsjes ontdekt.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?