FB

Ervaringen "Stadswandeling Amsterdam, langs alle must-see bezienswaardigheden"

550 ervaringen

- 14 juni 2019 - Jos Gribling

Super

- 11 juni 2019 - Vanaerschot

Een zeer uitgebreide en verzorgde bundel. Voor iemand die voor de eerste maal Amsterdam bezoekt is dit zeker een aanrader. Wandelwegen die zo zijn uitgestippeld zodat je geen enkel museum of andere trekpleisters mist. En gekruid met een uitgebreide en gedetailleerde uitleg bij elke trekpleister. Voor mij een grote hulp, door één klik met de knop op je computer, zonder hier en daar wat moeten bij elkaar te sprokkelen.

- 7 juni 2019 - Monique Bourgeois

De stadswandeling geeft een duidelijk beeld van Amsterdam, maar voor wie even uit de drukte van de stad wil vluchten kan met de veerboot (achter het centraal station) naar de NDSM werf waar rustig kan genieten op terrasje. Slapen op een hotelboot in oosterdok is ook een aanrader, vlakbij het centrum.

- 21 mei 2019 - Sarah Wybouw

Heel veel bruikbare informatie. Wanneer ik een citytrip plan, neem ik altijd een kijkje op de website en vind er steeds leuke stadswandelingen. Top!

- 12 mei 2019 - Gemma De Beule

Met 4 vriendinnen hebben we de uitgeprinte stadswandeling gevolgd. Alle bezienswaardigheden en wegen waren goed aangeduid. Ook de informatie over de historische gebouwen en grachten was boeiend. Madame Tussauds was de moeite waard om aan te schuiven. Het begijnhof de moeite waard om te zien. De rosse buurt kwam uitgebreid aan bod, maar lag ons minder. We werden door smalle steegjes geleid die we zelf nooit zouden ontdekt hebben. Het was een boeiende wandeling die ons veel plezier heeft bezorgd.

- 7 mei 2019 - Luc

Seer Moore wandering.

- 4 mei 2019 - Debruyne Jacques

Zeer handig om vóór het vertrek al een selectie te maken van de bezienswaardigheden die men wil bezoeken, qua ligging en interesse. Ook ter plaatse een aanrader.

- 23 april 2019 - Els Roels

leuke gids, die zeer duidelijk is. Een aanrader

- 7 april 2019 - Yvonne

Heel goed om mee te starten om Amsterdam te ontdekken. We hebben al de mooie dingen kunnen zien dankzij de gids.

- 1 april 2019 - Paula Van Deun

Een interessante manier om verschillende facetten van de stad te ontdekken.

Amsterdam 3 dagen alle promoties incl. ontbijtbuffet

Amsterdam 3 dagen alle promoties incl. ontbijtbuffet

Promoties van 3 dagen Amsterdam inclusief ontbijtbuffet, hotels 3* en 4*, er is mogelijkheid om de Thalys als extra bij te boeken. Ook excursies en tickets kunnen in één proces extra gereserveerd worden.

Gratis stadswandeling Amsterdam downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?