Volledige reisgids kopen voor € 10

Uitgebreid roadbook gratis bij reservatie van deze rondreis

Ervaringen "Rondreis Normandië, 4-daagse motor- en autoroute + kaart"

169 ervaringen

- 2 augustus 2016 - Roman Roger

PRIMA! Bedankt voor de mooie tips!

- 9 mei 2016 - Wout

Mooie en zeker interessante omgeving, al hebben we maar deels de route gevolgd heeft dit ons naar een paar mooie plekken gebracht. Vooral de natuur ten zuiden van Honfleur was genieten. Omaha beach was indrukwekkend en zet je weer met beide benen op de grond. Bedankt voor de mooie route. Ik houd me aanbevolen voor meet suggesties.

- 13 april 2016 - vanoverloop nathalie

Het was een zeer aangename ervaring. Mooie streek, interessante onderwerpen en vriendelijke mensen.

- 29 september 2015 - schepers Roger

Fantastiche streek, alles mooi in kaart gebracht, prima restaurant leren kennen

- 25 augustus 2015 - Daniel, 25/08 /2015

Een prachtige handleiding voor een meerdaagse uitstap, een echte aanrader, en dit gratis. Het is een prachtige streek met mooi weer, en mooie toeristische stadjes

- 9 augustus 2015 - Ellen

Een goede beschrijving van een mooie route. Een echte aanrader. Wederom een zeer goede route via resiroutes.be! Ook de stadswandelingen zijn altijd prima!

- 8 augustus 2015 - Mieke

Duidelijke beschrijving en interessante informatie. Een aanrader om de gids te gebruiken.

- 23 juli 2015 - Louis Douwen

Ik moet nog gaan, maar dit lijkt mij wel een zeer nuttige beschrijving van te bezoeken plaatsen en zal dus zeker van pas komen.

- 16 juli 2015 - vera van zele

16/07/2015 we gaan in september.dankzij de tips en nodige dokumentatie hebben we al een route kunnen vastleggen.en ook veel bezienswaardigheden daarvoor dank .en heel nuttige tips waarvoor dank gr vera

- 5 juni 2015 - Yvo Beysen

Door omstandigheden zijn we nu pas op vakantie geweest. Zoals bij de vorige reisroutes die ik gedownload heb ben ik nu weer heel tevreden over deze vierdaagse reisroute. De route is duidelijk uitgelegd en je vind er al de beste en interessante bezienwaardigheden. doe zo verder.

Normandië Trouville 4 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

Normandië Trouville 4 dagen hotel 4*

Best Western Hostellerie du Vallon **** in Trouville (nabij Deauville) is een bijzonder bevallig hotel, in de typische Normandische bouwstijl, met ruime en charmante kamers. Inclusief ontbijtbuffet.

va.169
Boek nu

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?