FB

Ervaringen "Monumentenwandeling Brugge, langs alle bezienswaardigheden"

833 ervaringen

- 15 augustus 2018 - francine dewin

Prima!! Geen enkele opmerking!! Al verschillende keren in Brugge geweest, maar nu toch nog andere plekjes gezien. Al doorgegeven aan vrienden om ook deze wandeling te maken.

- 14 augustus 2018 - Rita

Een mooie stadswandeling, helder en duidelijk omschreven. Voert je langs leuke bezienswaardigheden en voldoende terrasjes om even neer te strijken voor je weer verder gaat.

- 14 augustus 2018 - Georges Ide

Alhoewel we regelmatig in Brugge winkelen hebben we onlangs gekozen om Brugge eens te bezoeken als echte toeristen.De plaats waar je het dichtst bijwoont bekijk je meestal minder dan plaatsen in het buitenland , wat uiteraard onterecht is.Zelfs onze kinderen van 18 en 20 jaar liepen samen op kop terwijl ze het plannetje bestudeerde .De monumentenwandeling is vlotjes verlopen en we vonden het leuk om te doen.Voor herhaling vatbaar !

- 14 augustus 2018 - nele froyman

De route is zeer goed meegevallen De uitleg was zeer goed en de wandeling ook We beleefden een mooie dag in Brugge

- 13 augustus 2018 - Diana

De gratis reisgids was helder en duidelijk en heeft ons langs alle bezienswaardigheden van Brugge gevoerd. Tussendoor was er gelegenheid voor een lkkr typische Belgische wafel en lkkr Bourgondisch biertje. Prima reisgids !!!

- 12 augustus 2018 - Agnes Wouters

Hele mooie wandeling (monumentenroute) langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Brugge. Niet alle info is helemaal up to date (stationsplein is klaar, weg door AlbertI park niet af, sommige restauraties niet afgerond) maar op zich is dat geen probleem. Wij hebben de wandeling nog wat uitgebreid met een bezoek aan het Volkskundemuseum in de Balstraat en een lunch bij Books &Brunch. Beide een aanrader.

- 10 augustus 2018 - Rita Lammertyn

Een schitterende wandeling langs de voornaamste plaatsen van Brugge en ideaal om vanaf het station te vertrekken om daar terug aan te komen. Heb met een Japanse studente dit traject afgelegd. Het was echter wel héél warm nl. vorige dinsdag. Maar regen hoeft nu echter ook niet van de partij te zijn. De wandeling is een echte aanrader voor iedereen. De start is wel iets moeilijk.

- 10 augustus 2018 - Agnes

Het café kasteeltje Minnewater is een tof zitje aan het water. Hier een mooi zicht op de munitietoren aan de ene kant en de sluis aan de andere kant.

- 9 augustus 2018 - Annick Renders

Mooie wandeling, interessante uitleg

- 7 augustus 2018 - Denise Lefevre

Een heel leuke wandeling waarbij we nog nieuwe bezienswaardigheden ontdekt hebben, hoewel we dachten Brugge al goed te kennen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?