Zeeuwsch-Vlaanderen motor- en autoroute

4 176 x gedownload34 ervaringen
  • Startpunt: Havenfort, Hulst
  • Eindpunt: Sas van Gent, Westkade
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 115 km
  • Duur: 1 dag
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Toeristische dienst Zeeland

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Zeeland 3 dagen hotel 3* incl. 1 diner

Zeeland 3 dagen hotel 3* incl. 1 diner

Hostellerie Schuddebeurs*** krijgt van onze klanten een superhoge score van 9,4/10. Schuddebeurs ligt ten noorden van Zierikzee en dus ideaal om de regio Zeeland te verkennen. Inclusief ontbijtbuffet en 1x 3-gangendiner met aperitief.

va.129
Boek nu

Autoroute en motorroute Zeeuwsch-Vlaanderen met Hulst, Sluis en Terneuzen

Het huidige Zeeuwsch-Vlaanderen bestaat officieel nog uit 3 grote gemeenten: Sluis, Terneuzen en Hulst. Onze autoroute brengt je langs deze steden en vele kleine pittoreske dorpjes. De Westerschelde en de gastronomie zijn uiteraard niet vergeten. We brengen je tot op een mooi plekje waar je rustig kan genieten van die brede Westerschelde.

De autoroute geeft je ook vele kansen om te proeven van de culinaire geneugten: Philippine en Sluis vormen daarbij de toppers. Er zijn teveel bezienswaardigheden in Zeeuwsch-Vlaanderen om ze allemaal op één dag te doen maar we informeren je over die kleine plaatsjes met bijzondere musea of attracties, het is dan aan jou om te beslissen.

Zeeland

Gratis rondreis Zeeuwsch-Vlaanderen downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Zeeland

Ontdek Zeeland via 2 uitgewerkte autoroutes en 4 stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Zeeuwsch-Vlaanderen: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

34 ervaringen

- 9 februari 2019 - Ria Stockmans

Handige gids om uitstapjes te plannen

- 25 februari 2018 - Eric en veerke

Mooie route waar we van genoten hebben

- 20 april 2017 - Nico

Ik heb 2 weken terug (op die mooiweer Zondag) de route met de motor af gereden.Ik moet zeggen heel mooie , rustgevende en leerrijke route ! Echt een aanrader voor liefhebbers , fijne route om echt eens je hoofd leeg te maken en een my time tijd te beleven ! Keep searching the adventure Reisroutes !

- 26 oktober 2016 - Myriam

De ervaring was alweer zeer goed, hebben ervan genoten, zoals voor veel van uw reisroute was deze nogmaals een treffer, we maken ons klaar voor de volgende. Groetjes

- 22 augustus 2016 - Denise Borm

had juist een cabrio gekocht en moest getest worden met de vriendinnen. de autoroute gedaan langs de prachtige wegen langs Breskens, sluis, nieuwvliet en phillipine. prachtig weer en zeer goede route beschtijving met in de verschillende dorpen leuke stops. Super route. bij de volgende uitstap gebruiken we weer zo een route. zeer gemakkelijk en duidelijke kaarten. alles wat aanbevolen werd was super.

Gratis rondreis Zeeuwsch-Vlaanderen downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?