FB

Ervaringen "Zeeuwsch-Vlaanderen motor- en autoroute"

33 ervaringen

- 25 februari 2018 - Eric en veerke

Mooie route waar we van genoten hebben

- 20 april 2017 - Nico

Ik heb 2 weken terug (op die mooiweer Zondag) de route met de motor af gereden.Ik moet zeggen heel mooie , rustgevende en leerrijke route ! Echt een aanrader voor liefhebbers , fijne route om echt eens je hoofd leeg te maken en een my time tijd te beleven ! Keep searching the adventure Reisroutes !

- 26 oktober 2016 - Myriam

De ervaring was alweer zeer goed, hebben ervan genoten, zoals voor veel van uw reisroute was deze nogmaals een treffer, we maken ons klaar voor de volgende. Groetjes

- 22 augustus 2016 - Denise Borm

had juist een cabrio gekocht en moest getest worden met de vriendinnen. de autoroute gedaan langs de prachtige wegen langs Breskens, sluis, nieuwvliet en phillipine. prachtig weer en zeer goede route beschtijving met in de verschillende dorpen leuke stops. Super route. bij de volgende uitstap gebruiken we weer zo een route. zeer gemakkelijk en duidelijke kaarten. alles wat aanbevolen werd was super.

- 30 maart 2016 - Pieter

Door het slechte weer hebben we helaas maar een klein deel van de route gereden, richting de kust werd het te slecht, maar we gaan zeker nog een keer terug, al is het maar om de zeehonden te spotten op de Hooge Platen net voorbij Breskens. Nu is het bij een bezoek aan Oostburg, Nieuwvliet en Groede gebleven, met een uitstapje door de polders naar Cadzand-Bad. Een aanrader vond ik de Groese Polders net voorbij Groede, mooie natuur met de overblijfselen van de Tweede Wereldoorlog.

- 19 december 2015 - bauwmans roger

zeer mooie route met gezellige tussenstopjes en mooie landschappen

- 16 oktober 2015 - Govaere Christine

We hebben ervan genoten maar de route ook wat ingekort.Ons middagmaal hebben we genomen in Terneuzen(aanbevolen restaurant).Lekker en een prachtig uitzicht. Gewandeld in Breskens,Philippine en Oostburg.Zeker aan te bevelen.

- 26 juli 2015 - Hans van Veen

Een deel van de route gedaan, ook rondwandeling Hulst. Ondanks dat we midden in de zomer zitten, blijken er te weinig uren in een etmaal te zitten. We vervolgen deze interessante route later. Bedankt, Juli 2015.

- 27 juni 2015 - K. Wiersma

Bevoordeeld door prachtig weer deze voortreffelijke route vorige week gereden. We deden er anderhalve dag over, maar dat was eigenlijk tekort. Proficiat!,, juni 2025

- 21 mei 2015 - katie

Een goed uitgestippelde route met veel bezienswaardigheden en met beschreven betaalbare drank en eetgelegenheden

Zeeland 3 dagen hotel 3* incl. 1 diner

Zeeland 3 dagen hotel 3* incl. 1 diner

Hostellerie Schuddebeurs*** krijgt van onze klanten een superhoge score van 9,4/10. Schuddebeurs ligt ten noorden van Zierikzee en dus ideaal om de regio Zeeland te verkennen. Inclusief ontbijtbuffet en 1x 3-gangendiner met aperitief.

va.129
Boek nu

Gratis rondreis Zeeuwsch-Vlaanderen downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?