FB

Ervaringen "Monumentenwandeling Brugge, langs alle bezienswaardigheden"

804 ervaringen

- 13 mei 2018 - Tineke van Leeuwen

Geweldige wandeling, goed aangegeven met leuke bezienswaardigheden.

- 14 april 2018 - Nelly Martens

Heel fijn om Brugge te ontdekken met een handige reisgids. Jammer dat de start vd wandeling niet door het park kon omwille van werkzaamheden. 2

- 1 april 2018 - Lisa

2 weken geleden diende deze wandeling als basis voor een perfecte vriendinnendag. Jammer genoeg kozen de renners net die dag uit om te starten aan de markt (Brugge-De Panne), maar we hebben het niet aan ons hartje laten komen. Dankzij de wandeling genoten van de highlights in Brugge. Dikke mercie hiervoor.

- 30 maart 2018 - Kathleen

Mooie wandeling!Goede impressie van de stad. Onze Erasmusstudente was onder de indruk!

- 25 maart 2018 - Anja Tol

Prima route. Goed beschreven. Je komt langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Het was overal rustig dus konden we ook alles goed bekijken.

- 22 maart 2018 - Paul Plasmans

Positieve ervaring. Je kan vooraf reeds lezen en bekijken wat er op uw route komt...Plannetje is sumier maar duidelijk; foto's zijn verhelderend en dienen ook als herkenningspunten.

- 19 maart 2018 - Laure

Wij hebben de route gedaan als tussenstop naar de kust. Aan het startpunt veel parkeermogelijkheid. De route is duidelijk te volgen via de kaart en de uitleg, ze brengt je langs de voornaamste bezienswaardigheden in Brugge. Cafeetjes en restaurantjes liggen ook langs de route dus niet vergeten af en toe een tussenstopje te maken en te genieten van de mooie stad.

- 19 maart 2018 - Charlotte Kikkert

We hebben een hele leuke wandeling gehad. Prima beschreven. Was speciaal voor rolstoelgebruikers maar ook goed te lopen zonder rolstoel.

- 18 maart 2018 - De Poorter erik

Beste, Heel mooie route gedaan op zondag 4 maart jammer op het laatste van de regen, voor herhaling vatbaar bij goed weer.

- 15 maart 2018 - Aurélie

Deze wandeling omvat de bekendste bezienswaardigheden die je sowieso moet gezien hebben als je Brugge bezoekt. Op zich is de wandeling niet zo lang, maar aangezien je toch aan elke bezienswaardigheid wat blijft hangen (of tussendoor nog ergens een lokaal biertje nuttigt), vul je er toch gemakkelijk 2-3u mee. Ik geef deze route zeker door aan vrienden die van plan zijn Brugge te bezoeken!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?