Ervaringen "Kerstmarkt Antwerpen 2022 bezoeken? Wandeling + datums kerstmarkten Antwerpen"

130 ervaringen

- 3 januari 2015 - Ed Kil

Met de kerstroute krijg je een compleet beeld van de kerstsfeer in het prachtige Antwerpen.We hebben geweldig genoten van de kraampjes, drankjes, lichtjes en de drukte. Ze gaven een extra sfeervolle Belgische dimensie aan onze kerst.Volgend jaar wéér, zeker weten!

- 30 december 2014 - Karine, 9/03/2014

Mooie route, langs de kerstmarkten en tevens Antwerpen een beetje ontdekken. Een aanrader.

- 19 december 2014 - linda lippens

prachtige route langsheen de kerstmarkt(en) en de historische gebouwen, heb de route al 2 keer gedaan en zeker voor herhaling vatbaar (volgend jaar...)

- 18 december 2014 - Renier

Onze eerste ervaring met Antwerpen door middel van deze stadswandeling was erg leuk. De sfeer was uitermate gezellig en de stad was helemaal in kerstsfeer. Het was voor ons zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar.

- 9 december 2014 - greet

Handig en interessant. Nuttig!

- 19 mei 2014 - Jacqueline

We hebben in mei deze wandeling gelopen en voor een kennismaking met Antwerpen was dat ideaal. Vanaf de kade zijn wij naar het Eilandje gelopen waar een komplete stadsvernieuiwing

- 1 januari 2014 - schatteman

ik ging met de trein naar Antwerpen samen met een paar vrienden, had de kerstroute afgedrukt en zijn tot op de kaai aan de rechteroever gewandeld. Spijtige van het slechte weer; veel regen, veel wind en koud. Hebben dan maar de Antwerpse handelaars plezier gedaan. In stampvolle cafés iets drinken en eten en verder gaan en weer iets drinken, tot driemaal toe, kwestie van ons op te warmen. Leuke ambiance was het die dag. Op de terugweg met de trein heb ik een grapje uitgehaald met de controleur waar de vrienden plat van lagen.

- 31 december 2013 - Annemie Langendonck

Het was een erg leuke wandeling langs diversen kerstmarkten verspreid over de stad. Op de grote markt hadden we het geluk dat een kinderkoor uit Zuid Afrika net met hun optreden begon. Het was mooi om naar te luisteren en een geweldig schouwspel opgevoerd door de kinderen. Volgend jaar weer naar de kerstmarkt in Antwerpen!

- 26 december 2013 - Hilde en Staf

Op 2de kerstdag de kerstwandeling gedaan.Heel gemakkelijk te volgen route, leuke sfeer,mooie locaties, gezellige drukte.We zullen graag nog andere reisroutes uitproberen!

- 20 december 2013 - Mieken

Heel leuke kerstsfeer. Veel straten met mooie kerstversiering. Stadhuis en Grote Markt: de toppers. Kraampjes verspreid over verschillende locaties. Route gemakkelijk te volgen vanaf station.

Topper: Park Inn by Radisson Antwerpen

Topper: Park Inn by Radisson Antwerpen

Het hotel Park Inn by Radisson Antwerpen *** ligt op het plein voor het Centraal Station. Het heeft een score van 8,3/10, een hedendaags en functioneel interieur. Je kan er genieten van veel promotietarieven.

va.89
Boek nu

Gratis stadswandeling Antwerpen downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?