Ervaringen "Kerstmarkt Antwerpen 2022 bezoeken? Wandeling + datums kerstmarkten Antwerpen"

130 ervaringen

- 16 december 2013 - Grootentraast

De kerstwandeling in Antwerpen was leuk,maar toch wat lastig te lezen als je vanaf De Schelde de route wil volgen,dus een andere route van De Schelde naar het station zou een leuke aanvulling zijn. dus een rondwandeling.

- 16 december 2013 - dirk

Prima route's waardoor je het idee krijgt dat je niets heb gemist van alle evenementen. De opening van de Kerstmarkt was fantastisch. Ondanks alle drukte kon je overal goed de kramen bekijken en ook bij de koek en zopie tenten was de wachttijd erg kort. Kerstmarkten in Antwerpen zijn absoluut de moeite waard en voor herhaling vatbaar.

- 30 december 2012 - Godelieve

De kerstwandeling in Antwerpen was een fijne ervaring. Dankzij jullie goede omschrijving was het bezoek aan het koninklijk paleis met de winkel van The Chocolate line een nieuwe ontdekking voor ons. Nogmaals bedankt.

- 26 december 2012 - BOLLENGIER

heb 3 wandelroutes gedownload, waarvan we er 2 gedaan hebben. Brussel en Antwerpen en we hebben zonder één enkel probleem de wandelroute kunnen volgen en wat heel belangrijk was is de uitleg die vermeld is langs de wegen die je volgt. heel leerrijk, anders waren we zeker langs vele schoonheden doorgelopen. schapeau voor jullie.

- 24 december 2012 - Cornelis

Ook ik heb verschillende kerstmarktroutes gedownload. We hadden 3 markten op het oog: die van Antwerpen, van Brugge en die van Monschau (D). Dat bleek teveel van het goede te zijn en dus hebben we alleen Brugge en Monschau gedaan. Vooral Brugge heeft ons hart gestolen. De hoge aaibaarheidsfactor van Brugge is ongekend net als het gemak om contact te maken met de vele bezoekers en eigenaren en eigenaressen van de kraampjes. We zijn dan ook 2 dagen gebleven en hebben overnacht bij de jachthaven/busstation. Wat een geweldige herinneringen hebben we eraan overgehouden. Volgend jaar prijkt Antwerpen natuurlijk bovenaan op ons verlanglijstje! Bedankt voor jullie inspanningen en hulp op "papier" en hele prettige feestdagen gewenst en succesvol 2013.

- 23 december 2012 - hilda

Ondanks het druilerige weer hebben we genoten van de mix aan bezienswaardigheden en shopping die we op deze route zijn tegengekomen.

- 12 december 2012 - HAEKE PETRA

Ik heb alle routes van de Kerstmarken gedownload en uitgeprint en uiteindelijk de keuze gemaakt voor Antwerpen. Wij hebben jullie gids perfect kunnen volgen. Dit was onze eerste kerstmarkt in Antwerpen na jaren Brussel en waren meer dan aangenaam verrast van de sfeer. Ik kan jullie alleen maar feliciteren met jullie advies. Heb trouwens al meerdere keren binnen- en buitenlands items van jullie kunnen gebruiken. Doe zo verder :) grtjes Petra

- 9 december 2012 - schroven nicole

Het was voor ons de eerste maal dat we de kerstmarkt in Antwerpen bezochten.Dankzij de reisroute hebben we veel in Antwerpen leren kennen .Het zeer mooie Antwerpen dat we nog nooit gezien hebben tijdens het shoppen.Bedankt

- 28 november 2012 - Geert V.

Ook dit jaar begint de kerstmarkt naar mijn gevoel véél te laat in Antwerpen. Starten bij het begin van de advent (lees 4 weken voor Kerst) is logischer, ook voor de vele toeristen die Antwerpen bezoeken. Wel mooie wandeling al lijkt me het nut van 'linkeroever' een beetje te ontgaan...

- 31 december 2011 - Galle Linda

Zeer mooie wandeling, alles overzichtelijk en gemakkelijk te doen. Antwerpen blijft een boeiende stad. Met dank aan reisroutes.be die altijd wandelingen maakt die zeer makkelijk te doen zijn en waar je alles gezien hebt van de stad !

Topper: Park Inn by Radisson Antwerpen

Topper: Park Inn by Radisson Antwerpen

Het hotel Park Inn by Radisson Antwerpen *** ligt op het plein voor het Centraal Station. Het heeft een score van 8,3/10, een hedendaags en functioneel interieur. Je kan er genieten van veel promotietarieven.

va.89
Boek nu

Gratis stadswandeling Antwerpen downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?