FB

Kerstmarkt Antwerpen 2018 bezoeken. Uitgestippelde wandeling

Download fietsgids Antwerpen

Kerstmarkt Antwerpen 2018 bezoeken. Uitgestippelde wandeling

736 x gedownload57 ervaringen
  • Startpunt: Koningin Astridplein, Antwerpen
  • Eindpunt: Frederik van Eedenplein, Antwerpen
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 3,0 km
  • Duur: 2 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Toeristische dienst Antwerpen

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Download de wandelroute en beleef de kerstmarkten Antwerpen op z'n mooist

Vanaf het Centraal Station wandel je via een feestelijk verlicht parcours over De Keyserlei en de Meir, de Groenplaats, de Grote Markt, de Suikerrui en het Steenplein. Langs het Zuiderterras geraak je tot bij de Sint-Anna voetgangerstunnel om onder de Schelde de linkeroever te bereiken. Data kerstmarkt Antwerpen: vanaf 2de weekend december tot en met eerste weekend januari (onder voorbehoud).

Antwerpen kerstmarkt

Gratis stadswandeling Antwerpen downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-track Antwerpen: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

57 ervaringen

- 11 januari 2018 - Vera De Raedt

Als "leek" in Antwerpen was deze route een leuke leidraad om op ontdekking te gaan in Antwerpen. We hebben genoten van de sfeer van de kerstkraampjes en de leuke shops "naast" de Meir... Thanks!

- 9 januari 2017 - Sylvie

We begonnen de route vanuit het station, aangezien we met de trein naar Antwerpen gegaan zijn. Het was jaren geleden dat we Antwerpen bezochten, dus was de beschreven wandeling wel handig. Het was voor ons in ieder geval een mooie wandeling, langs de talrijke kerstkraampjes. Zeker een aanrader!

- 9 januari 2017 - Nick Cottens

Heel leuke dag beleefd in Antwerpen. Had ik de wandelroute niet gedownload, waren wij zeker niet tot aan het Steenplein en het zuidelijk wandelterras geweest. We wisten ook niets af van al die restaurants in de buurt van de Suikerrui. Dus voor herhaling vatbaar in combinatie met shoppen op de Meir en omgeving!

- 30 december 2016 - De Borger Dirk

Mooie wandeling maar weinig beschrijvingen van speciale huizen of monumenten. De wandeling was ook weinig origineel en liep van het Centraal Station langs de Keyserlei en de Meir naar de Groenplaats ... een traject dat we al vaak afgelegd hebben. Ik vond deze wandeling één van de minste die we al aangeboden gekregen hebben.

- 27 december 2016 - theo

tof goed gewandeld er voor elk wel iets en ons hotel lag aan het station de winkels echt goed ,voor de dames was het heel goed er was ook een tentoonstelling in de zoo met licht het was zeer mooi

Gratis stadswandeling Antwerpen downloaden

Download fietsgids Antwerpen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?