FB

Ervaringen "Stadswandeling Malaga centrum in één dag (reisgids, route + kaart)"

18 ervaringen

- 16 november 2018 - Sara Davidson

Een handige gids met duidelijke routebeschrijving bij. Hij brengt je langs alle leuke plaatsjes van Malaga en geeft je net genoeg info om er een interessante en leuke dag van te maken!

- 7 november 2018 - Vandenabeele Els

Reisgids was zeer nuttig, maar op een bepaald moment vonden we de weg niet naar het volgende punt. Het zou nuttiger zijn moesten er meer straatnamen vermeld worden op het plan.

- 5 november 2018 - Marian

Geweldige stadswandeling waar je geen bus voor nodig heeft. Gewoon heerlijk op je gemak de stad door en af en toe neerploffen op 1 van de vele terrasjes

- 4 november 2018 - lieven lippens

Een zeer knappe wandeling langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Malaga...Een aanrader.

- 2 november 2018 - Sanneke

Leuke en duidelijke route, maar te lang voor onze kinderen. We hebben de route om deze reden ingekort. Wij zijn fan van reisroutes !

- 29 oktober 2018 - Greta Vyncke

Was een leuke gids. goed te volgen. korte beschrijving is oke

- 1 oktober 2018 - F. Maas

Prima gids.

- 1 oktober 2018 - Robert

ga volgende week naar Malaga, zal de info goed kunnen gebruiken

- 26 september 2018 - ANN ROUKAERTS

We kijken er naar uit om deze te gebruiken tijdens onze vakantie

- 26 september 2018 - Elly Huskens

een fijne gids om mee te hebben op reis. Veel tips, veel informatie en fijne routes. De route in Cordoba liep als een trein, de route in Granada liet ons in de steek toen we vanaf het Sint Nicolaasplein links de trappen af moesten lopen. Er waren geen trappen en het lukte ons ook niet om verderop de route te hervatten. Jammer. In Sevilla hebben we het eerste deel van de route goed kunnen volgen, maar vanaf Iglesia Santa Maria la Blanca was het erg zoeken geblazen, het lukte niet om verder te lopen en de puf ontbrak ook nog eens omdat het die dag veel te warm was. Al met al geen spijt gehad van de gids, maar mochten jullie zelf nog eens in de buurt zijn daar dan misschien toch nog eens een en ander nalopen, mvg Elly Huskens

Malaga 4 dagen hotel 4* incl. vlucht

Malaga 4 dagen hotel 4* incl. vlucht

4-daagse Malaga in het 4* designhotel Mariposa, op 10 min. wandelen van het centrum. Inclusief vlucht h/t Brussel-Malaga en ontbijtbuffet.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?