Volledige reisgids kopen voor € 10

Uitgebreid roadbook gratis bij reservatie van deze rondreis

Ervaringen "Rondreis Normandië, 4-daagse motor- en autoroute + kaart"

169 ervaringen

- 20 februari 2015 - Ann

Deze info gaan we gebruiken voor onze reis in de maand mei richting Normandië Ann

- 19 februari 2015 - marleen de lanoy

Een heel goede reisbeschrijving! Alleen één min puntje voor mij, bij de wandelroute zouden meer benamingen van straten moeten voorzien zijn!Anders tip top in orde. Dit geldt voor Rouen!Was een zeer goede leidraad voor onze reis naar Normandie.

- 19 februari 2015 - Etienne

deze reisroute minutieus gevolgd bij het opmaken voor onze zomeruitstap naar Normandië. Voor verder gebruik werd de reisroute opgeslagen in een daarvoor voorziene map.

- 18 februari 2015 - Jan Goor

Ben al een paar keren in Normandië geweest maar deze route is zeer interessant om onze horizonten uit te breiden. Zal een fijne aanvulling zijn voor onze volgende Normandië in mei.

- 18 februari 2015 - sven vercammen

18/02/2015 Heb inderdaad ook de rondreis ingepland in een vakantie die ik aan het uitwerken ben en waarbij we de hoogtepunten van Normandië en Bretagne gaan bezoeken. Ook de bezoeken aan bedrijven en/of niet voor de hand liggende sites, dorpen en/of steden waar meer als bruikbaar. Het is niet de eerste keer (en zeker niet de laatste keer) dat ik deze website met reis- en wandelroutes gebruik/ zal gebruiken. Heb reeds vele zeer goede ervaringen met de voorgestelde routes en beschrijvingen. Onmisbaar, voor mij toch, bij de voorbereiding van mijn reizen.

- 18 februari 2015 - E.G. Kruithof

Heb de route's vast gedownload omfat we in September naar Normandie gaan, dus heb nog geen ervaringen

- 17 februari 2015 - H.Van den Reeck

Heb dit gebruikt als achtergrondinformatie voor een reis naar Normandië later dit jaar.Ik vermoed ook dat bepaalde onderdelen zullen gebruikt worden voor die vakantie.

- 17 februari 2015 - Jacques Mertens

Zeer goed samengestelde en zeer bruikbare brochure. De bezienswaardigheden en de voorgestelde routes en wandelingen zijn duidelijk beschreven en bruikbaar. De proef op de som volgt later op het jaar als wij deze reis effectief ondernemen.

- 17 februari 2015 - P.v.d.Bosch

Ik ben er enkele jaren geleden zelf geweest en wilde dit nog een keer bekijken of ik daar ook was geweest o.a. met de foto's. De map bewaar voor een eventuele volgende reis.

- 17 februari 2015 - M.Achten

prachtige route , je hoeft geen oorlogsveteraan of geschiedenis freak te zijn om te genieten van de vele bezienswaardigheden onderweg. Bedankt voor de tip en route.

Normandië Trouville 4 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

Normandië Trouville 4 dagen hotel 4*

Best Western Hostellerie du Vallon **** in Trouville (nabij Deauville) is een bijzonder bevallig hotel, in de typische Normandische bouwstijl, met ruime en charmante kamers. Inclusief ontbijtbuffet.

va.169
Boek nu

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?