Ervaringen "Wandeling door Lissewege, verken het witte dorp"

247 ervaringen

- 14 augustus 2016 - Hilde

Heel mooie wandeling, zeker in combinatie met de beeldenroute. Beklim zeker de kerktoren, het uitzicht is meer dan de moeite. Leuke zijsprong tot aan Ter Doest (voor een koffietje). Top!

- 6 augustus 2016 - Jeanne

Op 2 augustus hebben we de wandeling gedaan. Ondanks het druilige weer was het echt de moeite.heb mooie foto s gemaakt. Naar Ter Doest zijn we met de auto gegaan.in september gaan we terug.

- 3 augustus 2016 - Herman

Deze wandeling is voorzien voor september en we zullen deze beschrijving zeker gebruiken als leidraad.

- 2 augustus 2016 - Egied

Mooie wandeling in een rustige omgeving.

- 2 augustus 2016 - Desmettre Bernard

Mooie rustige wandeling. Abdij Ter Doest zeker in de wandeling meenemen. Koffie in het koffiehuis waar de wandeling begon was een zeer aangename ervaring na de wandeling.

- 1 augustus 2016 - Dubus Janique

Zeer rustgevende wandeling. Leerrijke en cultuurrijke stops. Vele mogelijkheden om de dorstigen te laven en de hongerigen te voeden. We hebben een fijne dag beleefd.

- 28 juli 2016 - Grez-Doiceau

Prachtig dorp en zeer aangename wandelingen. Twee dagen vol mooie herinneringen. Gilbert

- 27 juli 2016 - Johan Naessens

Heel mooi wandelroute. Natuur en cultuur wisselen zich af.Het dorpje is een bezoek waard. Verschillende terrasjes om lekker te genieten. De beelden in de kerk en in de parken moet je zeker eens bewonderen. Daar is ook nog een abdijhoeve te bezoeken maar daarvoor waren wij te laat, dus we keren zeker nog eens terug.

- 27 juli 2016 - Paul

Zeer geschikt voor kinderen. Het hinterland van de Vlaamse kust bevat veel verrassingen. Lissewege is absoluut de moeite waard en ook bereikbaar met de trein.

- 25 juli 2016 - Erik

werkelijk prachtig !

Lissewege 4 dagen in hostellerie***

Lissewege 4 dagen in hostellerie***

Hostellerie de Goedendag *** ligt mooi verscholen in Lissewege in het genietbare mooie Brugse Ommeland. Een bijzonder arrangement in half pension met bezoek wijnkelder en degustatie, gebruik fietsen en scooters. 

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?